Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    06. Siječanj 2020. 09:30

Marta14

Friske trudnice, jeste li imale bolove u donjem dijelu leda? Prije nego sto ste saznale..

Ja nisam imala nikakve bolove u ledjima, skoz se isto osjecam kao i inace. Da nisam napravila test nebi ni rekla da sam trudna. 
    Sretno curama koje uskoro prave testice!!

06. Siječanj 2020. 09:31

Vau ela a ja uvijek mislim da treba imat sinptome nakon O

MAmica21
    06. Siječanj 2020. 09:38

Marta14

Sta ti trebas tj. ne trebas dobiti tek za 2 dana? Koliko prije ti se crtica pojavila?

Trebala bi dobiti 7./8.01 ovisno kad je točno bila ovulacija 24./25.12., znači da sam prvi test bila napravila 5 dana ranije:)

06. Siječanj 2020. 09:39

I ja sam bila na bozic imala O i clear blue 4 dana prije negativan😂😂😂

MAmica21
    06. Siječanj 2020. 09:41

Marinalin

I ja sam bila na bozic imala O i clear blue 4 dana prije negativan😂😂😂

Koji si clearblue radila? Ja sam isto bila radila early digitalni ali mi je kao pokazalo Not pregnant i onda luđakinja rastavila i bila je slabo vidljiva druga crtica. Onda sam kupila običan za rano otkrivanje i tada se vidla onda slabija crta. Danas sam radila običan clearblue i vidi se lagana crtica😊

06. Siječanj 2020. 09:45

Ja isto taj dogotalni za rano otkrivanje al nisam rastavljal😂😂😂
    I kad si onda obicni test radila opet?

Marta14
    06. Siječanj 2020. 09:47

Bilo bi super da sam trudna pa da se nademo u rodilistu🤣
    Bas ti je dosta rano pokazalo pozitivno, sad bi i ja isla po test ali moji su tu pa mi se ne da pred njima plakat/vristat 😅

Marina ima nade dok ne dode 😊😊🤞

06. Siječanj 2020. 09:48

I ja ga evo rastavila slaba crta al jbg proslo je 3 dana pa sad ne vrijedi😂

Pipin
    06. Siječanj 2020. 09:56

Marinalin

Marinalin

Samo sa te malo utjesim. Ja u prošloj trudnoci nisam imala neke posebne grceve. Više stalno osijecajnkao da cu dobiti. Imala sam neke simptome ali iskreno postali su mi jasni nakon sto sam saznala za trudnocu. Ali ti simptomi su jako individualno pa cak i ako ih nemas nemoj misliti da nema sanse za T. Svakome bude nesto drugo!

MAmica21
    06. Siječanj 2020. 09:59

😂😂😂 Nemojte gubit nadu. Probaj sutra rani test koji je jako osjetljiv 10mIU/L, jer tak je meni bio prvi, a sad sam uzela 25mIU/L od clearblue. 

Marta sutra ujutro!!! Meni su isto bili frendovi tu, pa sam trčala mužu da mu šapnem, a on isto lud bio od sreće ❤️
    Nadam se da se vidimo u rodilištu ili na nekom trudnickom tečaju 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.