Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    11. Siječanj 2020. 08:49

Rita36

Evo mene. Nocas je pojacalo curiti i eto je od jutros prava menstruacija… Nije svejedno ali nadam se da ce biti bolje neki dr ciklus. Sretno svima! I hvala za dobre vibre!

Baš mi je žao Rita... 😟😟
    Bit će ubrzo naše vrijeme.. ❤️

Mina 29
    11. Siječanj 2020. 08:50

Cure koje moraju dobiti oko 18.1. Kak ste? 

Rita37🤰
    11. Siječanj 2020. 10:32

Jedno pitanje? Koristite li lubrikante?.    Cula sam da su stetni? A ima li neki koji nije? Ponekad kad se ovak cesto ima odnos pokusamo to brze napravit jer smo umorni... Al uvijek se oduži dok ja budem spremna... Pa mi sad to palo na pamet.  Da nisam isprobala.... 
    🙃 

Nala33
    11. Siječanj 2020. 11:18

Rita36

Jedno pitanje? Koristite li lubrikante?.  Cula sam da su stetni? A ima li neki koji nije? Ponekad kad se ovak cesto ima odnos pokusamo to brze napravit jer smo umorni… Al uvijek se oduži dok ja budem spremna… Pa mi sad to palo na pamet. Da nisam isprobala….
    🙃

Da meni je gincka rekla da se ne smiju bilo koji lubrikanti. Ona je meni dala preporuku ja naručila na amazon. Pogledaj si malo čak su mišljenja i iskustva pozitivna. Zove se conceive plus imaš lubrikant i ampoule. 

Rita37🤰
    11. Siječanj 2020. 11:20

Nala33

Rita36

Jedno pitanje? Koristite li lubrikante?. Cula sam da su stetni? A ima li neki koji nije? Ponekad kad se ovak cesto ima odnos pokusamo to brze napravit jer smo umorni… Al uvijek se oduži dok ja budem spremna… Pa mi sad to palo na pamet. Da nisam isprobala….
    🙃

Da meni je gincka rekla da se ne smiju bilo koji lubrikanti. Ona je meni dala preporuku ja naručila na amazon. Pogledaj si malo čak su mišljenja i iskustva pozitivna. Zove se conceive plus imaš lubrikant i ampoule.

Hvala Nela narucim si to.  Bilo bi od pomoci.   Mi kad nismo radili na bebi znali smo iz fore koristi durex jer smo dobili na poklon i onaj vibrirajuci prsten ma sve iz zezancije.  A kad smo poceli radit bebu nismo ga koristili jer znam da nisu zdravi za spermu..  Hvala.  Znaci ipak postoji nesto i za nas.   Jesi i ti probala? Ima li neko sa iskustvima.? 

MarinaStam
    11. Siječanj 2020. 12:01

Lijep pozdrav svima 😊

Dok sam trazila po google razna iskustva naisla sam na ovaj forum 

Nova sam skroz i pisem svoj prvi post ovdje.
    Imamo kcerkicu koja u Aprilu puni 5 godina, sada zelimo jos jednu bebu 😊
    Moram da kazem da sa kcerkom nisam imala vise nade da cu ostati trudna nakon 2 godine pokusavanja i slucajno sam (bez ikakvih simptoma za trudnocu) uradila test koji sam imala zadnji u ormanicu uradila i gle bacim pogled stoji Trudna 1-2 nedjelje (clearblue sa nedjeljama). Osim mucnine koja je kasnije nastupila i trajala do kraja 11. nedjelje trudnoca je odlicno protekla i porod je za 2 sata bio vec gotov.

E sada, ja sam se jako ugojila posle poroda, mucila sam se sa kilogramima dugo dugooo, sve do 14.Januara 2019 kada sam dobila Gastricni Bypass.
    U roku od 8 mjeseci sam smrsavila 40kg i osjecam se odlicno, sa 105kg na 65kg.
    Posto nisam imala apsolutno nikakve komplikacije i nalazi krvi su svi odlicni odlucila sam od oktobra da pocnemo sa drugom bebom, naravno uz konsultacije doktora i endokrinologa.
    U Oktobru 2019 je odmah bio positivan test 1 dan posle izostanka menstruacije, ali nazalost nakon 6 dana sam prokrvarila i otislo je samo sve...

U Novembru u 2. ciklusu je bio test stalno negativan.
    28.12 je poceo 3. ciklus, i nadamo se da ce ovaj put uspjeti 

Mjerim ovulaciju sa ClearBlue Advanced Monitorom i dodatno jos sa OneStep trakicama.
    Jutros je to izgledalo ovako: 

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

MarinaStam
    11. Siječanj 2020. 12:06

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Nala33
    11. Siječanj 2020. 12:45

Rita36

Nala33

Rita36

Jedno pitanje? Koristite li lubrikante?. Cula sam da su stetni? A ima li neki koji nije? Ponekad kad se ovak cesto ima odnos pokusamo to brze napravit jer smo umorni… Al uvijek se oduži dok ja budem spremna… Pa mi sad to palo na pamet. Da nisam isprobala….
    🙃

Hvala Nela narucim si to. Bilo bi od pomoci. Mi kad nismo radili na bebi znali smo iz fore koristi durex jer smo dobili na poklon i onaj vibrirajuci prsten ma sve iz zezancije. A kad smo poceli radit bebu nismo ga koristili jer znam da nisu zdravi za spermu.. Hvala. Znaci ipak postoji nesto i za nas. Jesi i ti probala? Ima li neko sa iskustvima.?

Jesam ja sam naručila gel i ampule. Ampule su super jer ih jako jednostavno apliciras. Jer kao šta kažeš kad baš moraš na određeni dan nije da ti je svaki put jednako. Tako da sam ja pitala doktoricu i ona mi je to preporučila. Plus kažu da pomaže za plivače da ostanu duže jer stvara boji ph. Jako pozitivnih iskustva ima na amazonu. Neko kažu da su uz to ostali trudni. Sad nije da baš u to vjerujem jer kod mene ništa ali služi svrsi kao lubrikant i to da se smije koristiti da ne ubija plivače. Meni je to plus. 

Rita37🤰
    11. Siječanj 2020. 12:46

MarinaStam

Woow bravo navaliii danas! Sa puno ljubavi paznje i zelje! Sretno i uzivajte! 🍀 
    🙃 

Rita37🤰
    11. Siječanj 2020. 12:47

Nala33

Rita36

Nala33

Rita36

🙃

Hvala Nela narucim si to. Bilo bi od pomoci. Mi kad nismo radili na bebi znali smo iz fore koristi durex jer smo dobili na poklon i onaj vibrirajuci prsten ma sve iz zezancije. A kad smo poceli radit bebu nismo ga koristili jer znam da nisu zdravi za spermu.. Hvala. Znaci ipak postoji nesto i za nas. Jesi i ti probala? Ima li neko sa iskustvima.?

Jesam ja sam naručila gel i ampule. Ampule su super jer ih jako jednostavno apliciras. Jer kao šta kažeš kad baš moraš na određeni dan nije da ti je svaki put jednako. Tako da sam ja pitala doktoricu i ona mi je to preporučila. Plus kažu da pomaže za plivače da ostanu duže jer stvara boji ph. Jako pozitivnih iskustva ima na amazonu. Neko kažu da su uz to ostali trudni. Sad nije da baš u to vjerujem jer kod mene ništa ali služi svrsi kao lubrikant i to da se smije koristiti da ne ubija plivače. Meni je to plus.

Odlicno narucim vec danas! Hvala puno! 
    👯‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.