Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    01. Siječanj 2020. 18:49

Kristinak, sretno sutra! Javi se! Ja prijavljujem pik. Osim ako sutra ne bude tamnija. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Pipin
    01. Siječanj 2020. 19:20

Haj cure.1.1. sam se i ja napokon odvazila javiti se. Moja situacija je takva da sam prije koji tjedan imala spontani, kraj 14tt. Jos psihicki dolazim sebi od tuge ali se nadam da cemo skoro moci ponovo u pobjede, cekam da nam ginekolog kaze koliko cemo morati pauzirati. Nadam se da ne puno, a do tad vas pratim i veselim se svim simptomima i plusevima! 
    I sretna nova godina :D

01. Siječanj 2020. 19:24

pipin jako mi zao al opet ces uspjesno zatrudnit i odrzat trudnocu👍
    Ja sam uvijek mislila da su kriticna 3mj a ti si vec bila presla 3mj.

Pipin
    01. Siječanj 2020. 19:27

IMarinalin

pipin jako mi zao al opet ces uspjesno zatrudnit i odrzat trudnocu👍
    Ja sam uvijek mislila da su kriticna 3mj a ti si vec bila presla 3mj.

I ja sam to mislila, ali nakon cjele situacije sam shvatila da je stalno rizicno, u bilo kojem tjednu moze nesto biti. Ali najcesce se dogodi u prva 3 mjeseca! I hvala ti na zeljama, veselim se druzenju s vama jer vidim da ste pozitivne i pune podrske

01. Siječanj 2020. 19:39

Ma samo naprijed draga i svima nama nije lako jer se zivciramo ali ovdje se nasmijemo i podjelimo lose i dobre dane❤️
    Ti znas da mozes ostat trudna 
    I zato mislim da druga trudnoca ce ti brzo doc i biti uspjesna❤️

Pipin
    01. Siječanj 2020. 19:42

U svakom zlu nesto dobro, jelda? Barem to. Ma znam da tu svi bore svoje bitke, i imala sam zato potrebu se javiti, lakse kad se bodrimo i navijamo jedne za druge. Zelim nam more beba u 2020! ❤️❤️ i dok ne krenem u svoje borbe, veselim se vasim simptomima!

01. Siječanj 2020. 19:57

pipin a koliko ti imas godina?
    Ova godina je nasa ❤️🎶

Pipin
    01. Siječanj 2020. 20:14

Ja imam 28 godina...a nadam se od srca da je nasa godina! ❤️

Nala33
    01. Siječanj 2020. 20:44

Pipin

Haj cure.1.1. sam se i ja napokon odvazila javiti se. Moja situacija je takva da sam prije koji tjedan imala spontani, kraj 14tt. Jos psihicki dolazim sebi od tuge ali se nadam da cemo skoro moci ponovo u pobjede, cekam da nam ginekolog kaze koliko cemo morati pauzirati. Nadam se da ne puno, a do tad vas pratim i veselim se svim simptomima i plusevima!
    I sretna nova godina :D

Žao mi je zbog spontsnog, ja sam imala u 9 tjednu. I toliko mi je teško jer imamo problema da zatrudimo... Nikav veliki problem ali neće da se uhavti pa ćemo sada na IVF. Šta se tiče  kada možeš opet krenuti kažu da ovisi o vama, tebi i mužu da li ste oboje psihički spremni. Šta se tiče fizički naravno da doktor mora provjerit da mi je sve ok da li se vratilo sve na svoje mjesto. U jednom članku sam čitala ka već nakon mjesec dva možete opet ako su ciklusi bilo ok. I čitala sam da su žene navodno nakon sponatong plodnije I do 6 mj.... Sad koliko je istina ne znam. Želim ti brz oprovak i šaljem ti podršku. Doći će i nama naša duga 🌈. ❤️

Pipin
    01. Siječanj 2020. 21:03

Bas me zalosti citati koliko nas prolazi kroz to, tvoja situacija pogotovo ako vam je dulje trebalo! Kad si imala spontani?Znate mozda razlog? Zelim vam puno srece na IVFu, neka uspije od prve i sve prode zajedno. Nase bebe dugice cekaju nas ove godine...
    I thx puno na savjetu oko ponovnih ‘akcija’...bas me umirilo jer bi mi pokusali skoro. Samo nas strah sto ce ginekolog reci, svakome kazu drugacije. Ali ja se dobro osijecam i mislim da bi mi nova trudnoca olaksala ovu traumu. Isprike cure sto sam sad zasmarala ovom temom, znam da nije tema topica. Ali svakako vam se prikljucujem s podrskom a uskoro i sa svojim borbama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.