Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    09. Veljača 2020. 12:30

zabrinutakata

Nala33

zabrinutakata

https://ibb.co/9s81SPB jel vidite crticu ili sam je umislila 🤦‍♀️ nakon toga jos 3 testa i negativno 😑

Ja isto vidim crticu 😊😊. Ponovi test ujutro s prvom jutarnjom. Neka je krenulo sa plusevima. ❤️

Da i ja kazem ali me muce 3 negativna 🤦‍♀️ ali napravit cu u sridu valjda bi triba biti plus ko kuca 🙏❤

Čekamo s tobom srijedu 🤞🤞❤️

ŠiškiZG
    09. Veljača 2020. 12:32

zabrinutakata

Nala33

zabrinutakata

https://ibb.co/9s81SPB jel vidite crticu ili sam je umislila 🤦‍♀️ nakon toga jos 3 testa i negativno 😑

Ja isto vidim crticu 😊😊. Ponovi test ujutro s prvom jutarnjom. Neka je krenulo sa plusevima. ❤️

Da i ja kazem ali me muce 3 negativna 🤦‍♀️ ali napravit cu u sridu valjda bi triba biti plus ko kuca 🙏❤

Meni se isto čini da sam vidila crticu. Želim ti ➕ kao kuća velik u srijedu. 🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕

Mom since 2017.

zabrinutakata
    09. Veljača 2020. 12:42

Hvala curke ❤🙏

ivkica
    09. Veljača 2020. 13:44

Ninaaa0202

Pozdrav svima,
    čitam vas već duže i nikako da se priključim. Danas sam se konačno nekako odlučila. Dragi i ja se trudimo od devetog mjeseca prošle godine. Znam da to nije dugo, ali nekako se razočaram svaki put kad menstruacija ipak dođe.
    Prije nego smo počeli raditi na bebi imala sam normalne ovulacije s popriličnom količinom cervikalne sluzi, cikluse točne u dan. Od 9.mj kako smo počeli raditi na bebi meni su se ciklusi poremetili (ciklus s 30 na 28 dana, a samo trajanje menstruacije s 6 na 2-3 dana), sluz se smanjila, gotovo je i nema tako da uopće ne mogu procijeniti kada mi je ovulacija. Bila sam kod ginekologinje koja me pregledala i potvrdila mi ovulaciju, upala i infekcija nema, maternica čista, papa uredan. Da li je koja od vas imala takav problem kada je počela raditi na bebi?
    Još jednom, pozdrav svima i držim fige da sve ugledate svoje plusiće što prije! :)

Meni je isto tako ko tebi. Neznam sto bi to trebalo biti? Inace, meni je danas vjestica stigla. Uskoro imam pregled kod ginekologice. Jel je se moze pitati tj reci e mi radimo na bebi provjerite jel sve u redu?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

09. Veljača 2020. 14:11

Ivkica ovisi koliko godina imate i koliko vremena vam ne uspijeva zatrudnit.
    Znam da do godinu dana pokusavanja doktori ne pocinju pretrage jer je do godinu dana normalno da ne dolazi do bebe.
    Ja imam 36god i radimo od 9mj na bebi i ovdje u njemackoj takoder tek nakon godinu dana neostavrene trudnoce se prica o nekoj neplodnosti,ja sam slagala doktorima da radimo godinu dana i evo pocela sam s obradom spermiografa,hormona,ultrazvuka pa cemo vidit dalje prohodnost jajovoda itd

Raštika
    09. Veljača 2020. 14:17

Kate, izbaci ovo zabrinuta i opusti se. Crtica je tu. 😉❤️
    A poslije ako si ostale testove radila iza ovog isti dan onda ni ne mogu pokazati jer nije prva mokraca a prakticki jos ti ne kasni. Ponovi za dva dana. I ako ja bi sutra odmah ujutro ponovila. 😂😂  Bit ce to super. 🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

zabrinutakata
    09. Veljača 2020. 14:18

Raštika

Kate, izbaci ovo zabrinuta i opusti se. Crtica je tu. 😉❤️
    A poslije ako si ostale testove radila iza ovog isti dan onda ni ne mogu pokazati jer nije prva mokraca a prakticki jos ti ne kasni. Ponovi za dva dana. I ako ja bi sutra odmah ujutro ponovila. 😂😂 Bit ce to super. 🤞

Hvalaa draga jessam opustena ali budem ja to sve u srijedu potvrdila ❤🙏

Green
    09. Veljača 2020. 15:42

Marinalin

Da nasli su mi sad
    Dosao nalaz prije par dana😔
    Imala sam prije 3 god i sad se vratio.
    Ali ja se bas iskreno ne zabrinjavam dok se tako povlaci i bez cinova😱
    Jedino neznam kakva je situacija kad si trudan a imas hpv😱

Cure koje se mucite s HPV-om. Ja sam svoj skinula u 3 mjeseca. Terapija: Deflagyn aplikatori treba recept od ginekologa iako se placa (400 kn mjesecno-a trosi se 3 ciklusa), Beta glukan onaj americki u ljekarni doza za onkoloske pacijente ( trosak 700 kn mjesecno) plus svoje redovne suplemente za trudnocu (ubiquinon 200 mg, vit D 5000 iu, vit C 1000 mg, E, nocurak, probiotici i folat 1000mg) plus dva tjedna Ehinacea kapi pa pauza dva mjeseca pa opet dva tjedna kapi. I onda ponovno vadit papu.
    Skupo je. Jako. Ali moze se. Bio je visoko rizicni ali bez Cinova i uredan nalaz kolposkopije.
    Nadam se da ce nekome pomoc...

• Mara Kokosica
    09. Veljača 2020. 17:43

Kato i ja vidim crticuu.

Ja ne trebam dovit 12.og. stvarno se ovaj put nadam da nece dociii. Grudi me bole od prosle Menst., puhice su pocele a mislim stalno da cu procurit. Malko me dolje i svrbucka.

06/20 blighted ovum 8tt.

zabrinutakata
    09. Veljača 2020. 17:50

Mara Kokosica

Kato i ja vidim crticuu.

Ja ne trebam dovit 12.og. stvarno se ovaj put nadam da nece dociii. Grudi me bole od prosle Menst., puhice su pocele a mislim stalno da cu procurit. Malko me dolje i svrbucka.

Nadajmo se + ❤🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.