Elaaa cestitam ti!!! Kako se osjecas?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala cure! Jos ne kasni M, trebala je ne doci 4.1., za 2 dana. A simptomi skoro nista, jedino sto mi je cudno bilo sto sam zadnjih par dana puna bubuljica a nisam ih imala vec 15godina, haha.. ostalo sve kao i inace, grudi malo bolne na dodir, al tako mi uvijek bude pred M, iscjedak pojacan kremast, ali i to mi uvijek bude pred M. I zadnje 2 veceri kad sam legla u krevet me uhvati neka zgaravica. I to je to! A ovaj mjesec bas nista nisam pratila, cak ne znam ni kad je tocno O bila, al odnose smo imali vecinom svaki drugi dan a nekad i svaki
Osjecam se predivno, jedva sam uslikala sliku koliko mi se ruke tresu, ni muz jos ne zna, vi ste prve saznale! Sad se nadam, po onim babskim pricama kad zena u trudnoci dobije pristice da ce biti curica jer imam vec 3 sina 😁
Super❤️
A cikluse imas 28 dana svaki put?
Meni treba za 3 dana i isto cu sutra clear blue koji ranie ocitava iako nemam simptoma ko ni ti ekstra 😘
Super❤️
A cikluse imas 28 dana svaki put?
Meni treba za 3 dana i isto cu sutra clear blue koji ranie ocitava iako nemam simptoma ko ni ti ekstra 😘
Drzim fige da i tebi bude jedan lijepi plusic 😗
A cikluse imam od 26 do 28 dana, kako kad
Cure moje izgleda da mi je Nova godina pocela prekrasno!! 2 dana prije M, nije sa jutarnjim urinom, a bas se lijepo vidi!!! 😁😁😁😁
Čestitaaam od ❤️ želim mirnu i zdravu trudnoću 😊
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ela cestitam🤗🤗🤗
Pratimo se izgleda 🤗 selis na drugi forum?
Meni je zakazan prvi uzv za 22.1. jedva cekam i drzim fige da sve bude kako treba ❤️🤞
I jesi imala grceve odma nakon O do danas?
Hvala ti ela 32❤️
Grceve nisam uopce imala, tu i tamo nesto malo zaboli, al skoro neprimjetno, al i inace je tako. Bas po nicem nebi rekla da sam trudna, samo po tim bubuljicama, to mi je bilo jako cudno
Sortiraj odgovore
Najstariji