Meni su grcevi bili do ca 10tog tjedna
Sukrvicu iz nosa sam isto imala
Sto se odnosa tice nisam ih htjela imati do prvog pregleda, a na kraju nisam niti smjela do 18tog tjedna..
marta14 kad su poceli grcevi i sukrvica iz nosa?prije izostanka M?
Cure moje sretna vam nova 2020.godina,da ste mi zive zdrave i da u ovoj godini bude sto vise plusica 👏👏👏👏
Marinalin sve mi to mirisi na trudnocu, kad ti treba (ne) stic?
Tommy moj muz je isto nosio u BetaPlus privatno jer je onda mogao od doma donijet uzorak, unutar sat vremena mora donijet dok je jos sve frisko i mora se narucit. Cijena je 500 kuna i nalaz ti je isti dan.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
rita 88 ponedj,utorak trebam dobit M.
ma neznam meni prvi glas da sukrvica kad ispuhujem moze smrdit na trudnocu😂
Grceva nemam nikakvih pa mi cudno bas da bih bila trudna
Evo i mene. Ja sam jucer imala smedjkasti iscjedak ali jako slab. Radila sam test jucer(imam onaj jeftini sa ebaya) i kao da je bila blednjukava crtica. Danas imam rozo jako slabo krvarenje i non stop me probada u trbuhu i to sa lijeve strane i nocas me isto tako probadalo. Inam osjecaj kao da izlazi iz mene more krvi a kad pogoedam ulozak nista ful malo rozoga. Napravila sam sada test nije pokazao nista. Morat cu ujutro opet. Grude me bole uzasno nemogu ih taknut. Inace kada dobijem M mi odmah isti tren prestanu bolovi u grudima ali sada ne. Vidjet cu sutra. Mozda jos postoji mogucnost da sam trudna, neznam.Imam osjecaj da mi se tijelo ful bori sa necim jer se osjecam cudno... dali je moguce da je implatacijsko krvarenje
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kristinak meni sve ovo tvoje zvuči kao T.
I ako si imala crticu - koliko god bila blijeda bila je tamo :)
Napravi ujutro još jedan test s prvim urinom!
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Napraviti cu ujutro test osim ako mi se menga do tada ne pojaca. Nadam se sa si u pravu. Imam bas osjecaj da se nesto dogadja ali neznam sto
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Kristinak nadam se da ti je implantacija 👏👏👏 pišni ujutro definitivno! I javi naravno 👍
marta14 kad su poceli grcevi i sukrvica iz nosa?prije izostanka M?
Grcevi u vrijeme kada sam trebala dobiti menstruaciju, napravila sam test tek 6ti dan nakon izostanka jer sam cijelo vrijeme mislila da cu dobiti.
A sukrvica isto tako u ranoj trudnoci ali ne znam tocno kada, i desni su mi krvarile kod pranja zubi.
Napravit cu ujutro test drzite fige da je iako mi je cudno da je jucer pokazalo blagu crticu a danas popodne nista.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji