Marinalin i ja ću u utorak. Držim nam fige 🤞🤞🤞
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Sretno cure u utorak. 🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
A onda je moguce da je i meni prerano ta test hvala ti.
Vidit cemo u utorak😂
Ti vec imas klinca?
Vrlo moguce! Nadam se da ce bit +😊
Imam bebonju od 6mj uskoro :) moj mali borac, prije njega sam imala spontani u 12tj :( al hvala Bogu nakon 6mj sam ostala opet trudna i evo nas :)
Sretno cure u utorak. 🤞🤞
Hvala Raštika, javim rezultate 😊
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
https://ibb.co/rZXPqK1
Meni bi isto trebala doc u utorak ali nisam mogla izdržati pa sam kupila rani test i eto😌 slaba je i ja sam mislila da umišljam 😅 ovulacija sam imala tj smiley na ekranu točno 24.12❤️
Oooo cestitam
Ja isto trebam u utorak ,imala na bozic O i mozda onda i meni nada postoji
Jer jucer nije bilo crtice😂
Nadam se da ce i tebi biti, kolko sml lude vec mi je bilo teško očitati dal je crta ili si samo zamosljam😅 iskreno, ne baš tipičnd. Muž me pitao u par navrata dal je sve ok, jer sam bila skroz zamišljena i nisam pratila ništa. Kihala sam jedno vrijeme ko luda, mislila da je prehlada. Bradavice me bole na dodir, u doljnjem dijelu trbuha nekada, al stvarno par puta na dan me malo zgrči kao da cu dobit. Po čemu sam najviše osjetila je da ne pijem alkohol, inače volim tu i tamo navečer popit casu dve vina, ali sve sto sam popila je bilo bez gušta kao što inače znam i to me začudilo.
Jučer baš imali goste i popila sam čašu vode i išla 4x na wc i meno kolegica- kaj si trudna😊 eto, jos čekam idući pon da napravim test opet, i da bu jača!
Imala sam spontani u 9. Mjesecu sa 8tt, znaci 4. Ciklus poslije je sada ovaj. U prošloj trudnoći me drukčije bolio trbuh, na čudniji način i intenzivnije. Plus sto sam prvi slabi plus bila dobila tek na dan očekivane, a sada puno ranije❤️➕
Prva mi je trudnoca.
Super zelim ti da ovaj put bude skolska trudnoca,da uzivas i svu srecu ❤️Hvala na objasnjenju sirokom 👍👍👍👍
Nadam se da ce i tebi biti, kolko sml lude vec mi je bilo teško očitati dal je crta ili si samo zamosljam😅 iskreno, ne baš tipičnd. Muž me pitao u par navrata dal je sve ok, jer sam bila skroz zamišljena i nisam pratila ništa. Kihala sam jedno vrijeme ko luda, mislila da je prehlada. Bradavice me bole na dodir, u doljnjem dijelu trbuha nekada, al stvarno par puta na dan me malo zgrči kao da cu dobit. Po čemu sam najviše osjetila je da ne pijem alkohol, inače volim tu i tamo navečer popit casu dve vina, ali sve sto sam popila je bilo bez gušta kao što inače znam i to me začudilo.
Jučer baš imali goste i popila sam čašu vode i išla 4x na wc i meno kolegica- kaj si trudna😊 eto, jos čekam idući pon da napravim test opet, i da bu jača!
Imala sam spontani u 9. Mjesecu sa 8tt, znaci 4. Ciklus poslije je sada ovaj. U prošloj trudnoći me drukčije bolio trbuh, na čudniji način i intenzivnije. Plus sto sam prvi slabi plus bila dobila tek na dan očekivane, a sada puno ranije❤️➕
Prva mi je trudnoca.
Čestitam od ❤️ i to je svakako pozitivan test. Želim mirnu sigurnu i zdravu trudnoću. Ovog puta će sigurno sve biti kako treba 🙏
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi