Znam da je netko iz teme lh trakice imao implantacijsko, mislim da justagirl, ali nisam sigurna, odi pitati tamo
Hvala potrazim
🙃
Rita36 hvala, budemo još upregnuli ali iskreno već se osjećam ko mašina nekako kao automatski... I iz mjeseca u mjesec eto ništa. Ali akde nema odustajanja 💪💪
Mi cemo od ovog mjeseca krenuti svaki drugi dan i vec sad znam da ce to biti vise obaveza nego gust, bas kao masina, a rezultat je neizvjestan...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pozdrav cure ja obavila jučer prve konzultacije za IVF. Već vadila krv i tako. Hrpa papira i procedura, ali ako bude sve išlo po planu u 3 ili 4 krećemo sa stimulacijom. Ja bi i prije ali je protokol koji se mora proći plus svi nalazi ne smiju biti stariji od 3 mj pa moramo ponavljati neke. Sad je 3 godine da pokušavamo. Jedna trudnoća ali nazolost završena spontano. Iako je ovo u planu još se ne prejdamo. I dalje pokušavamo prirodno pa šta bude. Kao ovaj mjesec smo rekli svaki drugi dan ali nam baš ne uspijeva. Zaspali preksinoc oboje u 9 i pol ko pokošeni. Obavili jučer heheh… Kako vi uspijevate tako konstantno? Meni je već pomalo nakon toliko puta i pokušavanja uf… Ko programirano… Valjda bu bolje.
Znam da si spominjala da idete na IVF i da si prosla spontani nakon svega, pa vam zelim svu srecu, a potajno se nadam da ce se uhvatiti i prije prirodno! docekat cete svoju bebu uskoro sigurna sam!
Pozdrav cure ja obavila jučer prve konzultacije za IVF. Već vadila krv i tako. Hrpa papira i procedura, ali ako bude sve išlo po planu u 3 ili 4 krećemo sa stimulacijom. Ja bi i prije ali je protokol koji se mora proći plus svi nalazi ne smiju biti stariji od 3 mj pa moramo ponavljati neke. Sad je 3 godine da pokušavamo. Jedna trudnoća ali nazolost završena spontano. Iako je ovo u planu još se ne prejdamo. I dalje pokušavamo prirodno pa šta bude. Kao ovaj mjesec smo rekli svaki drugi dan ali nam baš ne uspijeva. Zaspali preksinoc oboje u 9 i pol ko pokošeni. Obavili jučer heheh… Kako vi uspijevate tako konstantno? Meni je već pomalo nakon toliko puta i pokušavanja uf… Ko programirano… Valjda bu bolje.
Znam da si spominjala da idete na IVF i da si prosla spontani nakon svega, pa vam zelim svu srecu, a potajno se nadam da ce se uhvatiti i prije prirodno!docekat cete svoju bebu uskoro sigurna sam!
Hvala ti ❤️
Evo da vas pitam...prosli ciklus radila sam test 4 dana prije popodne bio negativan i vjestica dosla al zapravo samo sam je jedan dan imala i to onako vise rozkasto a ostale dane skoro pa nista. Inace 5 dana traje al ovo nije ni 3 dana bilo onako. Inace kad dobijem sise ajmo reci splasnu 😂 al sad nis iste su ko i pred mengu. Nisam ovaj mjesec ni osjetila ovulaciju koju sam uvijek do sad imala i sad kao izostala. Mislite da bi mogla biti trudnoca?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Evo da vas pitam…prosli ciklus radila sam test 4 dana prije popodne bio negativan i vjestica dosla al zapravo samo sam je jedan dan imala i to onako vise rozkasto a ostale dane skoro pa nista. Inace 5 dana traje al ovo nije ni 3 dana bilo onako. Inace kad dobijem sise ajmo reci splasnu 😂 al sad nis iste su ko i pred mengu. Nisam ovaj mjesec ni osjetila ovulaciju koju sam uvijek do sad imala i sad kao izostala. Mislite da bi mogla biti trudnoca?
Nadajmo se... Slicno mi je sada... Grudi inace pucaju kad cu dobit sad bas nista i curim po maloo evo prvi dan ranije 4 dana... Sretno
Mi cemo od ovog mjeseca krenuti svaki drugi dan i vec sad znam da ce to biti vise obaveza nego gust, bas kao masina, a rezultat je neizvjestan…
Sretnoo! Ma udje se u ritam samo treba pocet!
Mi cemo od ovog mjeseca krenuti svaki drugi dan i vec sad znam da ce to biti vise obaveza nego gust, bas kao masina, a rezultat je neizvjestan…
Sretnoo! Ma udje se u ritam samo treba pocet!
Hvala ti, mi cemo dati sve od sebe i bit cemo vrijedni 😆. Iskreno se nadam da ces nas razveseliti s plusicem i da to nije menga...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ritaaa sretno. Nadam se da je implatacija. Javljaj svee.
Cure cekalice 18.1.
Kak steee 🤗
Nikakvih simptoma.. Ni pms ni išta..ali mislim da je još rano 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji