Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    01. Rujan 2019. 19:30

tufnica1602

Zvjezdica37 pa ti si uradila test i prije nego je ovulacija nastupila 😁 zeno jos dva tjedna pa onda test. Ako ti je menstruacija bila 17.8 to je tek 15 dana od ciklusa proslo, ni nalaz krvi ti nebi pokazao trudnocu a kamoli test.

Da tocno tako...jer sam imala neku zbrku i odmah iza m mi se cinilo da sam dosta rano ovulirala.Znam sve.ali sjena na testu me totalno zbunila

zvjezdica37
    01. Rujan 2019. 19:32

bebalove

zvjezdica37

Sorry na upadu, pozz moze li pomoc?od mene je situacija malo cudna.Prosli mjesec sam imala mjesecnicu 17.8-23.8 obilno kao inace.Odmah nakon zavrsetka mjesecnice sam osjetila ziganje jajnika a jucer uradila test koji izglesa ovako.Imam uredne ciklusr 29-31dan
    Clear sign je test uslikan u zadanom vremenu.Kolika je migucnost da je neka greska.
    Inace radimo na bebi dugo
    https://ibb.co/vBSWqs5[ibb.co]

Ja koliko ovdje vidim test je negativan.Od tvoje menge je proslo samo 9 dana.
    Def.ti je rano za ikakav rezultat,a za ziganje jajnika postoji mnogobrojni razlozi,od "nije nista" do "svasta je".
    Npr.meni je gin.rekla da je to normalno ziganje posle menge da traje dan-dva.

bebalove

zvjezdica37

Sorry na upadu, pozz moze li pomoc?od mene je situacija malo cudna.Prosli mjesec sam imala mjesecnicu 17.8-23.8 obilno kao inace.Odmah nakon zavrsetka mjesecnice sam osjetila ziganje jajnika a jucer uradila test koji izglesa ovako.Imam uredne ciklusr 29-31dan
    Clear sign je test uslikan u zadanom vremenu.Kolika je migucnost da je neka greska.
    Inace radimo na bebi dugo
    https://ibb.co/vBSWqs5[ibb.co]

Ja koliko ovdje vidim test je negativan.Od tvoje menge je proslo samo 9 dana.
    Def.ti je rano za ikakav rezultat,a za ziganje jajnika postoji mnogobrojni razlozi,od "nije nista" do "svasta je".
    Npr.meni je gin.rekla da je to normalno ziganje posle menge da traje dan-dva.

Test ima sjenu koja se na slici manje vidi.hvala svakako na odgovoru.mislila sam da sam rano ovulirala eventualno...

tufnica1602
    01. Rujan 2019. 19:46

jelenajelena i ja dugo godina vodim borbu i nista, i opustala se i ne mislila i poza ova ona, svi pregledi moguci, pa dizi noge u zrak pa macina trava pa sve zivo, umorila sam se jednostavno, treba mi predaha. Bas tako kako si napisala mozda se desi kad se najmanje nadamo 😍❤️ Zbog toga sam i rekla dosta je vise sa pracenjem svega. Ako oce nek se desi ako nece ode se na plazu kupat i pit jeger. 😂

jelenajelena
    01. Rujan 2019. 19:54

tufnica1602

jelenajelena i ja dugo godina vodim borbu i nista, i opustala se i ne mislila i poza ova ona, svi pregledi moguci, pa dizi noge u zrak pa macina trava pa sve zivo, umorila sam se jednostavno, treba mi predaha. Bas tako kako si napisala mozda se desi kad se najmanje nadamo 😍❤️ Zbog toga sam i rekla dosta je vise sa pracenjem svega. Ako oce nek se desi ako nece ode se na plazu kupat i pit jeger. 😂

Naravno...sretno...i ja sam tako isto sto kazes prati ovo ono..pij ovaj caj onaj caj...de ove kapi one kapi...i jednostavno nezelim stvarati stres sama sebi svaki mjesec mozda zbog toga stresa i nemoze jer je stres najgori neprijatelj zdravlja....a sad udrinpo jegeru pa onda po muzu😊😊malo sale nije na odmet nadam se🥰🥰😊

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    01. Rujan 2019. 20:08

Hahahaa bas tako 🤣 smijesno mi to udri po jegeru pa onda po muzu. Tako ce i bit kad ga se docepam sad na urlaub

jelenajelena
    01. Rujan 2019. 20:13

tufnica1602

Hahahaa bas tako 🤣 smijesno mi to udri po jegeru pa onda po muzu. Tako ce i bit kad ga se docepam sad na urlaub

Neka sam te malo.nasmijala🤣🤣samo udri na najjace....sretno ti...ja cekam da vjestica ode pa cu i ja po svome ako Bog da......😁😁😁😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    01. Rujan 2019. 20:27

Ma tako je..samo opusteno i veselo 😘😁

sneguljica1
    01. Rujan 2019. 21:14

tufnica1602

Ja procurila, jucer vjestica dosla..nemam stvarno vise volje ni pokusavati ostati trudna. Ja dizem ruke od svega rekla sam muzu ne mogu vise, necu svaki mj plakat kad dobijem i nadat se uzalud iz mjeseca u mjesec. Digla sam ruke od trudnoce..vama svako dobro zelim i pratim i dalje vas ali ja odustajem od borbe dugogodisnje. ❤️❤️❤️❤️

😟😟😟 Daj sebi odušak od svega,stavi neke druge prioritete..a jeste li pokusavali vjestacku ..moja prijateljica se pripremala proteklih par mjeseci za V,i juce sazna da je trudna,sasvim prirodno,a bila zakazana za naredni mjesec..psiha je cudo...oni su 6 god pokusavali..i bila je odustala i predala se tome da mora na V,i ewo iznenadjenja..😉 od srca ti zelim da uspijes💞

Acqua
    01. Rujan 2019. 21:26

Tufnice, nema odustajanja. Ali se aposlutno slažem s tobom, pokušaj čim manje opteretiti um, ne pratiti...bit će sve ok! 

tufnica1602
    01. Rujan 2019. 22:16

Snjeguljice bili smo krenuli ali kad sam vidjela da je procedura nismo mogli od posla ni ja ni muz uganjati sve termine..stalno bi morali traziti slobodno a to ovdje u Njemackoj gdje smo mi nije bas tako jednostavno. Odustali onda..
    Acqua upravo tako...ne zelim vise misliti o tome. 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.