Da nasli su mi sad
Dosao nalaz prije par dana😔
Imala sam prije 3 god i sad se vratio.
Ali ja se bas iskreno ne zabrinjavam dok se tako povlaci i bez cinova😱
Jedino neznam kakva je situacija kad si trudan a imas hpv😱
Cure koje se mucite s HPV-om. Ja sam svoj skinula u 3 mjeseca. Terapija: Deflagyn aplikatori treba recept od ginekologa iako se placa (400 kn mjesecno-a trosi se 3 ciklusa), Beta glukan onaj americki u ljekarni doza za onkoloske pacijente ( trosak 700 kn mjesecno) plus svoje redovne suplemente za trudnocu (ubiquinon 200 mg, vit D 5000 iu, vit C 1000 mg, E, nocurak, probiotici i folat 1000mg) plus dva tjedna Ehinacea kapi pa pauza dva mjeseca pa opet dva tjedna kapi. I onda ponovno vadit papu.
Skupo je. Jako. Ali moze se. Bio je visoko rizicni ali bez Cinova i uredan nalaz kolposkopije.
Nadam se da ce nekome pomoc…
Uzimala sam beta glukan. Jaki, vitamine vec rokam isto jaca doza. Ne kupujem kad je mix vit u jednoj tableti nego pijem odvojeno znaci jedna pilula kelp, jedna selen (i pratim kolike su dozw u vitaminima. U to se razumijem pa mi nije problem) .. Uzimala sam maticnu 2,3 mjeseca.... Pila sam cak i chagu biljku... A trenutno koristim biljne vaginalete s etericnim uljima. Nisu isto jeftine ali kazu da su djelotvorne. Dva paketa sam potrosila (jedan paket je za 7 dana) i dobila mengu. Sad kad prodje nastavljam s njima. Drago mi je da si ga se rijesila. 💪 Budem i ja, sigurna sam. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zabrinutakata jesi radila test jutros..? Javljaj sto se dogadja.....?
Rastika sretno tebi... Ja evo cekam da prodje pa akcija plus klinika u ponedjeljak.... Uff kako li ce bit pojma nemam plus ne znam dobro njemacki.. Ali dosad sam se svugdje dobro razumjela valda cu i ovamo.
Rita36 sta vec u ponedj imas termin???
Mi u ponedj na daljnje konzultacije.
Neznam sta ce mi predlagat ako je spermiograf ok i hormoni.
Uopce nemam predozbu sta dalje je u proceduri😱
Upadam ko padobranac 😂
bole li vas grudi nakon O?
Ako da, koliko dugo?
Meni je danas 20ti dan ciklusa i od 14tog dana me bole za poludit, sve bih sa sebe strgnula 😩 ne nadam se nesto pretjerano ovaj mjesec buduci da sam bila ubijedjena da mi je O (po iscjetku koji je poprilicno tacan) bila cak 8-9 dan ciklusa a neke zene kazu da je to nemoguce 😂 14ti dan je nisam osjetila ako je i bilo. Ako je bila 14tog dana, nismo je pokrili, niti par dana prije niti poslije, tako da...
Uglavnom i u proslom ciklusu su me boljele grudi poslije O, al mislim da je prestalo nakon 2-3-4 dana, ovaj put ne.
Not that fensi, ekšli..
Zabrinutakata jesi radila test jutros..? Javljaj sto se dogadja…..?
Rastika sretno tebi… Ja evo cekam da prodje pa akcija plus klinika u ponedjeljak…. Uff kako li ce bit pojma nemam plus ne znam dobro njemacki.. Ali dosad sam se svugdje dobro razumjela valda cu i ovamo.
Ej draga nisam jer se bojim viditi -pa cu pricekati jos dva dana da mi prode bar 30 dana od ciklusa sad je 24 ti... ko zna ovoj ludi crvenoj moze jos doci 🤦♀️
Ako krecrte za IVF onda ti treba još testova, prije svega prohodnosti jajoovoda, urendi nalazi pape i svih bakterijakih brieava, nalaz krvi od tebe i dragog na hiv hepatitis i te boleštine, ovdje kod mene ne smiju biti stariji od 3 mj, friškim nalaz hormona plus stitne, nalaz spermiogram sa spermokuluturom, i ima još nekih papira ali najbolje da slušaš doktore u klinici jer vjerujem da svaka klinika ima svoju proceduru i korak po korak. Sretno
Upadam ko padobranac 😂
bole li vas grudi nakon O?
Ako da, koliko dugo?
Meni je danas 20ti dan ciklusa i od 14tog dana me bole za poludit, sve bih sa sebe strgnula 😩 ne nadam se nesto pretjerano ovaj mjesec buduci da sam bila ubijedjena da mi je O (po iscjetku koji je poprilicno tacan) bila cak 8-9 dan ciklusa a neke zene kazu da je to nemoguce 😂 14ti dan je nisam osjetila ako je i bilo. Ako je bila 14tog dana, nismo je pokrili, niti par dana prije niti poslije, tako da…
Uglavnom i u proslom ciklusu su me boljele grudi poslije O, al mislim da je prestalo nakon 2-3-4 dana, ovaj put ne.
Mene cicke bole obično od ovulacije dok ne dođe vještica. Ništa opasno, ali su mi nekako teške. Ovaj mjesec me nekako peckaju bradavice. Mi smo pokrili sve dane prije i dan O, ali se isto nekako ne nadam jer osim laganih grčića u trbuhu i živčanosti level pro 👿nemam nekih simptoma. Nisu mi tamne areole, nikakve promjene boja na osjetljivijim dijelovima tijela 🤣, ma ništa. Trebam dobiti za 3 dana, a već jedno tri, 4 dana osjećam te grčiće i grizem ljude oko sebe. 👹
Mom since 2017.
Mislim da ti je iduce prohodnost jajovoda. Neka me netko ispravi ako krivo govorim.
Ja sam upravo dogovorila termin sutra ujutro u Splitu. Rekla mi je prel tel da mogu popit sat prije tabletu protiv bolova al i ne moram jer rade taj uzv hsg koji skoro pa ne boli. Al budem ja maznula tabletu prije za svaki slucaj. Budemo se sutra sve dogovorili i objasnili kad dodjem samo je rekla da ne guglam. Jer ono o cemu svi pisu ovi to ne rade. 😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mozda u njemackoj je drukcija procedura😂😂😂
I ja sam mislila da ce sad sigurno radit prohodnost jajovoda.
Al nalaz pape imam hpv al mislim da to ne smeta zacecu pa mozda oko toga nece dizat paniku.
Sortiraj odgovore
Najstariji