Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    11. Veljača 2020. 21:36

Curke....sta nam je sa TUFNICOM??
    Dugo nam se nije javljala.....☹☹☹☹😥😥😥

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

ŠiškiZG
    11. Veljača 2020. 21:57

Ketty1309

Šiški

Ketty1309

Još mi ne kasni al nekako mi se čini da priviđam tu okomitu crtu. Inače imam dva sina i dvije kćeri. Prošla sam i kroz spontani u četvrtom mjesecu trudnoće i ostala bez jednog jajnika zbog dermoida. Nakon 6 godina suprugi ja smo odlučili biti opušteni pa ono ako bude bit će i sad sam totalno iznenađena jer sam mislila da nam šanse nisu više kao prije.
    Što mislite kad da ponovim test da budem sigurna i odem kod ginekologa?

Kad trebate (ne) dobiti? Ja bih ponovila test pa trk kod doktora. Čeeestitam ➕💕🙏🥰

Pošto mi ciklus varira od 28 do 30 dana a zadnja m je bila 15.01. sutra, četvrtak ili petak.
    Problem je i što nemam svog ginekologa jer je moja dok otišla u Zagreb a nitko nije došao na njeno mjesto.
    Hvala vam cure na brzim odgovorima. Puno mi to znači.
    Zadnji put sam bila trudna prije 7 godina i imam osjećaj da sam puno toga već zaboravila 😱

Testirajte se onda prekosutra, beta bi se trebala poduplati pa će i ➕ biti veći. Još jednom čestitam i neka bude školski 🙏🙏🥂🥰

Mom since 2017.

Ketty1309
    11. Veljača 2020. 22:18

Šiški

Ketty1309

Šiški

Ketty1309

Još mi ne kasni al nekako mi se čini da priviđam tu okomitu crtu. Inače imam dva sina i dvije kćeri. Prošla sam i kroz spontani u četvrtom mjesecu trudnoće i ostala bez jednog jajnika zbog dermoida. Nakon 6 godina suprugi ja smo odlučili biti opušteni pa ono ako bude bit će i sad sam totalno iznenađena jer sam mislila da nam šanse nisu više kao prije.
    Što mislite kad da ponovim test da budem sigurna i odem kod ginekologa?

Kad trebate (ne) dobiti? Ja bih ponovila test pa trk kod doktora. Čeeestitam ➕💕🙏🥰

Pošto mi ciklus varira od 28 do 30 dana a zadnja m je bila 15.01. sutra, četvrtak ili petak.
    Problem je i što nemam svog ginekologa jer je moja dok otišla u Zagreb a nitko nije došao na njeno mjesto.
    Hvala vam cure na brzim odgovorima. Puno mi to znači.
    Zadnji put sam bila trudna prije 7 godina i imam osjećaj da sam puno toga već zaboravila 😱

Testirajte se onda prekosutra, beta bi se trebala poduplati pa će i ➕ biti veći. Još jednom čestitam i neka bude školski 🙏🙏🥂🥰

Hvala ti puno 🤩

Raštika
    12. Veljača 2020. 08:14

zabrinutakata

LeLa2807

zabrinutakata

Drage moje jel kojoj bilo ovako,Meni je u subotu oko 3 sata bija pozitivan test blaga crtica ali je bila … a nakon toga nista 3 testa i nista se nevidi … 🤦‍♀️ sutra cu ici betu vaditi jer nema smisla vise … sad sam isto radila opet nema crtice 😑

možda biokemijska nažalost

Zar onda nebi tribala krvariti ili nesto ??

Kakva je situacija? Jel ides betu provjeravati? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Bosco
    12. Veljača 2020. 11:15

Ketty1309

https://ibb.co/7jdWHdv
    Vidite li + ili -? Unaprijed hvala na odgovoru

Čestitam! 💐✨
    Kako ste ostale curke? Mene PMS zesci pere.
    Grudi me toliko peku da nemrem po stepenicama hodat, bar trbuh ne boli, zasad😔

ŠiškiZG
    12. Veljača 2020. 11:52

Bosco

Ketty1309

Čestitam! 💐✨

Tako mi je i samoj. Samo me i trbuh onak lagano probada. A živčanost level pro. Muž mi je rekao da će duplu smjenu radit samo da nije doma dok sam tak luda. 👿🤣👹

Mom since 2017.

Ketty1309
    12. Veljača 2020. 12:55

Bosco

Ketty1309

Čestitam! 💐✨

Hvala! Nekako još nisam načisto s tim, ali m nisam dobila pa ću ponoviti test da se uvjerim. 
    Sretno svima da što prije ugledate scoje plusiće 😘

Nala33
    12. Veljača 2020. 14:32

Čestitam na plusevima, vrijeme je da krenu 💪💪 sretno😘😘

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 14:48

Cure, aktivnija sam na lh trakicama. Uglavnom, danas sam bila na redovnom sistematskom. O se bliži, endometrij 10mm, folikul 19. Blaga upala mjehura, ali za sad samo čajevi da vidimo hoće li proći. večeras i sutra akcijanje :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nala33
    12. Veljača 2020. 17:19

LeLa2807

Cure, aktivnija sam na lh trakicama. Uglavnom, danas sam bila na redovnom sistematskom. O se bliži, endometrij 10mm, folikul 19. Blaga upala mjehura, ali za sad samo čajevi da vidimo hoće li proći. večeras i sutra akcijanje :)

Je piješ antibiotik ili? Ako ne skuhaj cajnod svježeg peršina i pij to cijli dan. Pisat ćeš ko luda ali to i treba. Jako dobro kod upala i problema s mjehurom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.