Woow bravo navaliii danas! Sa puno ljubavi paznje i zelje! Sretno i uzivajte! 🍀
🙃
Hocemooo 😻
Hvala puno ♥️
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Rita ja sam jedan ciklus probala s lubrikantom bas za brze plivace i nije mi upalilo (kupila u Mulleru u Njemackoj )
Sad cu mozda probat opet ovaj ciklus.
Pisu ljudi da su odma ostali trudno,bla bla al eto ne upali svakom.
Probaj pa ces vidit
Rita baš mi je žao jer je po svemu zvučalo kao impl. :(
MarinaStam dobro nam došla!
Fora aparatić 😊
Od moje O još uvijek ništa.
Ttskice blijede ds ne mogu biti blijeđe. Možda mi je ipak O kasnije u ciklusu nego što sam ja cijelo vrijeme računala!
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Rita36 jesi probala kapsule nocurka ikad?ja sam pocela prije 4 dana piti 1dan ciklusa i pije se do O
Dosta cura ima da im je pomoglo ostvarit trudnocu pa da probas i to ako nisi😱
Rita ja sam jedan ciklus probala s lubrikantom bas za brze plivace i nije mi upalilo (kupila u Mulleru u Njemackoj )
Sad cu mozda probat opet ovaj ciklus.
Pisu ljudi da su odma ostali trudno,bla bla al eto ne upali svakom.
Probaj pa ces vidit
Vec sam narucila ali gel samo... Jer nemam problem kad sve krene nego nekad sam ulazak paaa mislim da je gel dosta.. Bitno mi je da ne steti plivacima... Pa vidjet cemo. Jedva cekam da stigne. Onda mozemo i 2x na dan
🙃 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭
Rita baš mi je žao jer je po svemu zvučalo kao impl. :(
MarinaStam dobro nam došla!
Fora aparatić 😊
Od moje O još uvijek ništa.
Ttskice blijede ds ne mogu biti blijeđe. Možda mi je ipak O kasnije u ciklusu nego što sam ja cijelo vrijeme računala!
Hvala. Od tugovala sam sad cekam da prodje pa nova nada. Sretno draga
Rita36 jesi probala kapsule nocurka ikad?ja sam pocela prije 4 dana piti 1dan ciklusa i pije se do O
Dosta cura ima da im je pomoglo ostvarit trudnocu pa da probas i to ako nisi😱
Nisam. Al ko zna.... Sad sam na ortomol natal i probat cu sa ovim gelom... Hvala... Sretno javi kako ide.
🍀 💞
Koji si gel narucila?
Ja imam kinderwunsch gel iz Mullera.
Nemoj 2 put dnevno jer spermiji su onda sporiji dok se oporave😂
Rita zao mi je sto je dosla M, bas sam mislila da bi ovo moga biti jos jedan plusic. Glavu gore, cekaj da zavrsi M i kreni u nove pobjede 🙂 💪! Lubrikante smo samo koristili durex iz fore, mada bi mozda i ja trebala uzeti gel jer isto imam problem na pocetku dok ne krene...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Hej cure ima pitanje, pitala sam na drugoj temi al da pitam i ovdje haha
Ima li koja iskustva sa kapsulama vrkute i kako se uzimaju od kojeg do kojeg dana ciklusa samo do ovulacije ili se mogu cijeli ciklus piti?
Ja sam ovaj ciklus krenula sa prvim danom piti kapi vrkute i prvi put nakon mnogo mjeseci sam dobila pravi ovulacijski iscjedak. Sad cekamo rezultate. Uz to sam koristila i klomifen
Sortiraj odgovore
Najstariji