Svim curama cestitam na plusicu. Nadam se da cu ga i ja uskoro ugledati. Ostalim curama zelim dvu srecu u Novoj godini da nam se svima ostvari jedna mala ali najveca zelja. Nama je ovo 8.ciklus pokusavanja. Ne cekamo 18.1.og.
06/20 blighted ovum 8tt.
Friske trudnice, jeste li imale bolove u donjem dijelu leda? Prije nego sto ste saznale..
Kod mene evo danas O
Nismo nista pokrili osim moje ruke 1 dan plodnih dana..
Iskreno evo nemam ni volje hahha
Uzeli smo sljedeci mjesec godisnji pa se nadam da ćemo biti raspolozeniji..
Kako se vi borite sa tom 'voljom'? U plodnim danima uopce nemam zelju za seksom onak mi je vise to ko da odrađujem posao..mislim znam da je to sve u glavi al ono..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
U plodnim danima muž mi je svrsio u ruku.
FML
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hahahahaha umirem! Treba i to znati! A sad brzo u napad ponovno
Ispraznila se jajca a ispraznila se i moja volja hahah
Ma MM generalno ima problema sa happy endom i onda ga zasere do kraja 🤦♀️🤣
🤣🤣🤣
Nije ni njima lako 🤣
Mi dok smo pokusavali nakon nekog vremena moj bi bojkotirao bas kad trebamo..e onda sam kasnije promijenila taktiku i prestala mu govoriti kad su plodni dani tako da manje gleda na to kao posao 😁 Sad samo govori koliko se on naradio u te dvije godine 🤣🤣
Friske trudnice, jeste li imale bolove u donjem dijelu leda? Prije nego sto ste saznale..
Jedva sam hodala..mislila sam da sam na poslu ukljestila leđa..još isli tad u neke svatove..pila brufene da mogu sjediti..na kraju poslije 10ak dana plus ko kuća 🥰
Marinalin jesi rekla da radis danas test? Ak da, sretno. 🤞
Rita, zao mi je. Glava gore, ne gubi nadu.... ❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hvala ti Rastika❤️
Imam test al necu ipak jer eto nisam bas imala nakon O nikakve ni grceve ni sad nemam jer sigurno femisan kapi pomazu protiv menstrualnih bolova al osjetim napetost u trbuhu da cu dobit.
Sutra cemo vidit.
A inda 21.1 ginekologu kad mi je bas slucajno tad O.
Problem je sto neznam bas ful njemacki pa muz mora samnom😂😂😂
Neka fino i on sudjeluje😂
Meni su jucer poceli nekakvi bolovi u ledima, trbuhu, jajnicima..Nisu jački bolovi vise nalagoda sa mucninom. Trebam 9.1. Dobiti.
Panika me hvata 🤞🤞
Marina drzim fige 🍀🍀🤞
Bolove u leđima nikakve, samo u doljnjem dijelu trbuha. Sto se više bliži dan kad trebam dobiti (2dana) to me intenzivnije zateze, ali kratko i onda nestane. :)
Sta ti trebas tj. ne trebas dobiti tek za 2 dana? Koliko prije ti se crtica pojavila?
Sortiraj odgovore
Najstariji