https://ibb.co/rZXPqK1
Meni bi isto trebala doc u utorak ali nisam mogla izdržati pa sam kupila rani test i eto😌 slaba je i ja sam mislila da umišljam 😅 ovulacija sam imala tj smiley na ekranu točno 24.12❤️
Cestitam!! Slaba je ali se vidi!!
Mene je danas poceo malo boljeti stomak, nadam se da je sve ok, ni ne sjecam se kako je bilo u proslim trudnocama!
Ela 32pa inace sam cula da trbuh malo boli tako da nije zabrinjavajuce,bez straha❤️
Opaaaa! Cestitam. Bome vas je krenulo s pozitivnim testovima. 👌👌Nek sve prodje školski, a hoce 😉🤞
Mene sinoc probudila bol u trbuhu. Grcilo me kao da cu mengu dobit iste sekunde... A trebam ju dobiti 11.1 (na moj rodjendan 😎) ili 14.1. I jutros me grci malo trbuh. Kud je poletila prije?? 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mamica cestitam, uzivaj u trudnoci ☺️
Ostalim curama sretno 👏👏
Mene cicke vise ne bole bas, a tak su mi bile pune i malo bolne da sam se ponadala, a sad nista, cekam da dodje glupa menga sutra ili najkasnije pon, utorak.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mamica cestitam! Ovaj put ce sve biti kako treba 🍀Zelim ti zdravu i urednu trudnocu. 🙏
MAmica21 čestitam! Neka se fino deblja crta i bude školski uredna trudnoća. Reci mi jeli to first sign test? Gdje ih nabavljaš ako je?
url=https://lilypie.com]
MAmica21 čestitam! Neka se fino deblja crta i bude školski uredna trudnoća. Reci mi jeli to first sign test? Gdje ih nabavljaš ako je?
Draga ja sam u Austriji. Ovaj sam kupila u apoteci Femtest se zove, a inace uvijek Clearblue. Znam da je jaaako skupo, ali za to mi nikad nije bilo žao dat:) ovdje su puno skuplji testovi, jer znam da u Müller doma koštaju "samo" 20kn😊 frendice naručuju preko neta itd. Meni je ovaj ciklus definitivno pomogao ovu test od clearblue, čak sam i temperaturu mjerila
MAmica21 čestitke od srca! Konačno se redaju plusići!
Ja čekam 11.1. Držite fige!
Sortiraj odgovore
Najstariji