Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivonal
    01. Rujan 2019. 22:54

tufnica1602

Snjeguljice bili smo krenuli ali kad sam vidjela da je procedura nismo mogli od posla ni ja ni muz uganjati sve termine..stalno bi morali traziti slobodno a to ovdje u Njemackoj gdje smo mi nije bas tako jednostavno. Odustali onda..
    Acqua upravo tako…ne zelim vise misliti o tome. 😘

Tufnice nemoj odustati ali pokusaj ne mislit o tome pokusaj se opustit popit koju izadji zabavi se radi nesto sto te cini sretnom nesto osim sexa hahahah jer iskreno vjerujem da ce se desit beba kad se najmanje nadas i zelim vam svu srecu da uspijete u tome ❤️❤️❤️❤️❤️

Ivonal
    01. Rujan 2019. 22:56

Zene moje mene je jucer toliko glava bolila da sam jedva hodala i gledala na oci mislila sam proce bez tablete ali dok je nisam popila nije popustilo sva sreca oko 1h sam uspjela zaspat.. Danas sam bolje grceva i dalje nema cekam srijedu da vidim sta ce mi rec + & - ... 

Polly
    02. Rujan 2019. 00:10

Ženske, jel vjetrovi znače dolazak ovulacije?! Pa ja više ne znam, stalno ih imam majko mila, tipa 2 tjedna prije menge traje, sad i nakon menge pa razmišljam  jel u ovom periodu (12 dc) može značiti nagovještaj O?

• Breskvica123
    02. Rujan 2019. 00:29

Ja sam sredinom mjeseca tak tjedan dana bila ko napuhnuta svaki dan vjetrovi ta neka nadutost mi je bila i samo nestalo mozda ipak i je bila ovulacija jer ja ju nikad nisam osjetila pocetkom 8 mjeseca sam par dana imala smedji iscjedak pa nakon toga sam bila tako naduta vjetrovi itd... Nikad se ne zna. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤞🤞

sneguljica1
    02. Rujan 2019. 08:43

Mene vjerovi znaju nedelju dana pred mengu..evo npr bas su juce poceli..i krčanje 😁 ali sobzirom da nismo ni radili na bebcu ovaj mjesec to mi nije zabrinjavajuce..

Ivonal
    02. Rujan 2019. 10:02

Kod mene vjetrovi vec 5 6 dana naduta sam sta god pojela i koliko god pojedem.. malo pojedem i sva se napušem ko kobila..a groznicu sam jos jednu dobila sad je bas na usni samoj ova je taman prosla i keastice male ostale sad na usni fino dobijem 

• anavi22
    02. Rujan 2019. 10:05

Ja sam vec danimaa napuhnuta. Menge jos nema. Mislim si opet napravit test sutra,mozda mi je bila kasno ovulacija?  
    Imate preporuke za test?

Acqua
    02. Rujan 2019. 10:05

Recite vi meni je li totalno jadnicki nadati se da mi sutra ne dođe ako je jučer bio minus  bio minus, na 13 DPO?

Ivonal
    02. Rujan 2019. 10:07

Ako si trudna svaki ce pokazat pozitivno ja evo sad prvi put ih i kupujem ja kušim u dmu ili ljekarnoj koji ima taj kupim.. 

Ivonal
    02. Rujan 2019. 10:09

Acqua

Recite vi meni je li totalno jadnicki nadati se da mi sutra ne dođe ako je jučer bio minus bio minus, na 13 DPO?

Nijeee zasro bi bilo i ja se nasam da u srijedu nece doc iako je jucer bio minus msm isla sam onalp kad vec imam testova da potrosim ali et nista minus ali ja negubim nadu rano je jos cekam srijedu i vidit cemo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.