Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    11. Siječanj 2020. 21:46

Meni bi menst trebala stici za tocno tjedan dana. Ovo nam je 8 ciklus pokusavanja. Nadam se da ce bit dobitni. Od simptoma nemam nista posebno. Curke sretno

06/20 blighted ovum 8tt.

jasamja
    11. Siječanj 2020. 22:10

M zavrsava i pocela sam danas pit caj od vrkute. Upravo pijem trecu salicu danas pa se nadam da ce bit od koristi tj. da cu znat kad je O. Bas se veselim,posto nikad nisam to dozivila😂
    Naoruzala sam se trakicama,pa cemo mi to sve lijepo popratit kako sam naucila i svih vasih iskusta 💪 idem jako u ovu godinu ❤️😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Nala33
    11. Siječanj 2020. 22:32

more2309

Rita zao mi je sto je dosla M, bas sam mislila da bi ovo moga biti jos jedan plusic. Glavu gore, cekaj da zavrsi M i kreni u nove pobjede 🙂 💪! Lubrikante smo samo koristili durex iz fore, mada bi mozda i ja trebala uzeti gel jer isto imam problem na pocetku dok ne krene…

Smiješ koristi lubrikant ali ne bilo koji jer štete plivačima. Ja sam od svoje ginekologice koja je doktorica za fertiktet dobila taj conceive plus imaš na amazonu gel u ampule. Ona je rekla da je taj ok jer ima pH koji ne šteti plivačima već naprotiv. Tako da nemoj durex ili bilo koji. 

Lavica27
    11. Siječanj 2020. 23:57

Anitor

Lilo23

Hej cure ima pitanje, pitala sam na drugoj temi al da pitam i ovdje haha
    Ima li koja iskustva sa kapsulama vrkute i kako se uzimaju od kojeg do kojeg dana ciklusa samo do ovulacije ili se mogu cijeli ciklus piti?

Ja sam ovaj ciklus krenula sa prvim danom piti kapi vrkute i prvi put nakon mnogo mjeseci sam dobila pravi ovulacijski iscjedak. Sad cekamo rezultate. Uz to sam koristila i klomifen

Anitor nisam 100% al mislim da se istovremeno ne smiju koristiti vrkuta i klomifen. Provjeri za svaki slucaj. Inače meni ta vrkuta vise stete nego koristi napravila...mocne su te biljke!

• Anitor
    12. Siječanj 2020. 01:09

Lavica27

Anitor

Lilo23

Ima li koja iskustva sa kapsulama vrkute i kako se uzimaju od kojeg do kojeg dana ciklusa samo do ovulacije ili se mogu cijeli ciklus piti?

Ja sam ovaj ciklus krenula sa prvim danom piti kapi vrkute i prvi put nakon mnogo mjeseci sam dobila pravi ovulacijski iscjedak. Sad cekamo rezultate. Uz to sam koristila i klomifen

Anitor nisam 100% al mislim da se istovremeno ne smiju koristiti vrkuta i klomifen. Provjeri za svaki slucaj. Inače meni ta vrkuta vise stete nego koristi napravila…mocne su te biljke!

Bila sam se po savjetovala s dr. Do sad sam koristila 3x klomifen i dobila jedan folikul. Ovaj 4 put sam pitala da li da probam i vrkutu i evo uspjeli smo dobiti 3 folikula. 

jelenajelena
    12. Siječanj 2020. 08:44

Curke,ja sam pocela piti caj BABYTRAUM...meni je ukusan jako netrrba ni secer ni nista..pa sad cemo vidjet da li ce on malo.pomoci sta,, ,sreca mi je pa imam svekrvu u Njemackoj jer ga kod nas nema.kupiti....neznam da li neka od vas ima neko iskustvo s tim cajem??🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

12. Siječanj 2020. 08:58

Ja sam u njemackoj i od 9mj pijem.
    Glavni sastojak tog caja je list maline.
    Kupila sam caj lista maline,umjesam macinu travu.
    Zasad nista jos od 9mj.
    Sad sam u Bosni uzela caj za sterilitet isto miks tih trava pa cemo vidit👍
    Al to je sve individualno.

Rita37🤰
    12. Siječanj 2020. 09:04

Marinalin

Koji si gel narucila?
    Ja imam kinderwunsch gel iz Mullera.
    Nemoj 2 put dnevno jer spermiji su onda sporiji dok se oporave😂

Nala33 mi je preporucila conceive plus gel.    Njoj je ginekolog taj preporucio.   Narucila sam na amazonu 18e 75ml... Ima super recenzije.... Pa idemo sa novom pomoci ovaj ciklus.   Taman ce stic dok kalaštura ne prodje!
    👯‍♀️ 

Rita37🤰
    12. Siječanj 2020. 09:06

more2309

Rita zao mi je sto je dosla M, bas sam mislila da bi ovo moga biti jos jedan plusic. Glavu gore, cekaj da zavrsi M i kreni u nove pobjede 🙂 💪! Lubrikante smo samo koristili durex iz fore, mada bi mozda i ja trebala uzeti gel jer isto imam problem na pocetku dok ne krene…

Ja sam po Nala33 preporuci uzela conceive plus gel.    Nemoj durex to smo davno bacili u smece.   Jer nije dobar plivacima cak ih ubija... Sretno draga... Ja sad cekam svoj gel da stigne iii da prestanem curiti pa akcijaaaa! Opet optimizam! Juhuu

Rita37🤰
    12. Siječanj 2020. 09:08

Lavica27

Anitor

Lilo23

Anitor nisam 100% al mislim da se istovremeno ne smiju koristiti vrkuta i klomifen. Provjeri za svaki slucaj. Inače meni ta vrkuta vise stete nego koristi napravila…mocne su te biljke!

Ja sam sa carevima par put pokusala meni su tako bilu jaki da sam ovulirala valjda cim popijem dan dva i onda menstr dolazila ranije.   Odsutala sam jer su mi kvarili ciklus.   Tak da cajevi nazalost prekrizeni! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.