Sutra je taj dan vidit cemo dali ce doci ili ne 🙄🙄
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sutra je taj dan vidit cemo dali ce doci ili ne 🙄🙄
Sretno 🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita ja cekam 4.1. Iako nemam nikakvih simptoma, pa se ne nadam previse, sve je kao i inace pred M. Ovaj mjesec nisam ni pratila kada je O bila, samo po kalendaru otprilike. Odnose smo imali svaki, nekad svaki dugi dan, pa cemo vidjeti dali se nesto uhvatilo.
Rita88 e to me zaninalo kako se racuna, sad znam, puno hvala.. Iako M kasni jedan dan vec al nadu sam izgubila pa čekam da dođe i da vidimo kakvi su rez krvi 😣😉
Hej evo da javim beta 2 ništa od mene, nažalost ovo mi je bio zadnji pokušaj prirodne, doktorica bi sad IVF. Tako da ću vas cure pozdraviti s ovog foruma i morati na drugi za potpomognutu. Sve koje ste ovdje želim vam sreću i da što prije ugledate plus. Sretno
Ja bi danas trebala dobiti m. Osjecam grceve kao da ce stici, lagano bolne grudi i to je to.
Sutra ujutro cu napraviti test (imam onu trakicu iz Mullera).
Popila sam jucer danas i jucer brufen misleći da Ce svaki cas stici M (bolilo me kao kad stize, a to je kod mene dosta jako) pa si sad mislim ako sam nekim divnim cudom trudna je li moguće da brufen nasteti plodu?🤔
Inace, ovaj mjesec smo imali odnose dva puta svega (jednom na dan prije O) jer smo bili kod mojih pa nismo bili u prilici bas bacati se u akciju 😄
Nala bas mi je zao ☹... nadam se da ces barem sa ivf uspjeti ostati trudna i napokon ugledati svoj plusic! Javljaj nam se nekad sa novostima i drzim ti fige! 😗🤞
Nala bas mi je zao ☹… nadam se da ces barem sa ivf uspjeti ostati trudna i napokon ugledati svoj plusic! Javljaj nam se nekad sa novostima i drzim ti fige! 😗🤞
Hvala ti. Držim svima fige i bez brige doći ću poskicnuti sve vas da vidk kako napredujete. ❤️
Nala bas mi je zao ☹… nadam se da ces barem sa ivf uspjeti ostati trudna i napokon ugledati svoj plusic! Javljaj nam se nekad sa novostima i drzim ti fige! 😗🤞
Hvala ti. Držim svima fige i bez brige doći ću poskicnuti sve vas da vidk kako napredujete. ❤️
Nala bas mi je zao, al vjerujem da ces putem ivf brzo dobiti svoju bebu. Nemoj nam otic s grupe, tu se sve bodrimo bez obzira jel potpomognuta ili ne. Svi imamo isti cilj. Pusa 🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja bi danas trebala dobiti m. Osjecam grceve kao da ce stici, lagano bolne grudi i to je to.
Sutra ujutro cu napraviti test (imam onu trakicu iz Mullera).
Popila sam jucer danas i jucer brufen misleći da Ce svaki cas stici M (bolilo me kao kad stize, a to je kod mene dosta jako) pa si sad mislim ako sam nekim divnim cudom trudna je li moguće da brufen nasteti plodu?🤔
Inace, ovaj mjesec smo imali odnose dva puta svega (jednom na dan prije O) jer smo bili kod mojih pa nismo bili u prilici bas bacati se u akciju 😄
nece nastetiti ne brini, ne pijes ih bas danima. Sretno sutra, javljaj naravno 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji