Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    10. Veljača 2020. 22:37

Marinalin

Joj to je bas cjel proces
    Jbt mene je vec umorilo dok citam sta sve treba i kako to treba pratit
    6puta si isla na ciljane 😱😱😱
    Ajme majko mila sta me ceka😱😱😱

Da nije lako ali se može, i imam predivnu podršku od dečka jer kad se meni nije dalo a morali smo on je bio tu... Jer bude teško neću lagati, nekad se osjećaš ko mašina ali se može... Bude ti dosta doktora, kontrola, a tek onda 2 tjedna čekanja pa samu sebe izludis s simptomima i Google istraživanjem... Probaj biti pozitivna, možda vama to neće ni trebati..neću ti rec nemoj ovo ili ono jer u kraju sve smo iste i iako ne priznamo ali zato jer se sve potajno nadamo i iščekujemo... znaš da gledamo na simptome istražujemo, radimo prerano testove .ali mislim da je sve to u našem stanju normalno. Sve je to dio ove naše borbe ali zato jesmo tu... Meni bude lakše kad čitam sve vas, vidim da nisam sama, da nisam luda i da je sve to ok... 
    Možda se u međuvremenu uhvati samo se bacaj na akciju 😊😊 držim fige i vrijeme je da koja od nas javi jedan veliki debeli plus 💪💪

10. Veljača 2020. 22:48

Hvala Nala .sve je istina sto si rekla.
    Bitna je podrska nasih deckiju i muzeva
    Takoder minje lakse eto kad cujem ovdje iskustva i savjete i kad znam da nisam ja jedina padobranka koja nikako zatrudnit.
    Vjerujem da cemo sve zatrudnit i zajedno se ovdje veselit.
    Hvala ti na info i zasluzeno cekam tvoj +
    😘😘😘

Nala33
    10. Veljača 2020. 23:01

Marinalin

Hvala Nala .sve je istina sto si rekla.
    Bitna je podrska nasih deckiju i muzeva
    Takoder minje lakse eto kad cujem ovdje iskustva i savjete i kad znam da nisam ja jedina padobranka koja nikako zatrudnit.
    Vjerujem da cemo sve zatrudnit i zajedno se ovdje veselit.
    Hvala ti na info i zasluzeno cekam tvoj +
    😘😘😘

Hvala tebi i čekamo pluseve zajedno 😚😚

Rita37🤰
    10. Veljača 2020. 23:44

Nala33 hvala ti na svemu i srce mi se kida kad to citam zao mi je i tebe i svih nas sto nije jednostavnije al vjerujem u nas i Boga i doci ce te bebe ovim ili onim putem.  Samo cekaju da nas odaberu i da se nastane u nama pod nasim srcima.... Zelim ti puno hrabrosti vjere snage ljubavi i da uspjete kao i sve mi! Hvala puno na tekstu i pitat cemo jedne druge jos tisuce pitanja i normalne smo ne brini... Volim vas i hvala jos jednom... Sretno......
    🙆‍♀️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🥰😍😍💞 Sad svi na spavanje 😴.... I pitam opet sutra dalje sto me zanima a zanima me jos svasta 
    ... Hvala Bogu pa postoji ovakva grupa zena i podrške! 🍀 

Rita88
    11. Veljača 2020. 08:53

Nala drzim fige da vam uspije ivf,zelim ti od srca. Izgleda da i mene sve to ceka uskoro. Ovaj ciklus nisam pila na kraju klomifen od gripe i svega,pustila sam malo organizam da se oporavi pa cemo na prirodnjaka ,ne ulazem neke nade al vidjet cemo. Svaki dr dan cemo akcijat pa sta bude,u cetvrtak imam uzv da vidim jel imam svojih folikula uopce. Pusa velika i saljem ti zagrljaje

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita37🤰
    11. Veljača 2020. 11:10

Mene zanima kad doktor kaze imate ciljane odnose.... Tj odredi na folikulometriji i kaze recimo sutra navecer.    Ok imamo tad.   I jel onda nastavljamo i dalje imati odnose recimo svaki dr dan ili samo tih 1-2 odnosa kad je doktor rekao.... I koliko dugo sperma treba bit cuvana...  Za ciljani odnos?.    

Nala33
    11. Veljača 2020. 12:00

Rita36

Mene zanima kad doktor kaze imate ciljane odnose…. Tj odredi na folikulometriji i kaze recimo sutra navecer.  Ok imamo tad. I jel onda nastavljamo i dalje imati odnose recimo svaki dr dan ili samo tih 1-2 odnosa kad je doktor rekao…. I koliko dugo sperma treba bit cuvana… Za ciljani odnos?.

Kad su folikuli oko 17 oni već kažu baci se u akciju, kad sam dobila stopericu kažu večer prije taj dan i dan kasnije. Najbolje svaki drugi dan, započeti negdje od 8 dana ciklusa. Ali opet ovisi, ja sam u je dom ciklusu već 9 dan imala folikule 19mm tako da ako prste na folikulometriji ne možeš fulati. Šta se tiče sperme nekom kaže ovako neko onako ali najčešće je kao svaki drugi dan. 

Nala33
    11. Veljača 2020. 12:04

Rita88

Nala drzim fige da vam uspije ivf,zelim ti od srca. Izgleda da i mene sve to ceka uskoro. Ovaj ciklus nisam pila na kraju klomifen od gripe i svega,pustila sam malo organizam da se oporavi pa cemo na prirodnjaka ,ne ulazem neke nade al vidjet cemo. Svaki dr dan cemo akcijat pa sta bude,u cetvrtak imam uzv da vidim jel imam svojih folikula uopce. Pusa velika i saljem ti zagrljaje

Hvala ti, drzim i ja tebi da uspije ovako, neka si pustila organizam da se očistiti, i odmori, ja sam isto tako mjesec dva pauzu. Sad evo čekam 28 počinjem piti neke tablete i 5.3.je utz i po injekcije. Nadam se i ja alunkad čuješ biologa šta sve može poći po krivu od toga da možeš imati folikule ali da ne znaju kakva im je kvaliteta pa ovo pa ono cijela znanstvena fantastika a nekome ono puff i eto desilo se,... Grrrr, 
    Ali ajde idmo naprijed pa da vidimo, koliko me strah jer ne znam šta će biti od svega toliko jedva čekam da krenemo. Javi šta kažu n'a utz I samo ti hopsaj nikad  ne znaš 🤞🤞😘

Raštika
    11. Veljača 2020. 13:20

Obavila ja prohodnost. Situacija je sljedeca: desni mi je dobar, lijevog kao da i nema. S tim su mi sanse za zacece 50% a a obzirom na stanje i godine rekao mi je da odmah iduci ciklus idem na inseminaciju. Sad trebam otic do svoje gin ovaj tjedan i vidjet di, sta i kako jer nemam pojma nista. 😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• sunce1
    11. Veljača 2020. 13:47

Raštika

Obavila ja prohodnost. Situacija je sljedeca: desni mi je dobar, lijevog kao da i nema. S tim su mi sanse za zacece 50% a a obzirom na stanje i godine rekao mi je da odmah iduci ciklus idem na inseminaciju. Sad trebam otic do svoje gin ovaj tjedan i vidjet di, sta i kako jer nemam pojma nista. 😂

Jesi bila u cita? Nije dobro, ali nije ni toliko lose, mozes na inseminaciju sto je super. Poslat ce te na humanu i tamo ce ti reci sto sve trebas od nalaza. Sretno dalje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.