*neka sve prode savrseno
Nadma se i ja da ćemo uskoro imati naše dugice.
Ko mene nisu ništa rekli zašto, kažu da je tako morao biti nema nekog razloga... I to šta kažeš jako puno nas kroz to prolazi, nakon šta sam ja to doživjela saznala sam da je dosta cura oko mene isto prošlo. Tako da je cesec nego što to mislimo. Žalosno ali događa se. Spontani je bio u 7 mj. I mi samo odmah u 9 počeli opet. Čekala sam jedan ciklus i doktor je rekao da je sve ok. Kažu da ovisi jer ako si imala kiretazu onda je oporavak mislim duži. Ja sam dobila one tablete i sve se očistila u 2 dana. Već nakon 7 dana kad sam imala kontrolu je bilo sve ok. Menga obično dodje izedju 4 do 6 tjedan a nakon spontsnog. Mislim da te aj strah i briga nikad ne prestanu jer evo i sad koliko dugo već radimo na bebi a stlano s e pitaš hoce li se to ponoviti i naravno da li je sa bebom sve ok. Ali kažu da je normalno ta birga. Čak i kasnije sve majke se brinu. Ali opet treba vjerovati u dobro. Drži se i sretno. Nadam se da će na pregledu biti sve ok.
Sretnu Novu godinu zelim vama svim trudilicama! Svako dobro i da ova godina bude za sve uspjesna!
🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Nisam se mogla ulogirat na staru sifru pa sam napravila novi nick. Uglavnom nista od trudnoce ali grudi me bole uzasno nemogu opisat koliko a stvari idu nenormalno
*neka sve prode savrseno
Nadma se i ja da ćemo uskoro imati naše dugice.
Ko mene nisu ništa rekli zašto, kažu da je tako morao biti nema nekog razloga… I to šta kažeš jako puno nas kroz to prolazi, nakon šta sam ja to doživjela saznala sam da je dosta cura oko mene isto prošlo. Tako da je cesec nego što to mislimo. Žalosno ali događa se. Spontani je bio u 7 mj. I mi samo odmah u 9 počeli opet. Čekala sam jedan ciklus i doktor je rekao da je sve ok. Kažu da ovisi jer ako si imala kiretazu onda je oporavak mislim duži. Ja sam dobila one tablete i sve se očistila u 2 dana. Već nakon 7 dana kad sam imala kontrolu je bilo sve ok. Menga obično dodje izedju 4 do 6 tjedan a nakon spontsnog. Mislim da te aj strah i briga nikad ne prestanu jer evo i sad koliko dugo već radimo na bebi a stlano s e pitaš hoce li se to ponoviti i naravno da li je sa bebom sve ok. Ali kažu da je normalno ta birga. Čak i kasnije sve majke se brinu. Ali opet treba vjerovati u dobro. Drži se i sretno. Nadam se da će na pregledu biti sve ok.
Nadam se i ja <3 javim sto mi kazu. I da, mislim da ta briga nikad ne prestaje, a sad ce vjerojatano biti jos puno gora. Ali treba biti pozitiva uvjek, sve se dogodi s razlogom i sigurna sam da ce 2020 nositi drugacije vijesti. Hvala i zelim vam puno puno srece!
Pozdrav, evo ja prijavljujem da M jos nema (trebala stici 30.) test je bio neg 30og, grcevi u trbuhu povremeni, zadnja dva dana malo sukrvice u nosu i zacepljen nos jutrii kad se probudim nakon toga sve normalno... Ne znam bi li se cemu nadala..
Pozdrav cure,
Ja sam isto imala spontani prije mj dana u 17tt. Phd nalaz je na žalost pokazao da je uzrok bila escherihija. Muž i ja smo 2.5g radili na bebi i napokon se uspjelo primiti, ali na žalost desilo se najgore.
Ali baš to što kažete, i ja sam mislila kad prođemo tih 3mj da smo van opasne zone, ali očito nikad nisi 100% siguran.
Veliki + je što sam uspjela prirodno začeti. Sad se treba psihički oporaviti, napraviti pretrage i krenuti dalje.❤️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Nikol 2109 tako i meni nos ujutro zacepljen i sukrvica
Trebam dobit za 4 dana.
I neznam dal cu napravit clear blue test danas koji pokazuje ranije trudnocu ,vidit cu jos.
Nikol 2109 tako i meni nos ujutro zacepljen i sukrvica
Trebam dobit za 4 dana.
I neznam dal cu napravit clear blue test danas koji pokazuje ranije trudnocu ,vidit cu jos.
Ja sam za test i drzim palceve!!
Sortiraj odgovore
Najstariji