Slazem se sa Ritom, puno bolje ces se osjecat kad ti spuste tsh, ja vec 10 godina pijem terapiju i navikla sam se, uopce vise ne razmisljam o tome.
Ja pijem 4 godine.. I koliko god da mi daju th uvijek sam na istim vrijednostima tsh kaj mi nije logično.. Zapravo sam se navikla da je ovo normalno kak se osjećam..
A vjerujem da bi se preporodila sa normalnim vrijednostima.. Možda da promjenim liječnika 🙄🙄🙈🙈😂
Tako je i meni bilo, nikako ga nisu mogli spustiti i opcenito su mi hormoni bili u disbalansu, otisla sam kod privatnika i preporodila se, sada kod njega idem na kontrole i prezadovoljna sam.
Kod koga idete? Neznam odakle ste?
Ja se vodim u vinogradskoj.. Unutra sam doslovno 1 min.. Samo mi tsh traži svakih 6 do 8 mjeseci i to je to..
Sad sam na svoju ruku obavila uzv i sutra ću hormone ali neznam kome bi sa time
Ja sam iz Karlovca, tako sam i ja bila za minutu gotova i uvijek sve isto. Sada idem u Zagreb u polikliniku Leptir kod dr. Škare, ja sam stvarno zadovoljna s njim. Mozda cure znaju jos nekog dobrog endokrinologa...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pridruzujem se kao clanica portala i teme, nadam se da se necemo dugo druziti iako mi se cinite kao jedna vesela i draga druzina, iscitala sam dosta ovu temu u zelji za vise info :)
Prestala sam sa kontracepcijom (Yaz) nakon preko 3 godine koristenja. Zadnja pilula 22.12., menstruacija 26.12.
Datum za (ne) dobiti 22.-23.01.
Ogromno iscekivanje nakon svega iscitanog i savjeta gin da se odmah krene sa "poslom" :) jer su mi u prva 2-3 mj. najvece sanse.
Mozda sam ja to preoptimisticno shvatila i previse se nadam, ali ja sam ovaj mjesec imala sve simptome ovilacije koja je pokrivena kao i period prije nje uz jaku bol u jajnicima, povremenu i nekih dana konstantnu koju pravdam pojacanim rafom jajnika nakon dugog mirovanja.
Iteresuje me ima li vas jos koje se sjecate svojih simptoma nakon prestanka pijenja pilula, narocito ovog bola u jajnicima.
Jucer sam imala fo sad najjacu bol i sve simptome ovulacije, od egg whitea 2 dana unazad do bolova u jajnicima i probadanja, tako da mislim da je realna sansa da ocekujem zacece...
Nadam se da cu ovdje smiriti svoju nestrpljivost i naxi utjehu u slucaju razocarenja.
Jos jednom vas pozdravljam sve :)
Not that fensi, ekšli..
I jos nesto o meni, 30 godina. Prije pocetka koristenja pilula dijagnoza mikroadenoma sa vrijednostima prolaktina i do 1500, sve sanirano iako je i sada prolaktin uglavnom na i malo iznad gornje granice. Dismenoreja je primarni razlog pocetka uzimanja kontracepcije koja mi je uveliko olaksala simptome i bolove za vrijeme menstruacije. To je jos jedan od razloga zasto se nadam da cemo uspjeti sto prije..
Not that fensi, ekšli..
Da li je moguce da trakica za ovulaciju pokaze da je nastupila ovulacija a da ovulaciju nemam?
Fancy dobro dosla i Jos brze osla😂
Ja sam pila al prije 5 god prestala i nesjecam se simptoma nakonprestanka
Uglavnom sad si navodno najplodnija pa vjerujem da ces brzo zatrudnit💁
Kristina da iako bude Pik moze se dogodit da folikul ne pukne.
Barem kolko sam citala i prostudirala Ovulaciju po netu ova 4mj😂😂😂😂😂
I kod zdrave zene s redovitim ciklusom od 28 dana takoder 2 put godisnje izostane O.
Drage clanice grupe, nova sam u grupi. Procitala dobar dio vasih postova. 3 godine pokusavam ostvariti trudnocu, uspjeli prosle godine ali je zavrsila spontanom, od tada opet nista. Inace imam inz. Rezistencije i hipotireoza. Sad sam u drugom ciklusu klomifen. Danas na folikulometriji 13 dc vidljiva 3 lijepa folikul. Ali je endometrij 5.3 mm. Uz utrogestan sam dobila i estrofem da koristim sve od ponedjeljka do nadam se poz testa. Da li netko jos ima estrofem nakon ciljnih odnosa u terapiji?
Nove cure, dobro dosle!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Nove cure, dobro dosle!
Hvalaaa 😁 jos bolje da sve predemo na drugu temu sto prije
Nove cure, dobro dosle!
Hvalaaa 😁 jos bolje da sve predemo na drugu temu sto prije
Zasto ne, jedva cekam! Tema jesenske bebe 2020 je vec otvorena i skicnem je tu i tamo i jedva cekam da se uskoro sve prijavimo tamo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji