Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og
Ako trebaš dobiti 9 to je sad 3 dana. Ima testova koji se mogu raditi par dana prije n'est da nisu 100 posto ali znam ja sebe da nebi mogla cékati. Napravila bi bar jedan pa onda ponovila ako nis ne pokaže. Ne znam šta bi ti rekla. Mogu biti simptomi à i ne moraju jer kako kažu za pms i ranu trudnoću sve je slično. Ako imaš strpljenja pricekaj 9. Sretno
Cure!
Kako vasi na poslu reagiraju na mogucu odlazak na porodiljni, da vas nece bit dulje na poslu?
Moji su bas, sto se tice porodiljnog, u banani.
Mala smo firma, koja cudno gleda i na bolovanja, a kamoli tek na porodiljni, malo tko zeli imat djecu, ja sam jednom rekla da zelim 3-4, oni su rekli da nisam normalna. Svi imaju neke druge prioritete, pa na to gledaju s cuđenjem.
Ne smijem ni reci da pokusavam 😂😂😂😂
U jednu ruku sam spremna da cu dobit otkaz cim kazem da sam trudna, a u drugu ruku me bas boli briga. Mislim, ne mora tako biti ali spremna sam i na taj scenarij. Iskreno, budem li cekala da se sve zvijezde posloze uci cu u menopauzu. Tako da...bit ce sta bude. 😉 Samo da mi zatrudnimo lako cemo te stvari rijesit u hodu. 🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zvala sam Cito za prohodnost.... Rade ultrazvucni hsg tako da je bol minimalna i ne zrace jajnike. Tako mi je objasnila, cijena 1400 kn i trebam zvati na prvi dan menge jer se radi zadnji dan menge ili prvi dan nakon sto zavrsi menga. Eto.... Sad cekam samo da krene menga vise. Jos uvijek smedjarim. Uzas. 🙄
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
E da, i trebaju svi brisevi biti negativni. Eto ako kome budu trebale informacije.
Ja sam radila i papu i briseve i na hpv i ureaplazmu i ostale bestijice prije neka dva tjedna. I sve osim hpv je bilo negativno.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Pozdrav svim mamama i one koje to žele postati. Nova sam, mama sam i radimo na drugoj bebi. Jedno sam primjetila čitajući vas...čekanje je ljepše i ugodnije uz masu ženica koje prolaze isto što i ja. Pusa od mene 😘
Mom since 2017.
Pozdrav svim mamama i one koje to žele postati. Nova sam, mama sam i radimo na drugoj bebi. Jedno sam primjetila čitajući vas…čekanje je ljepše i ugodnije uz masu ženica koje prolaze isto što i ja. Pusa od mene 😘
Dobrodošla <3
Cure, ja u srijedu imam sistematski redovni svake godine što idem pa planiram dodatno platiti bakteriološke briseve.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Zenice kakve ste vi imale simptome na pocetku ja tribam dobiti 9og ali mi se ima 4 5 dana podrignjava i idem cesto mokriti imala sam intermenstrualno krvarenje prije 4 dana i danas nista jucer samo smeckasto …
Kata, ja sam 5 dana prije ocekivane pocela podrigivati i cesto mokriti te sam imala menstrualne bolove i bolove u donjem dijelu leda.
Isto tako su mi trnci neki tijelom prolazili i bilo mi cas vruce cas hladno.. Napravila sam 2 dana prije menstruacije test i bio pozitivan. Drzim fige 🍀
Rastika ja opet imam hpv nakon 3 god se vratio.
Zadnji put se povukao sam
Sad opet u 7mj na pregled a do tad maticnu i jacat organizam
Kako se ti boris ?
Kata, ja sam 5 dana prije ocekivane pocela podrigivati i cesto mokriti te sam imala menstrualne bolove i bolove u donjem dijelu leda.
Isto tako su mi trnci neki tijelom prolazili i bilo mi cas vruce cas hladno.. Napravila sam 2 dana prije menstruacije test i bio pozitivan. Drzim fige 🍀
Ajme hvala hvala hvala na odgovoru 🥰nadam se da ce biti plus ❤🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji