Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    10. Siječanj 2020. 16:22

Rita  sretno ❤️❤️❤️

Rita37🤰
    10. Siječanj 2020. 16:37

MARINA

Ritasretno ❤️❤️❤️

Hvala.   Ali meni ovo djeluje da se razvija u menst.   Boli me kicma i curi.  Samo sto ne ide obilno... Al kicma a i stomak osjecaj kao kad imam.   Ne nadam se.  Ako ne stane do sutra... To je to samo ranija menstr  dobila 24.dan...
    😔 Za cijeli dan nisam napunila ni cijeli ulozak inace bi dosad promjenila 5.    To je et jedino drugacije. Javljam u sto ce se razvijati dalje.   Sinoc nije bilo boli ni nista i cijelu noc nije izasla ni kap... Al od jutros ide po malo uz klasicne bolove... 

Rita37🤰
    10. Siječanj 2020. 16:40

Nisam jos uzela tabletu za bol jer tako jedino mogu pratiti stanje.    A inace prva tri dana sam na tabletama inace nebi mogla odradit smjenu.  A danas boli al ne da je neizdrzivo.. 

Mina 29
    10. Siječanj 2020. 17:15

Neznam šta bi ti rekla.  Može biti a i ne mora.. 
    Ak se nadaš nije dobro a nije dobro ni biti pesimistična.. 
    Različite smo pa tako i svaka trudnoća. Ko zna.. Možda se nešto događa ❤️❤️❤️ a možda je samo ranija menstruacija 😤
    Sve u svemu.. Prati pa nam javljaj.. Znaš kak je nama.. Skoro ko i tebi.. Čekamo pratimo.. 
    Držim ti fige i šaljem pozitivne vibrice ❤️❤️❤️

Mina 29
    10. Siječanj 2020. 17:18

Mogu ti samo reći ja kad sam bila prvi puta trudna.. Isto sam imala bolove ko da ću svaki čas dobiti.. Ne sjećam se. Možda sam imala i implantacijsko Al mi nije ostalo u sjećanju.. Meni nekad pred menstruaciju dan dva ranije bude neki smečkasti roskast iscjedak pa možda nisam ni registrirala..
    Za sad ovo sve kod tebe  može biti pozitivno ❤️

Rita37🤰
    10. Siječanj 2020. 17:54

MARINA

Mogu ti samo reći ja kad sam bila prvi puta trudna.. Isto sam imala bolove ko da ću svaki čas dobiti.. Ne sjećam se. Možda sam imala i implantacijsko Al mi nije ostalo u sjećanju.. Meni nekad pred menstruaciju dan dva ranije bude neki smečkasti roskast iscjedak pa možda nisam ni registrirala..
    Za sad ovo sve kod tebe može biti pozitivno ❤️

Hvala tii... Ma nisam pesimisticna.   Nego nemam hrabrosti nadat se a ipak nesto curi.    I zato vec se mirim sa tim... Ovaj ciklus u nismo radili aktivno na bebi neg odmor al et ipak smo na 10 i 13.dan pa neki razlog za nadu postojao... I nebi bio problem dobit  nego me ovo ranije frustroralo... Vidjet cemo jos za dan. Javim sve... Hvala sto ste uz mene i ja vama zelim kao i sebi sve od srca! 💞 

• Mara Kokosica
    10. Siječanj 2020. 21:28

Rita sretnooo.

Meni je dosta cura reklo da ih bolilo kao pred menstru. A bila trudnoca...

Ja odbrojavam dane. Bas se nadam da smo ovaj mjesec uboli. Od simptoma samo imam zivcanost haha

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    10. Siječanj 2020. 21:33

I da ne zaboravim vjetrove. Mislim da ce me MM izbacit iz kuce hahahha . Inace mi bude prije menst al ovo rano pocelo.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Suzana_piki
    10. Siječanj 2020. 22:18

Pozdrav,
    U 12. mj sam radila Sono Hsg, ali 16. dana ciklusa jer sam tada mogla doci u Hr, ugl jajovodi su mi bili zacepljeni, a pregled bolan. Hvala Bogu izdrzala sam, e sad, moje pitanje glasi: Dali je neka imala slican problem, koliko nakon Hsg-a ste ostale trudne? (Mi pokusavamo vec tri godine) Uzasno sam nervozna, toliko zelim bebu a bojim se da cu se opet razocarati.
    E da, i nakon pregleda mi se menga poremetila kao i ovulacija 🤔😰

Suzaaaa

Rita37🤰
    11. Siječanj 2020. 08:43

Evo mene.   Nocas je pojacalo curiti i eto je od jutros prava menstruacija... Nije svejedno ali nadam se da ce biti bolje neki dr ciklus.  Sretno svima! I hvala za dobre vibre! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.