Nala33 imamo u ponedj za 7 dana konzultacije daljnje...
Jedva cekam
I onda nadam se pregledu prohodnosti jajovoda👍👍👍
Muz ne mora doc s tobom.
Al ako neznas dobro jezik mora doc s tobom netko u pratnji tko dobro razumije.
Tako su meni rekli na telefon i isla je frendica.
A nece oni tebe dat na umjetnu dok prvo ne obave sve pretrage i ako vide da si zdrava skroz a do trudnoce nije doslo prirodnim putem onda te prvo stave na pracenje O i dal sazrjevaju jajasca u vrijeme O bla bla…
Pa tek nakon svega umjetna…
Hvala ti puno. Do sad doktore koje sam obavljala a jesam svakakve (jer sam htjela svasta kontrolirat) sam uvijek uspjela dobro razumjeti i sve reci.. Jedino jednog ortopeda jedva pohvatala sto hoce 🙈. A sad za ovo dugacki upitnik sam dobila u kojem je sva amneza i sve o meni ciklusu odnosima isto tako o muzu. To je vec njima poslano pa sve vazno imaju vec. Zato se kontam da je za prvi put ok da idem i sama jer dok ne neprave nalaze nemamo o cemu puno pricati. Vidjet cu jos.. Kako je tebi djelovao razgovor i koliko je trajao?
Muz ne mora doc s tobom.
Al ako neznas dobro jezik mora doc s tobom netko u pratnji tko dobro razumije.
Tako su meni rekli na telefon i isla je frendica.
A nece oni tebe dat na umjetnu dok prvo ne obave sve pretrage i ako vide da si zdrava skroz a do trudnoce nije doslo prirodnim putem onda te prvo stave na pracenje O i dal sazrjevaju jajasca u vrijeme O bla bla…
Pa tek nakon svega umjetna…
Hvala ti puno. Do sad doktore koje sam obavljala a jesam svakakve (jer sam htjela svasta kontrolirat) sam uvijek uspjela dobro razumjeti i sve reci.. Jedino jednog ortopeda jedva pohvatala sto hoce 🙈. A sad za ovo dugacki upitnik sam dobila u kojem je sva amneza i sve o meni ciklusu odnosima isto tako o muzu. To je vec njima poslano pa sve vazno imaju vec. Zato se kontam da je za prvi put ok da idem i sama jer dok ne neprave nalaze nemamo o cemu puno pricati. Vidjet cu jos.. Kako je tebi djelovao razgovor i koliko je trajao?
I da. Termin mi je na 13dc pa ne moze bolje. Odmah mogu vidjet imali ovulacije
.... Jos odlucim sama ili nekog povesti.
Ma kratko je razgovor trajao .
Oni nemaju sta puno prvi put pitat
Njima je dovoljno da znaju da godinu dana ne dolazi do trudnoce.
I onda oni rade obradu kako oni zele tj po njihovom protokolu
Svaka klinika po svome vjerojatno.
Ali osnove se znaju,hormoni,ultrazvuk,spermiograf.
Iako mene nisu pitali za briseve i papu pa mi cudno malo.
Al sad cu im rec da nisam briseve radila na klamidiju,ureaplazmu pa nek mi to naprave .
Da meni je ginekologica nedavno vidila na ulteazvuku da minje prosla O.
Valjda zuto tijelo pa je vidjela .
Tako da super .
Povedi nekog zbog podrske👍
Da meni je ginekologica nedavno vidila na ulteazvuku da minje prosla O.
Valjda zuto tijelo pa je vidjela .
Tako da super .
Povedi nekog zbog podrske👍
Ma ja kad sam sama onda ko riba u vodi jednostavno se borim i sve ispadne super... Ako vodim nekoga onda se oslanjam na tu osobu i sva sam pogubljena.... Otic cu sama za prvi put. Geldam to kao odlazak ginekologu. A onda za dalje cu kombinirati muza i prijateljicu. Nju sam i navela da ima pravo znati moje nalaze i sve tako da uvijek ih moze nazvat i pitati ako nesto nisam dobro razumjela. A i doci samnom i biti u svemu. .... Al za sad mislim da cu sama tad sam nekako najkoncentriranija. Hvala ti.. Pa zar ni papa test nisu radili sada?
Meni je papa test napravila moja ginekologica
A ovi u klinici nekidan nisu😱
Sad cu im rec da mi je dosao nalaz hpv al da je ginekologica rekla nista strasno zasad i da mi glupaca nije napravila briseve i da mi oni naprave obavezno.
Bok! Nova sam u ovome, bila sam krenula na stimulaciju Menopurom i 6.dan ciklusa išla sam na ultrazvuk i otkriven je polip i ciste, ali i dosta folikula. Doktor je rekao da izbjegavam odnose i malo sam pogriješila pa se je dogodio odnos... Zanima me sada mogu li zanijeti bezobzira na polip?
Nala33 imamo u ponedj za 7 dana konzultacije daljnje…
Jedva cekam
I onda nadam se pregledu prohodnosti jajovoda👍👍👍
A ok, dat će ti to sigurno. Baš me zanima kako ide kod vas. Ali mislim da sve ovisi od slučaja do slučaja jer neko ko zadovoljava uvjete šalju odmah na ivf naravno uz sve čiste nalaze ali ako nema nekog razloga počinju sa blagim stimulacijom. Bar je tako kod mene. Evo ja sam tek sad u ivf a prije toga prošla 6 stimulacija. Kao blage stinualcije i praćenje folikulometriju ali ciljno prirodni odnosi... Kod mene je sve ok, jedino šta mi ciklusu kosi na 28 nego 33 35 ali uz to svaki out na folikulometriju je bilo zrelih folikula, dragi doduše ima blagu teratospermia ali dobru količinu i pokretljivost pa kaže doktor da ima uspjeha. Ali kod nas nije bilo, tj ne ali završilo spontanom. Iako kad smo bili na razgovor kod biologa kad ti nabroji šta sve može poći po krivu uffff... Već me sada strah jer ne znam šta da mislim à s druge strane jedva čekam samo da krenemo
Javi kako prodji konzultacije ba sme zbaima kako je kod vas...
I nnadam se da će se zaredati plusevi od svih nas tu... Vrijeme je😊😊
Ja sam ostaka razočarana svime jer nisam očekivaka taj polip i ciste i sada mi ne oriznaju postupak jer sam potrošila 16 ampula menopura i odustalo se zbog polipa koji bih oni uklanjali sljedeći mjesec tako da imam pravo jos tri puta.
Sortiraj odgovore
Najstariji