Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2020. 11:51

Rita 36 zao mi je al idemo mi u kinderwunsch nas dvije pa se imamo cemu nadat boljem💕

• Ninaaa0202
    06. Veljača 2020. 12:35

Pozdrav svima,
    čitam vas već duže i nikako da se priključim. Danas sam se konačno nekako odlučila. Dragi i ja se trudimo od devetog mjeseca prošle godine. Znam da to nije dugo, ali nekako se razočaram svaki put kad menstruacija ipak dođe. 
    Prije nego smo počeli raditi na bebi imala sam normalne ovulacije s popriličnom količinom cervikalne sluzi, cikluse točne u dan. Od 9.mj kako smo počeli raditi na bebi meni su se ciklusi poremetili (ciklus s 30 na 28 dana, a samo trajanje menstruacije s 6 na 2-3 dana), sluz se smanjila, gotovo je i nema tako da uopće ne mogu procijeniti kada mi je ovulacija. Bila sam kod ginekologinje koja me pregledala i potvrdila mi ovulaciju, upala i infekcija nema, maternica čista, papa uredan. Da li je koja od vas imala takav problem kada je počela raditi  na bebi? 
    Još jednom, pozdrav svima i držim fige da sve ugledate svoje plusiće što prije! :)

06. Veljača 2020. 13:16

Nina ja isto od 1.9 radim na bebi i nista.
    Pripisujem to godinama(36) da nam treba duze .
    Imam redovne M 28 dan i ovulacije potvrdene trakicama.
    Ultrazvuk super,papa test hpv al nista zasad strasno kaze(to ne ometa zacece)
    Krenuli smo na druge pretrage pa sad cekamo nalaze hormona itd.
    Pa cemo vidit

Malamala
    06. Veljača 2020. 13:33

Pozdrav, dali je joja imala inverziju lh i fsh hormona 😔. Vrijednosti su u intevalima ali sam čitala da lh ne bi smio biti veći od fsh.. Meni je lh 11.5 a fsh 8.. Baš sam zabrinuta 🥴 a so doktora ne mogu 

Mala

Rita37🤰
    06. Veljača 2020. 15:09

Marinalin

Rita 36 zao mi je al idemo mi u kinderwunsch nas dvije pa se imamo cemu nadat boljem💕

Hvalaaaa draga valda ce nas sredit nekako 
    🙃... Evo krecenje i pripreme od jucer traju 
    🙈🤣🤣 Pa cu ubrzo bit spremna izlezavat se u trudnoći 
    🙃 🤭 Sretno draga moja

zabrinutakata
    06. Veljača 2020. 16:01

Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og 

Bosco
    06. Veljača 2020. 19:44

Cure!
    Kako vasi na poslu reagiraju na mogucu odlazak na porodiljni, da vas nece bit dulje na poslu?
    Moji su bas, sto se tice porodiljnog, u banani.
    Mala smo firma, koja cudno gleda i na bolovanja, a kamoli tek na porodiljni, malo tko zeli imat djecu, ja sam jednom rekla da zelim 3-4, oni su rekli da nisam normalna. Svi imaju neke druge prioritete, pa na to gledaju s cuđenjem.

• Ninaaa0202
    06. Veljača 2020. 19:51

Marinalin

Nina ja isto od 1.9 radim na bebi i nista.
    Pripisujem to godinama(36) da nam treba duze .
    Imam redovne M 28 dan i ovulacije potvrdene trakicama.
    Ultrazvuk super,papa test hpv al nista zasad strasno kaze(to ne ometa zacece)
    Krenuli smo na druge pretrage pa sad cekamo nalaze hormona itd.
    Pa cemo vidit

Mi smo obavili spermiogram, nalazi su uredni. Čekamo M, tj ne očekujemo ju sad za koji dan, pa ću vjerojatno i ja ići vaditi hormone. Ne gori nam pod nogama, ali čisto da znamo ako nešto nije u redu.

06. Veljača 2020. 20:48

Htjela bi bebu ali zelim ukloniti na vrijeme ako nismo zdravi👍
    Pa da ne gubimo vrijeme 😘

Nala33
    06. Veljača 2020. 21:28

Rita88 kako si, si krenula s kakvim pretragama? Ja danas obavila biologa i anesteziologa. Nadam se da je sve ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.