Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    04. Siječanj 2020. 08:53

MAmica21

https://ibb.co/rZXPqK1
    Meni bi isto trebala doc u utorak ali nisam mogla izdržati pa sam kupila rani test i eto😌 slaba je i ja sam mislila da umišljam 😅 ovulacija sam imala tj smiley na ekranu točno 24.12❤️

Cestitam!! Slaba je ali se vidi!!
    Mene je danas poceo malo boljeti stomak, nadam se da je sve ok, ni ne sjecam se kako je bilo u proslim trudnocama!

04. Siječanj 2020. 08:55

Ela 32pa inace sam cula da trbuh malo boli tako da nije zabrinjavajuce,bez straha❤️

Raštika
    04. Siječanj 2020. 08:56

Opaaaa! Cestitam. Bome vas je krenulo s pozitivnim testovima. 👌👌Nek sve prodje školski, a hoce 😉🤞
    Mene sinoc probudila bol u trbuhu. Grcilo me kao da cu mengu dobit iste sekunde... A trebam ju dobiti 11.1 (na moj rodjendan 😎) ili 14.1.  I jutros me grci malo trbuh. Kud je poletila prije?? 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita88
    04. Siječanj 2020. 09:00

Mamica cestitam, uzivaj u trudnoci ☺️
    Ostalim curama sretno 👏👏
    Mene cicke vise ne bole bas, a tak su mi bile pune i malo bolne da sam se ponadala, a sad nista, cekam da dodje glupa menga sutra ili najkasnije pon, utorak. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Marta14
    04. Siječanj 2020. 09:09

Mamica cestitam! Ovaj put ce sve biti kako treba 🍀Zelim ti zdravu i urednu trudnocu. 🙏

MAmica21
    04. Siječanj 2020. 09:37

Cure prekrasne ste😘 skoro pa cemo otvoriti grupu Jesenske 😍❤️

Mallla
    04. Siječanj 2020. 10:05

MAmica21 čestitam! Neka se fino deblja crta i bude školski uredna trudnoća. Reci mi jeli to first sign test? Gdje ih nabavljaš ako je? 

url=https://lilypie.com]

MAmica21
    04. Siječanj 2020. 10:29

Mallla

MAmica21 čestitam! Neka se fino deblja crta i bude školski uredna trudnoća. Reci mi jeli to first sign test? Gdje ih nabavljaš ako je?

Draga ja sam u Austriji. Ovaj sam kupila u apoteci Femtest se zove, a inace uvijek Clearblue. Znam da je jaaako skupo, ali za to mi nikad nije bilo žao dat:) ovdje su puno skuplji testovi, jer znam da u Müller doma koštaju "samo" 20kn😊 frendice naručuju preko neta itd. Meni je ovaj ciklus definitivno pomogao ovu test od clearblue, čak sam i temperaturu mjerila

Talija
    04. Siječanj 2020. 13:14

MAmica21 čestitke od srca! Konačno se redaju plusići! 
    Ja čekam 11.1. Držite fige!

Marta14
    04. Siječanj 2020. 13:24

Mamica i ja sam u At 😊 Jesi kupovača LH trakice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.