Nove cure, dobro dosle!
Hvalaaa 😁 jos bolje da sve predemo na drugu temu sto prije
Zasto ne, jedva cekam! Tema jesenske bebe 2020 je vec otvorena i skicnem je tu i tamo i jedva cekam da se uskoro sve prijavimo tamo
🤭🤭🤭👍🥳
Ja koliko god da nisam htjela, samu sebe sam opteretila evo vec prvi mjesec pokusavanja. Iako pored svih problema oko nas i toliko parova koji mjesecima i godinama pokusavaju, sve to zvuci gotovo nerealno.
Mislim da cu, ako ovaj mj ne bude nista vec naredni biti mirnija jer cu se i sama uvjeriti na svojoj kozi da to ne ide tako... hop i eto ga bebac :) a mozda tek tad posizim... 😂 vidjet cemo
Zna li neko je li moguce da uz egg white ovulacija izostane? Da li je to SIGURAN znak nadolazece ovulacije? Negdje sam citala da je u tkm slucaju ovulacija izvjesna.
Narocito sto se pogodilo tacno na 14 dan kao i prije pilula sto sam znala osjetiti, iacjedak i haoticni bolovi jajnika, to je pak nesto novo bilo.
Osjecate li vi svoju ovulaciju?
Not that fensi, ekšli..
Ja radim na bebi 4mj i vec sam se bolesno opteretila da sam se vec pocela brinut😱
I onda jos kad cujem frendice oko mene da su zaista iz prve bude mi jos teze.
Al eto bit ce tjesim se😱
Veliki pozdrav novim curama i također se nadam da cemo se uskoro sve preseliti na drugu temu
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Grozno je to iz mjeseca u mjesec. Ali ja sam nekako pozitivna i uvijek se nadam 😁
Drage clanice grupe, nova sam u grupi. Procitala dobar dio vasih postova. 3 godine pokusavam ostvariti trudnocu, uspjeli prosle godine ali je zavrsila spontanom, od tada opet nista. Inace imam inz. Rezistencije i hipotireoza. Sad sam u drugom ciklusu klomifen. Danas na folikulometriji 13 dc vidljiva 3 lijepa folikul. Ali je endometrij 5.3 mm. Uz utrogestan sam dobila i estrofem da koristim sve od ponedjeljka do nadam se poz testa. Da li netko jos ima estrofem nakon ciljnih odnosa u terapiji?
Anitor, ja sam uz klomifen pila od Enciana sok od cikle i jela ananas za podebljanje endometrija i uspjelo je,od prve,inace mi je endo bio baš tanašan. Inace sok je fuj al sam ga pila direkt iz frizidera pa je bilo podnosljivo🙈🙈 Estrofem njsam dobila...
Drage clanice grupe, nova sam u grupi. Procitala dobar dio vasih postova. 3 godine pokusavam ostvariti trudnocu, uspjeli prosle godine ali je zavrsila spontanom, od tada opet nista. Inace imam inz. Rezistencije i hipotireoza. Sad sam u drugom ciklusu klomifen. Danas na folikulometriji 13 dc vidljiva 3 lijepa folikul. Ali je endometrij 5.3 mm. Uz utrogestan sam dobila i estrofem da koristim sve od ponedjeljka do nadam se poz testa. Da li netko jos ima estrofem nakon ciljnih odnosa u terapiji?
Anitor, ja sam uz klomifen pila od Enciana sok od cikle i jela ananas za podebljanje endometrija i uspjelo je,od prve,inace mi je endo bio baš tanašan. Inace sok je fuj al sam ga pila direkt iz frizidera pa je bilo podnosljivo🙈🙈 Estrofem njsam dobila…
Ja sam pokusala s istim ali nije uspjelo ovaj put. Do sad mi je prije uvijek upalio.
Drage moje. Evo ja sad pojma nemam sto se dogadja. Trebam NE dobit u utorak.. Sad kad sam bila na wc "veliki van" obrisala sam i blago crvenu krv. Svjetlo crvenu... Ne puno al bilo je.... Ne osjecam nikakvu bol (kao obicno kad cu dobit par dana prije boli kicma stomak)...... Mozda je implatacija.... Allll nemam srca se nadat.... Bas sam šokirana
😔 Odo spavat nisam muzu ni rekla dok ne vidim hocel se sutra pretvorit u mengu preuranjenu (4 dana ranije)....
Oooooooo
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Bilo je par put da do zadnjeg dana ciklusa nemam simptoma da cu dobit al onda me ujutro probudi bol i dobijem... Uvijek dobivam ujutro.... A sad je evo skoro ponoc.... Ne zelim ni mislit viseee.. Panika
..... Uf..... Pusa laku noc... Javim sutra...
Od simptoma jucer ujutro me bolio jako lijevi jajnik jedva sam ustala.. Proslo je jer sam popila paracetamol... Ostalo vrijeme nikakve naznake za dobit.. Pre rano jeee
😔😔😔😔😔
Ritaaa sretno. Nadam se da je implatacija. Javljaj svee.
Cure cekalice 18.1.
Kak steee 🤗
06/20 blighted ovum 8tt.
rita 36 pa onda nema sta bit nego Impl😂👍👍👍👍👍
Rano je za dobit a moglo bi bit taman od O 11 dana jelda?
Ma neka i nama s 36 krene 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji