Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    04. Siječanj 2020. 20:46

Ahahah ne vjerujem 🤣👌 
    Sad imam koga pitat sta trebam i di trebam kad budem trudna 🤞

MAmica21
    04. Siječanj 2020. 20:50

Marta14

Ahahah ne vjerujem 🤣👌
    Sad imam koga pitat sta trebam i di trebam kad budem trudna 🤞

Preludo😊 definitivno! Koliko imas godina? Ja 28. I tu sam par godina. Inače iz Zagreba. Ako kaj treba naravno, samo pitaj! 

04. Siječanj 2020. 22:05

Hejjj s 40god prva trudnoca😊! Nisam nista uzimala, cak nisam ni nikad isla liječniku radi neplodnosti. Jednostavno sam se pomirila da necu nikad imati djecu. Kako smo  od zajedno od 2010, od pocetaka sam koristila kontracepcije. Otprilike 2 godine, zatim sam sljedece dvije bila bez njih. Nemogu reci da smo intenzivno radili na bebi, nismo. Ako se dogodi, dogodi se. Kako radim dosta stresan posao, stalno u kamionu, pa na terenu, pa cesto seljenje, pa svakakvi pritisci sa strane. Odlucili smo da cemo prosiriti posao, zaposliti nove ljude, te da ne moramo se ubijati toliko od posla. Sa takvom odlukom ja sam se potpuno smirila, izasla sam iz te zone stresa i skroz sam se opustila. I onda sam  zatrudnila kad sam se najmanje nadala. Bila sam pusac od svoje 16. godine i dosta sam nezdravo zivjela i hranila se. Ja vjerujem da organizam mora biti skroz opusteni i ne treba zivjeti vjecito u nekim iscekivanjima. Nakon sto sam rodila prvo dijete, za cetri mjeseca sam ponovo zatrudnila. Pokusajte se opustiti i kad se najmanje nadate moze se dogoditi cudo.
    Evo divan tekst  jedne cure u mom faceu❤️

Rita88
    05. Siječanj 2020. 10:46

Jutro cure, ja javljam prvi dan ciklusa, sad ponovo od ovog ciklusa na folikulometriju. Ostalim curama koje ocekuju plus ovih dana sretno ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    05. Siječanj 2020. 10:58

Rita88

Jutro cure, ja javljam prvi dan ciklusa, sad ponovo od ovog ciklusa na folikulometriju. Ostalim curama koje ocekuju plus ovih dana sretno ☺️

Ajde u nove pobjede 💪💪 ja imam konzultacije 9.01 za IVF da vidim šta treba nadam se da budemo započeli što prije. Sretno u novom ciklusu. 😘

Rita88
    05. Siječanj 2020. 12:05

Nala33

Rita88

Ajde u nove pobjede 💪💪 ja imam konzultacije 9.01 za IVF da vidim šta treba nadam se da budemo započeli što prije. Sretno u novom ciklusu. 😘

Hvala Nala, takodjer sretno, javljamo si sve 💪💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Slee
    05. Siječanj 2020. 12:22

Rita zao mi je! Sretno u sljedecem ciklusu 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Kristinaak
    05. Siječanj 2020. 13:09

Meni menga zavrsava pa krecemo dalje u borbu :) Nadam se iskreno da ce ove godine bit nasa godina i svim trudnicama cestitam i zelim urednu i skolsku trudnocu ❤

jelenajelena
    05. Siječanj 2020. 15:23

Pozdrav curke...ja (ne)cekam 9.01....sta god bude....e a gdje nam je TUFNICA???
    Nema je nikako....tufnice,si ziva?🥰🥰💋

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Rita88
    05. Siječanj 2020. 17:56

Slee

Ritazao mi je! Sretno u sljedecem ciklusu 💗

hvala ti 🤗💖

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.