Mamica i ja sam u At 😊 Jesi kupovača LH trakice
Gdje u Aut? :) kupila sam bila Ovulationstest od clearblue i pocela testirat od 10. Dana i 17DC mi je dosao smiley😍 hvala curke i ja se nadam i svima želim istu sreću!
MAmica21 čestitke od srca! Konačno se redaju plusići!
Ja čekam 11.1. Držite fige!
Cekam i ja s tobom. Nek nam je sretno! 🤞🤞😎
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mamica cestitam.. Za par dana bude tamnije i sve ce bit u redu...
E cure da vas pitam, vi koje koristite ovulacijske testove, konkretno slucaj clearblue.. Kad se pokaze smajlic to je PIK i onda samo hopsanje..? 😀
Razmisljam o kupnji nakon 3 god sam se odvazila razmisljat o tome hahaha
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Mamica cestitam.. Za par dana bude tamnije i sve ce bit u redu…
E cure da vas pitam, vi koje koristite ovulacijske testove, konkretno slucaj clearblue.. Kad se pokaze smajlic to je PIK i onda samo hopsanje..? 😀
Razmisljam o kupnji nakon 3 god sam se odvazila razmisljat o tome hahaha
Hvala😊😊
Ja sam shvatila ovak: hormon ima najveći udio kada pokaže smiley na ekranu i u narednih 12-36h ce zena ovulirati. Mi smo hopsali skoro svaki dan, i naravno kad sam vidjela smiley onda pogotovo 😊 iz svog slučaja bi preporučila, da je skupo, je. Uz to sam mjerila bazalnu iz znatiželje i digla mi se sa 36.2 na 36.5 i tu sam konstantno. Par dana 36.8 al uvijek tako nekako!
Cure prekrasne ste😘 skoro pa cemo otvoriti grupu Jesenske 😍❤️
Čestitam🤗🤗🤗🥳🥳🥳🥳
Bome smo se zaredale😅
Ja sam danas isla vaditi betu, 2800 cca je bila. Jel to ok za 4.tjedan trudnoće?
Inače cure, vidim da ste spominjale bolove kao pred mengu, to je normalno i dobar znak, evo meni su tek prije dan dva prestali. Obično bi se pojavili navecer i prestali sami od sebe...
MAmica21 čestitam! Neka se fino deblja crta i bude školski uredna trudnoća. Reci mi jeli to first sign test? Gdje ih nabavljaš ako je?
Draga ja sam u Austriji. Ovaj sam kupila u apoteci Femtest se zove, a inace uvijek Clearblue. Znam da je jaaako skupo, ali za to mi nikad nije bilo žao dat:) ovdje su puno skuplji testovi, jer znam da u Müller doma koštaju "samo" 20kn😊 frendice naručuju preko neta itd. Meni je ovaj ciklus definitivno pomogao ovu test od clearblue, čak sam i temperaturu mjerila
Ahaa ma ok, izgleda baš kao first sign pa sam zato pitala 😄
url=https://lilypie.com]
Ma ja sam probala clearblue digitalni pokaze smajl i onda akcija al eto ne uspijeva mi zatrudnit 4mj😂
Ako jucer nismo slozili bebu..nikad ni nebumo valjda.. 3 puta za redom smo keksnuli 🙈🙉🙊
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji