Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    31. Prosinac 2019. 17:21

Princess Mimi čestitam, završila si nam ovu 2019tu plusićem i znamo da će ti 2020 ta biti najbolja godina ikad! Neka bude školska trudnoća!
    Drage cure vama želim večeras dobar provod pa da zakoračimo skupa u Novu i plodniju godinu! 

url=https://lilypie.com]

• Luna55
    31. Prosinac 2019. 17:49

Bok curke, primjetila sam danas slab rozkasti iscjedak na gacicama.. mengu bi trebala dobiti oko 8.1. sto mislite bil se smjela nadati trudnoci il?🤔😊🙏

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

31. Prosinac 2019. 18:29

Luna 55 kad je bila O???

Nala33
    31. Prosinac 2019. 18:35

@kristinak gdje si? Ima kakvih novosti? 

• Luna55
    31. Prosinac 2019. 19:40

Marinalin

Luna 55 kad je bila O???

20.12.je bila O. Koristila sam test za ovulaciju,i bio je pozitivan taj dan.onda smo 3 dana za redon imali odnos.20.12. 21.12 i 22.12. i nakon toga svaki drugi dan..

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

31. Prosinac 2019. 19:52

@BUY SSD CHEMICAL SOLUTIONS ON GOOD PRICE
    HOW TO CLEAN BLACK NOTES WITH SSD CHEMICAL SOLUTIONS
    @ BEST SUPPLIERS OF SSD CHEMICAL SOLUTIONS IN Qatar, New York, Limpopo, London, Venezuela, Chile, Sweden, Denmark, Rwanda, Oman,, Dubai, Poland New Castle, Namibia, Botswana, Mozambique, South Africa, Limpo¬po, JORDAN , Turkey, Belgium, Saudi Arabia, Australia, Malaysia, to Johannesbu Zambia, Swaziland, Madagascar, Zimbabwe, Lesotho, Uganda, rg, Lebanon, Berhrain USA, California, Dallas, England, German, Spain, Jamaica, Brazil, Germany, Austria , Vancouver, Denmark, Hong Kong, China ,, Pretoria, Durban, Australia, Wales, France, Cairo, Namibia, Botswana, China, Norway, Sweden, Capet own, Tanzania, Northern Cape, Canada ,, Soshanguve, Pietermaritzburg Pinetown
    , Vaal, Polokwane Pretoria Randburg Roodepoort Rustenburg

Sebokeng Soweto Springbok Stellenbosch Thohoyandou Umington Upington Vanderbijlpark

Vereeniging Welkom Tembisa Kempton Park Port Elizabeth Bellville Boksburg Benoni Bloemfontein Cape Town

Centurion Durban East London George Empangeni Katlehong Germiston Johannesburg Ibhayi

Khayelitsha Kimberley Klerksdorp Mamelodi Mitchells Plain Mthatha Nelspruit Newcastle Witbank Eastern cape,

Free State Gauteng KwaZulu-Natal Limpopo Mpumalanga

Do you have any currency in the form of Dollars, Pounds or Euros or any other currency? I have the most powerful and universal cleaning chemicals you are looking for. I sell SSD automatic solution, Vetrol paste 0.2A and so many others. I also have a variety of Powders needed when doing the large cleanings such as Activation Powder. We specialize in cleaning all types of defaced notes, black notes, anti-breeze bank notes, stamp coated and stained currency. We melt and re-activate frozen chemicals and offer 100% cleaning for bills like dollar, euro, pounds, RANDS and transferring colors from used notes to new white bills.
    SSD universal Solution

SSD Tourmaline solution

SSD SOLUTION PK 58

SSD Topix solution

SSD Castro X Oxide solution

D6 SSD universal Solution

D7 SSD SOLUTION PK 58

SSD MECURY DIOSINE AUTOMATIC SOLUTION

SSD NSERVATION, ACTIVATION AND RE-ACTIVATION,

PARACIENT POWDER,

VECTROL PASTE, YELLOW S4, CASTROX OXIDE

AUTOMATED MONEY DEVELOPER MACHINES

CONGEAL CHEMICAL MELTING EQUIPMENTS *

TEMPERATURE CONTROLLERS

Our agent will meet you in any part of the world.

Snapchat: Legitplug420

Wickr: Legitplug422  

WHATSAPP PHONE ## ............. +1 (424) 282-9539

EMAIL: wordwideservice24@gmail.com

01. Siječanj 2020. 01:20

Luna onda je taman 10 dana od O otprilike i moguce da ti je implatacijsko krvarenje❤️Drzim fige

Talija
    01. Siječanj 2020. 01:45

Mimi čestitke od ❤️! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu!

Irma90
    01. Siječanj 2020. 09:15

Mimi čestitam od srca ❣😁
    Ja sam na žalost jučer procurila - i to 3-4 dana ranije od očekivanog datuma!
    Čekam da prođe sad ova M jer sam se za slijedeći ciklus naoružala trakicama i toplomjerom.

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

01. Siječanj 2020. 09:31

Meni krvario nos i kaze jucer zena sigurno si trudna.
    Ja rekoh ma da bas zbog nosa😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.