Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    03. Siječanj 2020. 18:01

Marinalin i ja ću u utorak. Držim nam fige 🤞🤞🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Raštika
    03. Siječanj 2020. 19:03

Sretno cure u utorak. 🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Alea
    03. Siječanj 2020. 21:27

Marinalin

A onda je moguce da je i meni prerano ta test hvala ti.
    Vidit cemo u utorak😂
    Ti vec imas klinca?

Vrlo moguce! Nadam se da ce bit +😊
    Imam bebonju od 6mj uskoro :) moj mali borac, prije njega sam imala spontani u 12tj :( al hvala Bogu nakon 6mj sam ostala opet trudna i evo nas :)

Tonia♥️
    03. Siječanj 2020. 21:30

Raštika

Sretno cure u utorak. 🤞🤞

Hvala Raštika, javim rezultate 😊

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

MAmica21
    04. Siječanj 2020. 07:47

https://ibb.co/rZXPqK1
    Meni bi isto trebala doc u utorak ali nisam mogla izdržati pa sam kupila rani test i eto😌 slaba je i ja sam mislila da umišljam 😅 ovulacija sam imala tj smiley na ekranu točno 24.12❤️

04. Siječanj 2020. 07:49

Oooo cestitam
    Ja isto trebam u utorak ,imala na bozic O i mozda onda i meni nada postoji
    Jer jucer nije bilo crtice😂

04. Siječanj 2020. 07:50

Jel imas simptoma??

MAmica21
    04. Siječanj 2020. 08:12

Nadam se da ce i tebi biti, kolko sml lude vec mi je bilo teško očitati dal je crta ili si samo zamosljam😅 iskreno, ne baš tipičnd. Muž me pitao u par navrata dal je sve ok, jer sam bila skroz zamišljena i nisam pratila ništa.  Kihala sam jedno vrijeme ko luda, mislila da je prehlada. Bradavice me bole na dodir, u doljnjem dijelu trbuha nekada, al stvarno par puta na dan me malo zgrči kao da cu dobit. Po čemu sam najviše osjetila je da ne pijem alkohol, inače volim tu i tamo navečer popit casu dve vina, ali sve sto sam popila je bilo bez gušta kao što inače znam i to me začudilo.
    Jučer baš imali goste i popila sam čašu vode i išla 4x na wc i meno kolegica- kaj si trudna😊 eto, jos čekam idući pon da napravim test opet, i da bu jača!

Imala sam spontani u 9. Mjesecu sa 8tt, znaci 4. Ciklus poslije je sada ovaj. U prošloj trudnoći me drukčije bolio trbuh, na čudniji način i intenzivnije. Plus sto sam prvi slabi plus bila dobila tek na dan očekivane, a sada puno ranije❤️➕
    Prva mi je trudnoca. 

04. Siječanj 2020. 08:17

Super zelim ti da ovaj put bude skolska trudnoca,da uzivas i svu srecu ❤️Hvala na objasnjenju sirokom 👍👍👍👍

Tonia♥️
    04. Siječanj 2020. 08:35

MAmica21

Nadam se da ce i tebi biti, kolko sml lude vec mi je bilo teško očitati dal je crta ili si samo zamosljam😅 iskreno, ne baš tipičnd. Muž me pitao u par navrata dal je sve ok, jer sam bila skroz zamišljena i nisam pratila ništa. Kihala sam jedno vrijeme ko luda, mislila da je prehlada. Bradavice me bole na dodir, u doljnjem dijelu trbuha nekada, al stvarno par puta na dan me malo zgrči kao da cu dobit. Po čemu sam najviše osjetila je da ne pijem alkohol, inače volim tu i tamo navečer popit casu dve vina, ali sve sto sam popila je bilo bez gušta kao što inače znam i to me začudilo.
    Jučer baš imali goste i popila sam čašu vode i išla 4x na wc i meno kolegica- kaj si trudna😊 eto, jos čekam idući pon da napravim test opet, i da bu jača!

Imala sam spontani u 9. Mjesecu sa 8tt, znaci 4. Ciklus poslije je sada ovaj. U prošloj trudnoći me drukčije bolio trbuh, na čudniji način i intenzivnije. Plus sto sam prvi slabi plus bila dobila tek na dan očekivane, a sada puno ranije❤️➕
    Prva mi je trudnoca.

Čestitam od ❤️ i to je svakako pozitivan test. Želim mirnu sigurnu i zdravu trudnoću. Ovog puta će sigurno sve biti kako treba 🙏

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.