Ela cestitam🤗🤗🤗
Pratimo se izgleda 🤗 selis na drugi forum?
Meni je zakazan prvi uzv za 22.1. jedva cekam i drzim fige da sve bude kako treba ❤️🤞
Ici cu na drugi forum al moram se vracati i ovdje vidjeti kako su sve ove divne zene, hvala vam od srca svima i zelim vam svima da sto prije ugledate svoje plusice a onda i vase najvaznije blago u zivotu!
Svaki puta se pomolim i za sve vas!
Sutra cu ici kod gin pa cu se naruciti.
Cure moje izgleda da mi je Nova godina pocela prekrasno!! 2 dana prije M, nije sa jutarnjim urinom, a bas se lijepo vidi!!! 😁😁😁😁
Čestitke ❤️
Bas je lijepo krenulo sa plusicima 😊😊
Dode i meni da odem po test haha
Elaaaa predivnaaa vijest. Bas mi je drago i bas sam sretna. Cestitam ti od srca, uzivaj u svakom trenutku i nemoj nas zaboravit, javljaj nam se, zelimo sve znat i kad ti je prvi pregled i kad saznas spol bebe sve nam moras rec :) Velika pusa i baci na nas malo trudnicke vibre 💖💖
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala vam cure, divne ste! Nadam se da ce sve biti ok, ne mogu sad docekati da idem na pregled. A vama svima zelim puno srece da ubrzo vidite svoje plusice💓💓💓💓
Elaaaa predivnaaa vijest. Bas mi je drago i bas sam sretna. Cestitam ti od srca, uzivaj u svakom trenutku i nemoj nas zaboravit, javljaj nam se, zelimo sve znat i kad ti je prvi pregled i kad saznas spol bebe sve nam moras rec :) Velika pusa i baci na nas malo trudnicke vibre 💖💖
Rita kad trebaš ti? Kad ne očekujes vješticu? Držim fige, evo plusici krenuli vidim gore... Lipe vijesti za početak godine..
Ja dobila mengu baš na Novu, rekla sam dečku bez obzira sta anas čeka IVF da ćemo probati mi još ovaj mjesec skroz prirodno... Rekla sam od 8bdana ciklusa svaki drugi dan na hoosanje... Danas se javi la doktorici pa je rekla da moram doći na razgovor o IVF da otvore dosije i to. Nadam se da neću predugo čekati sa svim tim postupcima, ja bi već com mengu dobijem u 3 mj da krenem ćemo vidjet et kaže.
Nala 33 bas dosta njih cujem da su prije Ivf ostale trudne❤️
Tako i ja cekam M u utorak i onda sam rekla bike svaki drugi dan odma cim M prodje.
Inace se samo dva tri dana pred O 😱
Rita kad trebaš ti? Kad ne očekujes vješticu? Držim fige, evo plusici krenuli vidim gore… Lipe vijesti za početak godine..
Ja dobila mengu baš na Novu, rekla sam dečku bez obzira sta anas čeka IVF da ćemo probati mi još ovaj mjesec skroz prirodno… Rekla sam od 8bdana ciklusa svaki drugi dan na hoosanje… Danas se javi la doktorici pa je rekla da moram doći na razgovor o IVF da otvore dosije i to. Nadam se da neću predugo čekati sa svim tim postupcima, ja bi već com mengu dobijem u 3 mj da krenem ćemo vidjet et kaže.
ej Nala, jedna aplikacija mi pokazuje sad u nedjelju da trebam dobiti, a druga za utorak 7.1 tako da cu cekati do utorka, necu raditi ranije test nema smisla. Kod mene jedino cicke bole i dalje, ne prejako, al su onak pune. Tu i tamo imam zgaravicu, nista posebno. Danas sam si bas uzela Femaru (Letrozol) za folikulometriju ako dobijem da mogu nastaviti s ciljanim odnosima do 3 mjeseca. Ti samo hopsaj s muzicem, mozda bas do ivf ostanes trudna 🙏🙏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ela, čestitke od ❤️! Baš mi je drago.
Cure koje ste prošle spontane u 3+mj trudnoce, jako mi je zao.. i ja sam mislila da je sigurno od spontanih nakon 3mj.. al ocito nista nije sigurno. Ja sam spontani prosla u jako ranom periodu trudnoce pa sam psihicki/fizicki dobro, ali vama zelim da cim prije prebrodite tu bol i krenete u nove pobjene.
Mimi i Ela su otvorile godinu, a nadam se da se prikljucujemo ostale u sto vecem broju.
Sortiraj odgovore
Najstariji