Zenice kakve ste vi imale simptome na pocetku ja tribam dobiti 9og ali mi se ima 4 5 dana podrignjava i idem cesto mokriti imala samintermenstrualno krvarenje prije 4 dana i danas nista jucer samo smeckasto …
Ja s prvim djetetom nisam imala baš nikakve simptome, točnije ništa drugačije kao pred menzis. Čim je prvi dan kasnilo znala sam da sam trudna jer imam stvarno uredne cikluse, a prijetoga sam nedugo bila kod ginekologa na kontroli. Sad kad ciljano pratim ovulacije i plodne dane, nikako. Imam osjećaj da umišljam simptome.
Mom since 2017.
Cure!
Kako vasi na poslu reagiraju na mogucu odlazak na porodiljni, da vas nece bit dulje na poslu?
Moji su bas, sto se tice porodiljnog, u banani.
Mala smo firma, koja cudno gleda i na bolovanja, a kamoli tek na porodiljni, malo tko zeli imat djecu, ja sam jednom rekla da zelim 3-4, oni su rekli da nisam normalna. Svi imaju neke druge prioritete, pa na to gledaju s cuđenjem.
Ne smijem ni reci da pokusavam 😂😂😂😂
U jednu ruku sam spremna da cu dobit otkaz cim kazem da sam trudna, a u drugu ruku me bas boli briga. Mislim, ne mora tako biti ali spremna sam i na taj scenarij. Iskreno, budem li cekala da se sve zvijezde posloze uci cu u menopauzu. Tako da…bit ce sta bude. 😉 Samo da mi zatrudnimo lako cemo te stvari rijesit u hodu. 🤞
Slazem se, da mi zatrudnimo, a posla ce bit 🤭
Rastika ja opet imam hpv nakon 3 god se vratio.
Zadnji put se povukao sam
Sad opet u 7mj na pregled a do tad maticnu i jacat organizam
Kako se ti boris ?
Eto na! 🙄
Jesu ti to sad nasli na pregledima?
A i ja sam neka dva, tri mjeseca uzimala maticnu, beta glukan.... Sad sam samo na vitaminima. I pokusavam se nekako pomiriti s tim da je hpv sad moj frend ali da ce otici. A svi isto kazu: samo bez stresa. A to mi zvuci ko kad ti kazu opusti se pa ces zatrudnit. Tad bi odmah sugovorniku plesku odvalila. 😂😂😂
A i cijelu zimu sam bila na zamjeni na skroz drugom poslu u firmi. I bio je bas stresan posao. Nadam se da sam do ponedjeljak jos tu pa da me vracaju na moje.
I meni ke iduca kontrola u 7 mj. Nadam se da cemo biti ciste do tad! 🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Da nasli su mi sad
Dosao nalaz prije par dana😔
Imala sam prije 3 god i sad se vratio.
Ali ja se bas iskreno ne zabrinjavam dok se tako povlaci i bez cinova😱
Jedino neznam kakva je situacija kad si trudan a imas hpv😱
Da nasli su mi sad
Moja prijateljica zatrudnila, imala cin2. Držali su liječnici pod kontrolom, rodila zdravog sinčića. Brzo nakon poroda skratili cerviks. Sad ima još jednog sina, a nedavno joj se vratio hpv, također se ovaj put povlači bez cinova.
Mom since 2017.
Da nasli su mi sad
Ooo bas mi je zao... Mozda ga i ja imam a da ne znam... Samo uzv i papu radila.
I da radila mi je i taj nalaz koji bi pokazao cinove ako imam... Sve je bilo ok prije 6mj...kad ne znam ovdje nista to na njemackom al znam da svake dvije god je bio nalaz za rak uz papu i uzv... Bilo uredno uvijek... Kako se otkriva taj hpv? Ne znam ni sto je to
siski hvala ti na utjehi olaksala si mi❤️
Rita 36 hpv se otkrije na papa testu,onda ocito to nemas.
Ja dobila prije 3 god nazalost,spolna bolest,virus,koji ostaje trajno u organizmu i ako se ne kontrolira i ne lijeci moze se dobit rak vrata maternice.
siski hvala ti na utjehi olaksala si mi❤️
Rita 36 hpv se otkrije na papa testu,onda ocito to nemas.
Ja dobila prije 3 god nazalost,spolna bolest,virus,koji ostaje trajno u organizmu i ako se ne kontrolira i ne lijeci moze se dobit rak vrata maternice.
Nema na čemu. Želim ti da beštija što prije prođe 💞
Mom since 2017.
Ja imam još dva dana fore da ne dobijem...od siptoma hmm non stop mi slabo. Tj. bude sve super i onda odjednom mučnina. i vrti mi se. Sise su ogromne, vene se plave posvuda. Jel još ko čeka 11.2. za radit test? Kako ostajete toliko pozitvni, ja sam valjda već se isplakala sto puta isplakala i napravim test uvijek par dana prije i bude negativan. Vidim hrpu trudnica i odmah mi suze krenu.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji