Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    04. Siječanj 2020. 13:34

Marta14

Mamica i ja sam u At 😊 Jesi kupovača LH trakice

Gdje u Aut? :) kupila sam bila Ovulationstest od clearblue i pocela testirat od 10. Dana i 17DC mi je dosao smiley😍 hvala curke i ja se nadam i svima želim istu sreću! 

Raštika
    04. Siječanj 2020. 14:05

Talija

MAmica21 čestitke od srca! Konačno se redaju plusići!
    Ja čekam 11.1. Držite fige!

Cekam i ja s tobom. Nek nam je sretno! 🤞🤞😎

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

plavuša
    04. Siječanj 2020. 14:09

Mamica cestitam.. Za par dana bude tamnije i sve ce bit u redu... 

E cure da vas pitam, vi koje koristite ovulacijske testove, konkretno slucaj clearblue.. Kad se pokaze smajlic to je PIK i onda samo hopsanje..? 😀
    Razmisljam o kupnji nakon 3 god sam se odvazila razmisljat o tome hahaha

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

MAmica21
    04. Siječanj 2020. 14:18

plavuša

Mamica cestitam.. Za par dana bude tamnije i sve ce bit u redu…

E cure da vas pitam, vi koje koristite ovulacijske testove, konkretno slucaj clearblue.. Kad se pokaze smajlic to je PIK i onda samo hopsanje..? 😀
    Razmisljam o kupnji nakon 3 god sam se odvazila razmisljat o tome hahaha

Hvala😊😊
    Ja sam shvatila ovak: hormon ima najveći udio kada pokaže smiley na ekranu i u narednih 12-36h ce zena ovulirati. Mi smo hopsali skoro svaki dan, i naravno kad sam vidjela smiley onda pogotovo 😊 iz svog slučaja bi preporučila, da je skupo, je. Uz to sam mjerila bazalnu iz znatiželje i digla mi se sa 36.2 na 36.5 i tu sam konstantno. Par dana 36.8 al uvijek tako nekako! 

Princess Mimi
    04. Siječanj 2020. 15:53

MAmica21

Cure prekrasne ste😘 skoro pa cemo otvoriti grupu Jesenske 😍❤️

Čestitam🤗🤗🤗🥳🥳🥳🥳
    Bome smo se zaredale😅

Ja sam danas isla vaditi betu, 2800 cca je bila. Jel to ok za 4.tjedan trudnoće? 
    Inače cure, vidim da ste spominjale bolove kao pred mengu, to je normalno i dobar znak, evo meni su tek prije dan dva prestali. Obično bi se pojavili navecer i prestali sami od sebe...

Mallla
    04. Siječanj 2020. 16:00

MAmica21

Mallla

MAmica21 čestitam! Neka se fino deblja crta i bude školski uredna trudnoća. Reci mi jeli to first sign test? Gdje ih nabavljaš ako je?

Draga ja sam u Austriji. Ovaj sam kupila u apoteci Femtest se zove, a inace uvijek Clearblue. Znam da je jaaako skupo, ali za to mi nikad nije bilo žao dat:) ovdje su puno skuplji testovi, jer znam da u Müller doma koštaju "samo" 20kn😊 frendice naručuju preko neta itd. Meni je ovaj ciklus definitivno pomogao ovu test od clearblue, čak sam i temperaturu mjerila

Ahaa ma ok, izgleda baš kao first sign pa sam zato pitala 😄

url=https://lilypie.com]

04. Siječanj 2020. 16:05

Ma ja sam probala clearblue digitalni pokaze smajl i onda akcija al eto ne uspijeva mi zatrudnit 4mj😂

plavuša
    04. Siječanj 2020. 18:07

Ako jucer nismo slozili bebu..nikad ni nebumo valjda.. 3 puta za redom smo keksnuli 🙈🙉🙊

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Marta14
    04. Siječanj 2020. 18:08

Mamica, u Klagenfurtu a ti? 

MAmica21
    04. Siječanj 2020. 20:13

Marta14

Mamica, u Klagenfurtu a ti?

I ja😂😂😂😂😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.