Rita to bi mogla biti implatacija, meni ovo vuce na jos jednu jesensku bebicu
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Rita kako si jutros? Slazem se s curama, moguce da je implantacija!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Dobro jutro.... Poklapa se ono vrijeme da bi bas mogla bit implatacija aliii kako me boli od jutros vise vuce na mengu samo ne curi dovoljno. (inace imam obilna krvarenja)... Nocas nije izasla ni kap. Ne nadam se previse. Ima li zena ovdje koje znaju kako izgleda prava implatacija ono osobno iskustvo? I da su bile uredno trudne?. . Jer ovo sto pise na netu o tome i moze bit i ne mora.... Stomak me boli dosta... Hvalaa vam za nadanja divne ste!
🍀 🍀 🍀 🍀
Rita moja seka je imala impl. Krvarenje i njoj je išla baš krv - trajalo je samo 1 dan i bilo je 5-6 dana prije menge.
I imala je bolove kao od menge.
Mislila je da je dobila ali bilo je dosta slabašno i kako je trajalo samo 1 dan bilo je sumnjivo.
Ja ti predlažem da odeš ili nazoveš svog gin. za svaki slučaj..
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Znam da je netko iz teme lh trakice imao implantacijsko, mislim da justagirl, ali nisam sigurna, odi pitati tamo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav cure ja obavila jučer prve konzultacije za IVF. Već vadila krv i tako. Hrpa papira i procedura, ali ako bude sve išlo po planu u 3 ili 4 krećemo sa stimulacijom. Ja bi i prije ali je protokol koji se mora proći plus svi nalazi ne smiju biti stariji od 3 mj pa moramo ponavljati neke. Sad je 3 godine da pokušavamo. Jedna trudnoća ali nazolost završena spontano. Iako je ovo u planu još se ne prejdamo. I dalje pokušavamo prirodno pa šta bude. Kao ovaj mjesec smo rekli svaki drugi dan ali nam baš ne uspijeva. Zaspali preksinoc oboje u 9 i pol ko pokošeni. Obavili jučer heheh... Kako vi uspijevate tako konstantno? Meni je već pomalo nakon toliko puta i pokušavanja uf... Ko programirano... Valjda bu bolje.
Pozdrav cure ja obavila jučer prve konzultacije za IVF. Već vadila krv i tako. Hrpa papira i procedura, ali ako bude sve išlo po planu u 3 ili 4 krećemo sa stimulacijom. Ja bi i prije ali je protokol koji se mora proći plus svi nalazi ne smiju biti stariji od 3 mj pa moramo ponavljati neke. Sad je 3 godine da pokušavamo. Jedna trudnoća ali nazolost završena spontano. Iako je ovo u planu još se ne prejdamo. I dalje pokušavamo prirodno pa šta bude. Kao ovaj mjesec smo rekli svaki drugi dan ali nam baš ne uspijeva. Zaspali preksinoc oboje u 9 i pol ko pokošeni. Obavili jučer heheh… Kako vi uspijevate tako konstantno? Meni je već pomalo nakon toliko puta i pokušavanja uf… Ko programirano… Valjda bu bolje.
Zamolila sam muza da kad vidi da ja ne mogu i nebi da on navali i isto tako kad ja osjetim da je njemu vec preko glave iniciram ja. I vec mjesecima uspjevamo svaki drugi dan od prestanka mjesecnice.. Pa do nekako 20.dan ciklusa pa pauzitamo koji dan pa napravimo jos par odnosa pred kraj. Odprilike 8-10 odnosa po ciklusu. Takodjer smo nekad preumorni al trudimo se bas. I shvatili smo da nam to umiruje savjest jer znamo da smo vrijedni pa nije nas. Sretno i samo vrijedno! 🍀 🍀 🍀
Rita moja seka je imala impl. Krvarenje i njoj je išla baš krv - trajalo je samo 1 dan i bilo je 5-6 dana prije menge.
I imala je bolove kao od menge.
Mislila je da je dobila ali bilo je dosta slabašno i kako je trajalo samo 1 dan bilo je sumnjivo.
Ja ti predlažem da odeš ili nazoveš svog gin. za svaki slučaj..
Hvala. Nadam se da ce stati. Javim sutra... Svakako cu pravit sad termin za pregled. Pa otic za par tjedana. Bila trudna ili ne. Iako mi je dala fore do 3 mj da radimo pa da se javimo za dogovor i neku kliniku. Al mislim da necu imat strpljenja vise cekati
Znam da je netko iz teme lh trakice imao implantacijsko, mislim da justagirl, ali nisam sigurna, odi pitati tamo
Hvala
...
Pozdrav cure ja obavila jučer prve konzultacije za IVF. Već vadila krv i tako. Hrpa papira i procedura, ali ako bude sve išlo po planu u 3 ili 4 krećemo sa stimulacijom. Ja bi i prije ali je protokol koji se mora proći plus svi nalazi ne smiju biti stariji od 3 mj pa moramo ponavljati neke. Sad je 3 godine da pokušavamo. Jedna trudnoća ali nazolost završena spontano. Iako je ovo u planu još se ne prejdamo. I dalje pokušavamo prirodno pa šta bude. Kao ovaj mjesec smo rekli svaki drugi dan ali nam baš ne uspijeva. Zaspali preksinoc oboje u 9 i pol ko pokošeni. Obavili jučer heheh… Kako vi uspijevate tako konstantno? Meni je već pomalo nakon toliko puta i pokušavanja uf… Ko programirano… Valjda bu bolje.
Zamolila sam muza da kad vidi da ja ne mogu i nebi da on navali i isto tako kad ja osjetim da je njemu vec preko glave iniciram ja. I vec mjesecima uspjevamo svaki drugi dan od prestanka mjesecnice.. Pa do nekako 20.dan ciklusa pa pauzitamo koji dan pa napravimo jos par odnosa pred kraj. Odprilike 8-10 odnosa po ciklusu. Takodjer smo nekad preumorni al trudimo se bas. I shvatili smo da nam to umiruje savjest jer znamo da smo vrijedni pa nije nas. Sretno i samo vrijedno! 🍀 🍀 🍀
Pa nije do nas*
Sortiraj odgovore
Najstariji