Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    09. Siječanj 2020. 14:41

MARINA

more2309

MARINA

more2309

Slazem se sa Ritom, puno bolje ces se osjecat kad ti spuste tsh, ja vec 10 godina pijem terapiju i navikla sam se, uopce vise ne razmisljam o tome.

Ja pijem 4 godine.. I koliko god da mi daju th uvijek sam na istim vrijednostima tsh kaj mi nije logično.. Zapravo sam se navikla da je ovo normalno kak se osjećam..
    A vjerujem da bi se preporodila sa normalnim vrijednostima.. Možda da promjenim liječnika 🙄🙄🙈🙈😂

Tako je i meni bilo, nikako ga nisu mogli spustiti i opcenito su mi hormoni bili u disbalansu, otisla sam kod privatnika i preporodila se, sada kod njega idem na kontrole i prezadovoljna sam.

Kod koga idete? Neznam odakle ste?

Ja se vodim u vinogradskoj.. Unutra sam doslovno 1 min.. Samo mi tsh traži svakih 6 do 8 mjeseci i to je to..
    Sad sam na svoju ruku obavila uzv i sutra ću hormone ali neznam kome bi sa time

Ja sam iz Karlovca, tako sam i ja bila za minutu gotova i uvijek sve isto. Sada idem u Zagreb u polikliniku Leptir kod dr. Škare, ja sam stvarno zadovoljna s njim. Mozda cure znaju jos nekog dobrog endokrinologa...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Fancy
    09. Siječanj 2020. 15:50

Pridruzujem se kao clanica portala i teme, nadam se da se necemo dugo druziti iako mi se cinite kao jedna vesela i draga druzina, iscitala sam dosta ovu temu u zelji za vise info :)

Prestala sam sa kontracepcijom (Yaz) nakon preko 3 godine koristenja. Zadnja pilula 22.12., menstruacija 26.12. 
    Datum za (ne) dobiti 22.-23.01.

Ogromno iscekivanje nakon svega iscitanog i savjeta gin da se odmah krene sa "poslom" :) jer su mi u prva 2-3 mj. najvece sanse. 

Mozda sam ja to preoptimisticno shvatila i previse se nadam, ali ja sam ovaj mjesec imala sve simptome ovilacije koja je pokrivena kao i period prije nje uz jaku bol u jajnicima, povremenu i nekih dana konstantnu koju pravdam pojacanim rafom jajnika nakon dugog mirovanja.

Iteresuje me ima li vas jos koje se sjecate svojih simptoma nakon prestanka pijenja pilula, narocito ovog bola u jajnicima.
    Jucer sam imala fo sad najjacu bol i sve simptome ovulacije, od egg whitea 2 dana unazad do bolova u jajnicima i probadanja, tako da mislim da je realna sansa da ocekujem zacece...

Nadam se da cu ovdje smiriti svoju nestrpljivost i naxi utjehu u slucaju razocarenja. 

Jos jednom vas pozdravljam sve :)

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    09. Siječanj 2020. 16:47

I jos nesto o meni, 30 godina. Prije pocetka koristenja pilula dijagnoza mikroadenoma sa vrijednostima prolaktina i do 1500, sve sanirano iako je i sada prolaktin uglavnom na i malo iznad gornje granice. Dismenoreja je primarni razlog pocetka uzimanja kontracepcije koja mi je uveliko olaksala simptome i bolove za vrijeme menstruacije. To je jos jedan od razloga zasto se nadam da cemo uspjeti sto prije..

Not that fensi, ekšli..

• Kristinaak
    09. Siječanj 2020. 16:50

Da li je moguce da trakica za ovulaciju pokaze da je nastupila ovulacija a da ovulaciju nemam? 

09. Siječanj 2020. 16:54

Fancy dobro dosla i Jos brze osla😂
    Ja sam pila al prije 5 god prestala i nesjecam se simptoma nakonprestanka
    Uglavnom sad si navodno najplodnija pa vjerujem da ces brzo zatrudnit💁
    Kristina da iako bude Pik moze se dogodit da folikul ne pukne.
    Barem kolko sam citala i prostudirala Ovulaciju po netu ova 4mj😂😂😂😂😂

09. Siječanj 2020. 17:08

I kod zdrave zene s redovitim ciklusom od 28 dana takoder  2 put godisnje izostane O.

• Anitor
    09. Siječanj 2020. 18:05

Drage clanice grupe, nova sam u grupi. Procitala dobar dio vasih postova. 3 godine pokusavam ostvariti trudnocu, uspjeli prosle godine ali je zavrsila spontanom, od tada opet nista. Inace imam inz. Rezistencije i hipotireoza. Sad sam u drugom ciklusu klomifen. Danas na folikulometriji 13 dc vidljiva 3 lijepa folikul. Ali je endometrij 5.3 mm. Uz utrogestan sam dobila i estrofem da koristim sve od ponedjeljka do nadam se poz testa. Da li netko jos ima estrofem nakon ciljnih odnosa u terapiji? 

Slee
    09. Siječanj 2020. 18:15

Nove cure, dobro dosle!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Anitor
    09. Siječanj 2020. 18:26

Slee

Nove cure, dobro dosle!

Hvalaaa 😁 jos bolje da  sve predemo na drugu temu sto prije 

Slee
    09. Siječanj 2020. 19:03

Anitor

Slee

Nove cure, dobro dosle!

Hvalaaa 😁 jos bolje da sve predemo na drugu temu sto prije

Zasto ne, jedva cekam! Tema jesenske bebe 2020 je vec otvorena i skicnem je tu i tamo i jedva cekam da se uskoro sve prijavimo tamo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.