Princess Mimi čestitam, završila si nam ovu 2019tu plusićem i znamo da će ti 2020 ta biti najbolja godina ikad! Neka bude školska trudnoća!
Drage cure vama želim večeras dobar provod pa da zakoračimo skupa u Novu i plodniju godinu!
url=https://lilypie.com]
Bok curke, primjetila sam danas slab rozkasti iscjedak na gacicama.. mengu bi trebala dobiti oko 8.1. sto mislite bil se smjela nadati trudnoci il?🤔😊🙏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Luna 55 kad je bila O???
20.12.je bila O. Koristila sam test za ovulaciju,i bio je pozitivan taj dan.onda smo 3 dana za redon imali odnos.20.12. 21.12 i 22.12. i nakon toga svaki drugi dan..
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
@BUY SSD CHEMICAL SOLUTIONS ON GOOD PRICE
HOW TO CLEAN BLACK NOTES WITH SSD CHEMICAL SOLUTIONS
@ BEST SUPPLIERS OF SSD CHEMICAL SOLUTIONS IN Qatar, New York, Limpopo, London, Venezuela, Chile, Sweden, Denmark, Rwanda, Oman,, Dubai, Poland New Castle, Namibia, Botswana, Mozambique, South Africa, Limpo¬po, JORDAN , Turkey, Belgium, Saudi Arabia, Australia, Malaysia, to Johannesbu Zambia, Swaziland, Madagascar, Zimbabwe, Lesotho, Uganda, rg, Lebanon, Berhrain USA, California, Dallas, England, German, Spain, Jamaica, Brazil, Germany, Austria , Vancouver, Denmark, Hong Kong, China ,, Pretoria, Durban, Australia, Wales, France, Cairo, Namibia, Botswana, China, Norway, Sweden, Capet own, Tanzania, Northern Cape, Canada ,, Soshanguve, Pietermaritzburg Pinetown
, Vaal, Polokwane Pretoria Randburg Roodepoort Rustenburg
Sebokeng Soweto Springbok Stellenbosch Thohoyandou Umington Upington Vanderbijlpark
Vereeniging Welkom Tembisa Kempton Park Port Elizabeth Bellville Boksburg Benoni Bloemfontein Cape Town
Centurion Durban East London George Empangeni Katlehong Germiston Johannesburg Ibhayi
Khayelitsha Kimberley Klerksdorp Mamelodi Mitchells Plain Mthatha Nelspruit Newcastle Witbank Eastern cape,
Free State Gauteng KwaZulu-Natal Limpopo Mpumalanga
Do you have any currency in the form of Dollars, Pounds or Euros or any other currency? I have the most powerful and universal cleaning chemicals you are looking for. I sell SSD automatic solution, Vetrol paste 0.2A and so many others. I also have a variety of Powders needed when doing the large cleanings such as Activation Powder. We specialize in cleaning all types of defaced notes, black notes, anti-breeze bank notes, stamp coated and stained currency. We melt and re-activate frozen chemicals and offer 100% cleaning for bills like dollar, euro, pounds, RANDS and transferring colors from used notes to new white bills.
SSD universal Solution
SSD Tourmaline solution
SSD SOLUTION PK 58
SSD Topix solution
SSD Castro X Oxide solution
D6 SSD universal Solution
D7 SSD SOLUTION PK 58
SSD MECURY DIOSINE AUTOMATIC SOLUTION
SSD NSERVATION, ACTIVATION AND RE-ACTIVATION,
PARACIENT POWDER,
VECTROL PASTE, YELLOW S4, CASTROX OXIDE
AUTOMATED MONEY DEVELOPER MACHINES
CONGEAL CHEMICAL MELTING EQUIPMENTS *
TEMPERATURE CONTROLLERS
Our agent will meet you in any part of the world.
Snapchat: Legitplug420
Wickr: Legitplug422
WHATSAPP PHONE ## ............. +1 (424) 282-9539
EMAIL: wordwideservice24@gmail.com
Luna onda je taman 10 dana od O otprilike i moguce da ti je implatacijsko krvarenje❤️Drzim fige
Mimi čestitam od srca ❣😁
Ja sam na žalost jučer procurila - i to 3-4 dana ranije od očekivanog datuma!
Čekam da prođe sad ova M jer sam se za slijedeći ciklus naoružala trakicama i toplomjerom.
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Meni krvario nos i kaze jucer zena sigurno si trudna.
Ja rekoh ma da bas zbog nosa😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji