Rita 36 hvala ..javljam sve cim obavim preglede i Kliniku kinderwunsch😘😘ma mi smo u cvijetu mladosti😂
Hvala ti i samo javljaj sve me zanima jer od 3mj me ceka sve to. Sretno 😊🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Marina idealna vrijednost TSH-a za uspjesno zacece je između 1-1,5; tako su meni rekli ginekolog i endokrinolog, ako ti je 6 to ti je definitivno previsoko…
Jedan ginekolog mi rekao da sve do 2,5 je ok. Plus dvije zene koje znam ostale trudne sa tim vrijednostima jedna uz tablete a druga bez ikakve terapije…. Drugi ginekolog intistira da je ispod 1.. Ja imam vec godinu i pol uz terapiju 0.50-0,90….
Ja se bojim da je naš probem možda baš u mojoj štitnjači 🤔
Iako kad sam prvi puta bila trudna možda sam već ij onda imala loš nalaz..
Sad se pitam kako će to meni pasti jer svaki put kad mi dignu th hormoni su uvijek visoki..
Morat ću promijeniti i prehranu i sve da bi se to mooožda stabiliziralo..ali 2 nikad nikad nisam imala imala.. Nisam ni 3 ni 4 tak da neznam.. 🙄
Marina idealna vrijednost TSH-a za uspjesno zacece je između 1-1,5; tako su meni rekli ginekolog i endokrinolog, ako ti je 6 to ti je definitivno previsoko…
Jedan ginekolog mi rekao da sve do 2,5 je ok. Plus dvije zene koje znam ostale trudne sa tim vrijednostima jedna uz tablete a druga bez ikakve terapije…. Drugi ginekolog intistira da je ispod 1.. Ja imam vec godinu i pol uz terapiju 0.50-0,90….
Ja se bojim da je naš probem možda baš u mojoj štitnjači 🤔
Iako kad sam prvi puta bila trudna možda sam već ij onda imala loš nalaz..
Sad se pitam kako će to meni pasti jer svaki put kad mi dignu th hormoni su uvijek visoki..
Morat ću promijeniti i prehranu i sve da bi se to mooožda stabiliziralo..ali 2 nikad nikad nisam imala imala.. Nisam ni 3 ni 4 tak da neznam.. 🙄
Meni je stitnjaca sasvim slucajno otkrivena na uzv bila ok na nalazu 4,0 zadnja gornja granica normale.. Al ako zelis djete mora bit do 2,5 ili kako neki doktori kao moj zeli da je do 1. I to smo postigli za neki 6 mj.. Prvo sam pila 50mg pa 75 mg pa 88mg. I od tad ne pojacavamo dozu jer je stalno ispod jedan.... Moras uzimat terapiju svaki dan ona ne smeta za zacece nego bas pomaze.. Dvije prijateljice su ostale trudne sa 2,5 kao sto rekoh.. Tako da tabletica svako jutro to mi je prvo kad ustanem popijem vodu sa njom i nastavim zivot totalno jednostavno i osjecam se super... A sa tih 4,0 sam bila dosta umornija svakodnevno. Zadnji godinu i pol super sve i svi nalazi i sistematski i ginekoloski.. A bebe nema opet. Pa eto. Ti bar znas sto moras popraviti... Meni je jedino feritin rezerva zeljeza onak dosta niska u granici normale al ipak treba bit bolja. Nju nikako da dovedem u red a stalno sam sa vitaminima osim kad koristim vitamine A (alkohol
🤣)..
Rita hvala ti.. Naručena sam sad u pon kod gin. Pa će me možda poslati da napravim bar krvnu proširenu sliku.. I ostalo šta je u njegovoj domeni. A hormone ću prekontrolirati već sutra da ima novi nalaz..
Feritin nisam nikad ni kontrolirala.. Ma bit ću pametnija nakon par nalaza..
A možda nam se i po sreći prije 😊😊😊
Slazem se sa Ritom, puno bolje ces se osjecat kad ti spuste tsh, ja vec 10 godina pijem terapiju i navikla sam se, uopce vise ne razmisljam o tome.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Jutro cure, pratim vas, cekam vase plusice. Rita i ja ako ne zabebim do 3 mj idemo vjerojatno na potpomognutu. Ja cu sad 32 godine, nemam djece i ne zelim vise cekati. A ići godina dana je prosla od drugog spontanog i nikako da zatrudnim. Inace isto pijem eutirox radi tsh koji mi je bio 6,sad je oko 1,75.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita hvala ti.. Naručena sam sad u pon kod gin. Pa će me možda poslati da napravim bar krvnu proširenu sliku.. I ostalo šta je u njegovoj domeni. A hormone ću prekontrolirati već sutra da ima novi nalaz..
Feritin nisam nikad ni kontrolirala.. Ma bit ću pametnija nakon par nalaza..
A možda nam se i po sreći prije 😊😊😊
Imala sam nisko zeljezo pa je kontrolirana i rezerva zeljeza odnosno feritin.... Zeljezo sam brzo vitaminima poboljšala al feritin i ne bas..... Nadam se da hocu....
Slazem se sa Ritom, puno bolje ces se osjecat kad ti spuste tsh, ja vec 10 godina pijem terapiju i navikla sam se, uopce vise ne razmisljam o tome.
Ja pijem 4 godine.. I koliko god da mi daju th uvijek sam na istim vrijednostima tsh kaj mi nije logično.. Zapravo sam se navikla da je ovo normalno kak se osjećam..
A vjerujem da bi se preporodila sa normalnim vrijednostima.. Možda da promjenim liječnika 🙄🙄🙈🙈😂
Ja pijem 4 godine.. I koliko god da mi daju th uvijek sam na istim vrijednostima tsh kaj mi nije logično.. Zapravo sam se navikla da je ovo normalno kak se osjećam..
A vjerujem da bi se preporodila sa normalnim vrijednostima.. Možda da promjenim liječnika 🙄🙄🙈🙈😂
Tako je i meni bilo, nikako ga nisu mogli spustiti i opcenito su mi hormoni bili u disbalansu, otisla sam kod privatnika i preporodila se, sada kod njega idem na kontrole i prezadovoljna sam.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Tako je i meni bilo, nikako ga nisu mogli spustiti i opcenito su mi hormoni bili u disbalansu, otisla sam kod privatnika i preporodila se, sada kod njega idem na kontrole i prezadovoljna sam.
Kod koga idete? Neznam odakle ste?
Ja se vodim u vinogradskoj.. Unutra sam doslovno 1 min.. Samo mi tsh traži svakih 6 do 8 mjeseci i to je to..
Sad sam na svoju ruku obavila uzv i sutra ću hormone ali neznam kome bi sa time
Sortiraj odgovore
Najstariji