Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    11. Veljača 2020. 14:01

sunce1

Raštika

Obavila ja prohodnost. Situacija je sljedeca: desni mi je dobar, lijevog kao da i nema. S tim su mi sanse za zacece 50% a a obzirom na stanje i godine rekao mi je da odmah iduci ciklus idem na inseminaciju. Sad trebam otic do svoje gin ovaj tjedan i vidjet di, sta i kako jer nemam pojma nista. 😂

Jesi bila u cita? Nije dobro, ali nije ni toliko lose, mozes na inseminaciju sto je super. Poslat ce te na humanu i tamo ce ti reci sto sve trebas od nalaza. Sretno dalje!

Bila sam u cita kod dr palade. Evo vracam se taman iz splita. Idem odmah do svoje gin taman radi popodne. I da, mene je pregled bolio. Toliko da sam se skoro onesvijestila u jednom momentu i ako sam popila tabletu prije. A jos oni rade ovaj bezbolni zahvat. Mozda sam samo prevelika mimoza. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    11. Veljača 2020. 14:03

Sunce moje hvala ti!! ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

zabrinutakata
    11. Veljača 2020. 14:57

Drage moje jel kojoj bilo ovako,Meni je u subotu oko 3 sata bija pozitivan test blaga crtica ali je bila … a nakon toga nista 3 testa i nista se nevidi … 🤦‍♀️ sutra cu ici betu vaditi jer nema smisla vise … sad sam isto radila opet nema crtice 😑

LeLa2807
    11. Veljača 2020. 14:59

zabrinutakata

Drage moje jel kojoj bilo ovako,Meni je u subotu oko 3 sata bija pozitivan test blaga crtica ali je bila … a nakon toga nista 3 testa i nista se nevidi … 🤦‍♀️ sutra cu ici betu vaditi jer nema smisla vise … sad sam isto radila opet nema crtice 😑

možda biokemijska nažalost

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

zabrinutakata
    11. Veljača 2020. 15:51

LeLa2807

zabrinutakata

možda biokemijska nažalost

Zar onda nebi tribala krvariti ili nesto ??

Mimi20
    11. Veljača 2020. 15:55

Heej svimaa nova sam na forumu i htijela bih od vas ćuti neka mišljenja ili iskustva…. Ovako ja i moj drugi imali smo odnos zadnji dan menstruacije 24.1. Te 27.1 dan prije početka plodnih dana te 2 dana prije ovulacije i na sami dan ovulacije…. Od ovulacije je prošlo več 9 dana a mene od kako je završila Ovulacija bole grudi i to na dodir… Iscjedka do danas nisam imala ili ako sam ga imala je bio proziran a sada je bjeli gust i kremast….6.2 na papiru sam vidjela crvene točkice no ne tako jarko crvene....e sad me zanima da li su to dobri znaci da bio mogao biti plus ili? 

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Lena35
    11. Veljača 2020. 16:09

Pozz nova sam ja ovdje pisala sam negdje na jednom od ovih blogova ali neznam gde.imam redovne menstruacije u dan svakih 28 dana.dijabeticar sam vec24 god i imala sam pet spontanih i jednu vanmatericnu trudnocu.😣.sad trebam dobit mengu za tri dana ali vec dugo imqm cudne simptome.kao npr grudi me ne bole bas nesto pretjerano ali su mi aerole oko bradavica tamnije i cesto idem na vc skoro svakih sat i pol ili dva ,pogotov navecer kad legnem spavat cak i do pet puta znam ustat na vc nemam nekih posebnih zelja sto se hrane tice ali vodu od kiselih krastavaca mogu pit stalno i godi mi poceli su mi smetat pojedini mirisi hrane i imam bolove u donjem dijelu trbuha na lijevoj i desnoj strani.kad sam imala vanmatericnu rekli su mi da su sanse 50 prema 50 da ponovo zatrudnim ali ja sam odmah posle godinu dana ostala trudna ponovo.previse sam se opteretila bebom i jako zelim dijete pa me vise sve ovo sa simptomima buni i izludjuje molim savjet izludit cu a strah me uzet test ne bih mogla podnijet da ponovo vidim plus pa da se kasnije razocaram😔

Lena35

Rita37🤰
    11. Veljača 2020. 18:43

Nala33

Rita36

Mene zanima kad doktor kaze imate ciljane odnose…. Tj odredi na folikulometriji i kaze recimo sutra navecer. Ok imamo tad. I jel onda nastavljamo i dalje imati odnose recimo svaki dr dan ili samo tih 1-2 odnosa kad je doktor rekao…. I koliko dugo sperma treba bit cuvana… Za ciljani odnos?.

Kad su folikuli oko 17 oni već kažu baci se u akciju, kad sam dobila stopericu kažu večer prije taj dan i dan kasnije. Najbolje svaki drugi dan, započeti negdje od 8 dana ciklusa. Ali opet ovisi, ja sam u je dom ciklusu već 9 dan imala folikule 19mm tako da ako prste na folikulometriji ne možeš fulati. Šta se tiče sperme nekom kaže ovako neko onako ali najčešće je kao svaki drugi dan.

Hvala mi tako obicno i imamo odnose svaki drugi dan od zavrsetka mjesecnice pa nekako do 17-18 dc onda usporimo jos koji po zelji... Hvala 

Rita37🤰
    11. Veljača 2020. 18:49

Raštika

sunce1

Raštika

Obavila ja prohodnost. Situacija je sljedeca: desni mi je dobar, lijevog kao da i nema. S tim su mi sanse za zacece 50% a a obzirom na stanje i godine rekao mi je da odmah iduci ciklus idem na inseminaciju. Sad trebam otic do svoje gin ovaj tjedan i vidjet di, sta i kako jer nemam pojma nista. 😂

Jesi bila u cita? Nije dobro, ali nije ni toliko lose, mozes na inseminaciju sto je super. Poslat ce te na humanu i tamo ce ti reci sto sve trebas od nalaza. Sretno dalje!

Bila sam u cita kod dr palade. Evo vracam se taman iz splita. Idem odmah do svoje gin taman radi popodne. I da, mene je pregled bolio. Toliko da sam se skoro onesvijestila u jednom momentu i ako sam popila tabletu prije. A jos oni rade ovaj bezbolni zahvat. Mozda sam samo prevelika mimoza. 😂😂😂

Ja mislim da cu isto reagirat tako mi je nizak prag boli tak da me vec unapred boli.    Jupiii nesto se dogadja inseminacija... Sretno draga i nije to tako lose.   Jer ne vjerujem da itko ima 100 posto prohidne jajnike. . Ispravite me ako grijesim.   Sretno
    🙃 💞❤️ Sve bas sve javljaj 

ŠiškiZG
    11. Veljača 2020. 19:22

Mimi20

Heej svimaa nova sam na forumu i htijela bih od vas ćuti neka mišljenja ili iskustva…. Ovako ja i moj drugi imali smo odnos zadnji dan menstruacije 24.1. Te 27.1 dan prije početka plodnih dana te 2 dana prije ovulacije i na sami dan ovulacije…. Od ovulacije je prošlo več 9 dana a mene od kako je završila Ovulacija bole grudi i to na dodir… Iscjedka do danas nisam imala ili ako sam ga imala je bio proziran a sada je bjeli gust i kremast….6.2 na papiru sam vidjela crvene točkice no ne tako jarko crvene….e sad me zanima da li su to dobri znaci da bio mogao biti plus ili?

Sve su to simptomi također i PMS-a. Ja s prvim djetetom imala sve simptome kao da ću dobiti M, kad ono pišnula plusić na dan kad sam trebala dobiti. Strpljen - spašen. Sačekati kad treba doći i piš piš na testić. Sretno! 

Mom since 2017.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.