Rita88 još malo onda. Držimo fige. Javi odmah heheh
Marinalin hvala ti, vidjet ćemo šta bude... Ja ću se baciti u akciju svejedno a ovo ioanko prvo moram odraditi taj pregled čekam drugi tjedan da mi potvrdi termin jer je dokrica na go do 8.1 pa još nemam termin. Nadam se prije nego odem na go 20 ako me uspije ubaciti jer bi htjela obaviti šta moram što prije da bude spremno sve za 3 mj.
Elaaaa...cestitam....nek bude sa srecom i po skolski....💋💋💋💋🤗🥰🤗🥰🤗🤗🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ela cestitam! Al stvarno ne moze bolji pocetak godine biti. 😉🥳🥳
Nala, nikad ne znas sta moze biti dok cekas ivf.... 😉🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Meni je test 4 dana prije M pokazao da nisam trudna
Vjerujem jer test ocitava 5 dana ranije
Cekam M da idem opet u novu nadu👌
Ja ne bi bila tako uvjerena, meni je isto par dana prije menge pokazao negativno, a dan nakon sto sam trebala dobit +! Nikad se ne zna! 🙏
Nemoj se obeshrabrit, nije jos nista gotovo dok ne dodje M! Drzim ti fige da test jos nije nista pokazao jer je prerano. 😗😗
Marinalin pricekaj jos koji dan, drzim fige 🤞
Kod mene je krenuo tipican znak da cu dobit, počelo me dolje svrbuckat uvijek me krene svrbit prije nego sto dobijem, to mi je siguran znak, hormoni podivljaju 🙄 sad cekam da dodje 😏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Marinalin pricekaj jos koji dan, drzim fige 🤞
Kod mene je krenuo tipican znak da cu dobit, počelo me dolje svrbuckat uvijek me krene svrbit prije nego sto dobijem, to mi je siguran znak, hormoni podivljaju 🙄 sad cekam da dodje 😏
Rita bas mi je zao!! Nadala sam se da ces i ti samnom ugledati plus, cijelo vrijeme smo se pratile..mozda jos nije sve izgubljeno, drzim fige..i kod mene je sve kao i inace pred M pa se ipak plus pojavio..
I jos jedna stvar, znam da se na forumima vodi dosta rasprava o tome.. sto se tice drzanja nogu u zraku i ne odlaska na wc..ja nisam niti jednom poslije odnosa ostala lezati i svaki puta sam odmah isla na wc, tako da se s time ne morate zamarati!
U plodnim danima muž mi je svrsio u ruku.
FML
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji