Eee to je i meni rekla zadnji put! Ne znam po cemu to vide
Nemam pojma hahah
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Vidis prvi put si brzo zatrudnila
Neko se prvi put muci a onda drugi put lako zatrudni.
stvarno nema pravila
Nama je isto ovo 5 ciklus i jos nista al ja sam starija malo od tebe 36.
Draga,naletila sad na jedan clanak pa se sjetila tebe ;)
https://www.gloria.hr/fokus/zvjezdane-staze/americka-glumica-prvi-put-trudna-u-46-godini-zivota-zaveo-ju-je-markantni-sinisa-mackovic/9827818/
10 godina je starija od tebeee!!
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Hahahahha jesi me nasmijala
Pa vidila sam i neki dan da je jedna poznata glumica takoder rodila s 45 😂😂😂😂A ja glupaca brinem koda sam baba😂😂😂
Curke.. Dotakle se stitnjace.. I ja imam hasimoto.. Na terapiji 3 god hormoni uredni u granicama, cak kad mi i tsh bio od 1-2 nije uspjelo..
A hipo mi je dijagnosticiranju kad mi je mala imala 4 god.. Znaci prije trudnoce sve ok.. Ali posao, ogroman stres valjda donosi svoje, a na kraju krajeva i u obitelji imamo hipo tak da nikakvo cudo..
Ja imala blago neusporen rad stitnjace. Bio je 4,0 kad je otkriveno za tri mj 2,3 za sest ispod 1... Moji doktori traze da je izkedju 0,5-1,2tsh.... I vec godinu u pol je na svakoj kontroli ispod 1. Prijateljica je zatrudnijela sa 2.5... Kolegica sa pola sa 2,5.... Al navodno najpogodnije je ispod 1. A moguce sa svime sto ne prelazi 2,5
Marina idealna vrijednost TSH-a za uspjesno zacece je između 1-1,5; tako su meni rekli ginekolog i endokrinolog, ako ti je 6 to ti je definitivno previsoko…
Jedan ginekolog mi rekao da sve do 2,5 je ok. Plus dvije zene koje znam ostale trudne sa tim vrijednostima jedna uz tablete a druga bez ikakve terapije.... Drugi ginekolog intistira da je ispod 1.. Ja imam vec godinu i pol uz terapiju 0.50-0,90....
Rita36 evo frendica je zvala kliniku za planiranje bebe i narucili su nas 3.2 na konzultacije
Moram donjet sve sto imam doma ako imam,nalaz pape,ultrazvuk
I onda cemo vidjet s njima
Uglavnom je rekla 3/4 godine da radimo bebu bezuspjesno
Juhu jedva cekam.
Sad cu 21.1 obavit taman ginekologa.
Bas sam happy
Drzim palčeve za vas! Nek bude uspjesno! 🍀 🍀 🍀 🍀 I samo obavjestavaj..... A ja nemam nalaze stare.... Osim ako odem trazit gibekologa da isprinta.... Al znam da povijest gibekoloski bolesti nemam jer bas svaki papa i uzv u cijelom zivotu bio uredan. Pa mozda mogu samo tako i rec...
🙃 Sretnoooooo!
Hahahahha jesi me nasmijala
Pa vidila sam i neki dan da je jedna poznata glumica takoder rodila s 45 😂😂😂😂A ja glupaca brinem koda sam baba😂😂😂
Ima nas više baba
🙃 🤭 😂 Ne osjecam se tako ali samo strah radi svoje!
Rita36 evo frendica je zvala kliniku za planiranje bebe i narucili su nas 3.2 na konzultacije
Moram donjet sve sto imam doma ako imam,nalaz pape,ultrazvuk
I onda cemo vidjet s njima
Uglavnom je rekla 3/4 godine da radimo bebu bezuspjesno
Juhu jedva cekam.
Sad cu 21.1 obavit taman ginekologa.
Bas sam happy
Drzim palčeve za vas! Nek bude uspjesno! 🍀 🍀 🍀 🍀 I samo obavjestavaj….. A ja nemam nalaze stare…. Osim ako odem trazit gibekologa da isprinta…. Al znam da povijest gibekoloski bolesti nemam jer bas svaki papa i uzv u cijelom zivotu bio uredan. Pa mozda mogu samo tako i rec…
🙃 Sretnoooooo!
Ginekolog* Genkoloski*
🙃
Joj mene je cisto strah sta ce mi sve nac kad odem na pregled 😒😒😒😒
Ma nece ti naci nista .... Ne brini. Sretnooo! 🍀 🍀 🍀
Rita 36 hvala ..javljam sve cim obavim preglede i Kliniku kinderwunsch😘😘ma mi smo u cvijetu mladosti😂
Sortiraj odgovore
Najstariji