Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    30. Prosinac 2019. 09:25

Sutra je taj dan vidit cemo dali ce doci ili ne 🙄🙄

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita88
    30. Prosinac 2019. 09:31

kristinak

Sutra je taj dan vidit cemo dali ce doci ili ne 🙄🙄

Sretno 🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• ela32
    30. Prosinac 2019. 10:03

Rita ja cekam 4.1. Iako nemam nikakvih simptoma, pa se ne nadam previse, sve je kao i inace pred M. Ovaj mjesec nisam ni pratila kada je O bila, samo po kalendaru otprilike. Odnose smo imali svaki, nekad svaki dugi dan, pa cemo vidjeti dali se nesto uhvatilo. 

• Nikol2109
    30. Prosinac 2019. 10:51

Rita88 e to me zaninalo kako se racuna, sad znam, puno hvala.. Iako M kasni jedan dan vec al nadu sam izgubila pa čekam da dođe i da vidimo kakvi su rez krvi 😣😉

Nala33
    30. Prosinac 2019. 13:21

Hej evo da javim beta 2 ništa od mene, nažalost ovo mi je bio zadnji pokušaj prirodne, doktorica bi sad IVF. Tako da ću vas cure pozdraviti s ovog foruma i morati na drugi za potpomognutu. Sve koje ste ovdje želim vam sreću i da što prije ugledate plus. Sretno 

Princess Mimi
    30. Prosinac 2019. 13:37

Ja bi danas trebala dobiti m. Osjecam grceve kao da ce stici, lagano bolne grudi i to je to.
    Sutra ujutro cu napraviti test (imam onu trakicu iz Mullera).

Popila sam jucer danas i jucer brufen misleći da Ce svaki cas stici M (bolilo me kao kad stize, a to je kod mene dosta jako) pa si sad mislim ako sam nekim divnim cudom trudna je li moguće da brufen nasteti plodu?🤔

Inace, ovaj mjesec smo imali odnose dva puta svega (jednom na dan prije O) jer smo bili kod mojih pa nismo bili u prilici bas bacati se u akciju 😄

• ela32
    30. Prosinac 2019. 13:46

Nala bas mi je zao ☹... nadam se da ces barem sa ivf uspjeti ostati trudna i napokon ugledati svoj plusic! Javljaj nam se nekad sa novostima i drzim ti fige! 😗🤞

Nala33
    30. Prosinac 2019. 14:17

ela32

Nala bas mi je zao ☹… nadam se da ces barem sa ivf uspjeti ostati trudna i napokon ugledati svoj plusic! Javljaj nam se nekad sa novostima i drzim ti fige! 😗🤞

Hvala ti. Držim svima fige i bez brige doći ću poskicnuti sve vas da vidk kako napredujete. ❤️

Rita88
    30. Prosinac 2019. 15:08

Nala33

ela32

Nala bas mi je zao ☹… nadam se da ces barem sa ivf uspjeti ostati trudna i napokon ugledati svoj plusic! Javljaj nam se nekad sa novostima i drzim ti fige! 😗🤞

Hvala ti. Držim svima fige i bez brige doći ću poskicnuti sve vas da vidk kako napredujete. ❤️

Nala bas mi je zao, al vjerujem da ces putem ivf brzo dobiti svoju bebu. Nemoj nam otic s grupe, tu se sve bodrimo bez obzira jel potpomognuta ili ne. Svi imamo isti cilj. Pusa 🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    30. Prosinac 2019. 15:10

Princess Mimi

Ja bi danas trebala dobiti m. Osjecam grceve kao da ce stici, lagano bolne grudi i to je to.
    Sutra ujutro cu napraviti test (imam onu trakicu iz Mullera).

Popila sam jucer danas i jucer brufen misleći da Ce svaki cas stici M (bolilo me kao kad stize, a to je kod mene dosta jako) pa si sad mislim ako sam nekim divnim cudom trudna je li moguće da brufen nasteti plodu?🤔

Inace, ovaj mjesec smo imali odnose dva puta svega (jednom na dan prije O) jer smo bili kod mojih pa nismo bili u prilici bas bacati se u akciju 😄

nece nastetiti ne brini, ne pijes ih bas danima. Sretno sutra, javljaj naravno 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.