Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    29. Prosinac 2019. 17:09

Marinalin

A muz je poceo piti cink i selen od Solgara jer evo bili smo u Hrv za Bozic i par frendica mi reko da kad su im muzevi pili to da su ostale trudne.
    jer su im ginekolozi to rekli da piju.

Ja ti isti živim vani, mi pokušavamo bit će skoro 3 godine, zadnja 4 mj sam bila na stimuliranim. Ciklusima I folikulometriji i tempirani odnosi...sutra radim betu ali znam da je nula..iskreno ničemu se ne nadam. I razumijem te kad kažeš da si se rasplakala jer sam i ja plakala ko kiša godina i to na Božić... Dve frendice trudne i to jedna bez problema ono od prve... A ja i ovo i ono i vitamini i klinci palci ništa.... Planiramo go krajem 1 a kako ću sad dobiti mengu ne stignem ništa krenuti jer bi koja doktorica sad idući ciklus IVF. Ali rekla sam da idemo na go pa ću čim se vratimo ali moram čekati mengu pa će to biti početak 3m. A to li se sad čini da je tako daleko.. Iako za m da mi treba predah od svega i da će go dobro doc. 

29. Prosinac 2019. 17:14

nala 33 stvarno je vrijeme da ti se ostvari zeljena beba👍
    A jesi isla na pregled prohodnosti jajovoda?
    Ja bi to isla al neznam od nikog kakav je to pregled ?
    Nasla sam privatno u Rijeci za 1200kn

Rita88
    29. Prosinac 2019. 17:15

Marinalin i ja svoju ocekujem tj. ne očekujem oko 6,7.1. nadam se da cemo ugledat plusic zajedno.
    Nala javljaj ujutro odmah sve, drzim fige na najjace. Jel imas mozda kakve simptome? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    29. Prosinac 2019. 17:16

Rastika nadajmo se da ce ti ovaj rockas biti najsretniji ☺️☺️🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

29. Prosinac 2019. 17:27

rita88 meni je O bila na Bozic
    Uglavnom nemam nikakve grceve ni ista.
    Samo nadutost ko inace .
    Nekako se ne nadam nicemu.
    Narucena sam 21.1 ginekologu na papa i ultrazvuk pa cu vidit.
    Jucer pocela s femisan a kapi,novi caj za sterilitet iz Bosne i tako,a muz pocinje s cinkom i selenom.

29. Prosinac 2019. 17:28

I jos sam pozvana za krsnu kumu u 5mj tako da sam sva okruzena bebama i veseljem a ja sam koma 😒

Nala33
    29. Prosinac 2019. 18:10

Marinalin

Jesam sve preglede sam obavila, jajnici prohodni, bila sam ostala trudna u 5 mj ali je završilo u 9 tjednu spontanom. Od onda sam na stimuliranim cikkusima sa gonalima I kažem ti na utz sve spremno folikuli i sve i ništa... 
    @Rita88 nema simptoma, doduše cice su bolne ali kao i prošli mjesec jer sam na duphastonu i tu i tamo neki grčevi, čak sam neki dan imala metalni okus i čitala kao zna biti u trudnoći, i naravno vrag nine dao mira pa sam napravila test, naravno negativan ali je bio i prerano. Sutra da odradim tu betu pa da skinem i to s popisa. Kako si ti? 

Nala33
    29. Prosinac 2019. 18:12

Raštika

Di ste zene???
    Ja se vratila kuci nakon bozicnih praznika. Jucer mi je bio 11 dc i jucer smo se vidjeli nakon 8 dana i naravno sex je pao i sinoc i jutros. E al mene je jucer bolio desni jajnik. Dugo me vec nije bolio desni i bas je bila ovulacijska bol. Moguce da je O malo pozurila. E sad… Ako uzmemo u obzir da je jucer bila ovulacija i da ce menga stici za 14 dana to pada na 11.01. A tad mi je rodjendan! Sve me strah povjerovati u simboliku da se ne ponadam bezveze unaprijed al nikad ne znas. 🤞🤞 😂😂
    U kakvim ste fazama? Blizi li se ikoja testicu?

Držimo fige, da bude lijepi rođendanski poklon. Debeli plus 💪💪

Rita88
    29. Prosinac 2019. 18:17

Nala33

Marinalin

Jesam sve preglede sam obavila, jajnici prohodni, bila sam ostala trudna u 5 mj ali je završilo u 9 tjednu spontanom. Od onda sam na stimuliranim cikkusima sa gonalima I kažem ti na utz sve spremno folikuli i sve i ništa…
    @Rita88 nema simptoma, doduše cice su bolne ali kao i prošli mjesec jer sam na duphastonu i tu i tamo neki grčevi, čak sam neki dan imala metalni okus i čitala kao zna biti u trudnoći, i naravno vrag nine dao mira pa sam napravila test, naravno negativan ali je bio i prerano. Sutra da odradim tu betu pa da skinem i to s popisa. Kako si ti?

Mene su pocele cice bas bolit i natecene su, ima jos oko 8 dana do menge, ovaj mj nisam na tabletama, al svejedno me zna u pms-u cice bolit bez obzira, tako da se ne obazirem na taj simptom i strecne me onako u lijevom jajniku al i to mi se znalo prije desavat pa nista od trudnoce. Eh da sad kad si spomenula taj metalni okus, ja danas pila vodu i osjetila taj metalni okus u vodi, fuj, mada se bojim nekako vjerovat u to da je to mozda znak trudnoce. Uvijek postoji tracak nade, vidjet cemo za tj dana. Koji dan ciklusa si radila test? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    29. Prosinac 2019. 18:35

Bio mi je 9 dan poslije ovulacije. Tako da je rano. Čak i onaj digitalni čitala da su rezultati ni 50 posto ako radiš 5 dana prije menge. Jer meni menga bude obično 3 dana nakon šta prestanem sa duphaston. Danas navečer će biti zadnja. Sutra idem odradit tu betu samo jer imam tu uputnicu inače ne bi ni išla. 
    Meni u prvoj trudnoći je bilo tako sve isto kao i pms, cice i grčevi i bila sam uvjerena da će doc vještica. Ali nakon 5 dana nakon duphaston nije došla i onda sam radila test. Inače kažem ti nakon 3 stigne na sat. S tim hormoni sve je programirano. Dečko ki i kaže da još u to ne vjeruje... Kaže sve po ps radimo svaki put sve spremno i neće. I 9nda kako da se ne raolsaces kad čujem nekom od prva uspjelo... Ufff. Već sam sve istražilla o IVF... 
    Držim ti fige 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.