Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    02. Siječanj 2020. 11:34

Tonia

Pozdrav cure,
    Ja sam isto imala spontani prije mj dana u 17tt. Phd nalaz je na žalost pokazao da je uzrok bila escherihija. Muž i ja smo 2.5g radili na bebi i napokon se uspjelo primiti, ali na žalost desilo se najgore.
    Ali baš to što kažete, i ja sam mislila kad prođemo tih 3mj da smo van opasne zone, ali očito nikad nisi 100% siguran.
    Veliki + je što sam uspjela prirodno začeti. Sad se treba psihički oporaviti, napraviti pretrage i krenuti dalje.❤️

Pozdrav Tonia jako mi je zao sto si to prozivjela i razumjem te u potpunosti. Mislim da nikad nisi siguran, i ja sam to sad shvatila. Prije koliko si imala spontani? Na koje pretrage ides? Drzim fige da mozemo uskoro krenuti akcijati i prikljuciti se ovdje ostatku. Do tad zelim da se cim prije oporavis fizicki i psihicki 

Slee
    02. Siječanj 2020. 11:40

Tonia, dobrodosla. Zao mi je zbog svega, sad se odmorite i oporavite pa opet u akciju! Bit ce sve dobro ovoga puta 💗
    Marinalin ako ces raditi test tako rano onda bolje napravi s prvim jutarnjim. Tesko da ce ti ista pokazati u popodnevnim satima 4 dana prije. Drzim fige da je to to!!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Tonia♥️
    02. Siječanj 2020. 12:40

Pipin

Tonia

Pozdrav cure,
    Ja sam isto imala spontani prije mj dana u 17tt. Phd nalaz je na žalost pokazao da je uzrok bila escherihija. Muž i ja smo 2.5g radili na bebi i napokon se uspjelo primiti, ali na žalost desilo se najgore.
    Ali baš to što kažete, i ja sam mislila kad prođemo tih 3mj da smo van opasne zone, ali očito nikad nisi 100% siguran.
    Veliki + je što sam uspjela prirodno začeti. Sad se treba psihički oporaviti, napraviti pretrage i krenuti dalje.❤️

Pozdrav Tonia jako mi je zao sto si to prozivjela i razumjem te u potpunosti. Mislim da nikad nisi siguran, i ja sam to sad shvatila. Prije koliko si imala spontani? Na koje pretrage ides? Drzim fige da mozemo uskoro krenuti akcijati i prikljuciti se ovdje ostatku. Do tad zelim da se cim prije oporavis fizicki i psihicki

Pipin spontani je bio 24.11. S tim da sam phd nalaz cekala mj dana. Meni je escherihija bila u urinu ali je nije bilo na brisevima, i to što je bila u urinu je bila čak neka mala vrijednost, dobila sam antibiotike i na na novom nalazu je nije više bilo. Ali je bez obzira uspjela nešto uzrokovati jer je meni samo pukao vodenjak i prije toga krenuli trudovi.
    Ja sad moram napraviti briseve i uzet će mi uzorak kavuma-maternice, a muž mora dati uzorak urina i ejakulata. Kad se utvrdi da je sve sterilno možemo nastaviti raditi na bebi.Jesu tebe poslali na kakve pretrage? 😘😘

Slee hvala puno na podršci, bude to sve ok ❤️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Marta14
    02. Siječanj 2020. 12:47

Marinalin cekamo da  napises sta kaze test 
    🤞🤞🍀🍀

02. Siječanj 2020. 12:53

Evo kupila test al radit cu ujutro
    Tad mi je 4dana do M
    Grudi me inace bole odma nakon O a sada nista
    I jutros opet sukrvica u nosu.

Pipin
    02. Siječanj 2020. 13:29

Tonia

Pipin

Tonia

Pozdrav cure,

Pipin spontani je bio 24.11. S tim da sam phd nalaz cekala mj dana. Meni je escherihija bila u urinu ali je nije bilo na brisevima, i to što je bila u urinu je bila čak neka mala vrijednost, dobila sam antibiotike i na na novom nalazu je nije više bilo. Ali je bez obzira uspjela nešto uzrokovati jer je meni samo pukao vodenjak i prije toga krenuli trudovi.
    Ja sad moram napraviti briseve i uzet će mi uzorak kavuma-maternice, a muž mora dati uzorak urina i ejakulata. Kad se utvrdi da je sve sterilno možemo nastaviti raditi na bebi.Jesu tebe poslali na kakve pretrage? 😘😘

Slee hvala puno na podršci, bude to sve ok ❤️

Za sad krv, urin, papa, brisevi...mene nisu slali na te 'kompliciranije', neznam zast, pa cemo vidjeti! Isto cekamo uredne nalaze za dalje, ako ginekolog to potvrdi! Drzim nam fige da cim prije sve ovo prodemo i da nam dodu bebe dugice :)

Tonia♥️
    02. Siječanj 2020. 14:36

Ma mislim da su mene slali zato sto je bakterija pa zato da se vidi da je sve ok. 

Ma doći će te naše bebice, samo moramo biti pozitivne 😊

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• ela32
    02. Siječanj 2020. 15:01

https://ibb.co/sJRYQkc

• ela32
    02. Siječanj 2020. 15:02

Cure moje izgleda da mi je Nova godina pocela prekrasno!! 2 dana prije M, nije sa jutarnjim urinom, a bas se lijepo vidi!!! 😁😁😁😁

02. Siječanj 2020. 15:02

Ela 32 cestitam
    Koliko kasni M?simptomi?
    Vau bas lijep plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.