Sa zakašnjenjem sretan Bozic i svi blagdani svako dobro! Mi smo usli u plodne dane pa sad koliko stignemo na odmoru smo redoviti al ovaj mj bez ocekivanja samo uzivanje! Svako dobro svima vama! 🍀
@Rita88 hvala ti… Kažem ti postoji neku mali tračak nade ali ja sam se već bacila u istraživanje za IVF… Iako ću čekati 3 mj da krenem m sa time
Kako si ti? Ima kojih promjena?
Pa nema promjena, cekam 6.1, pokrili jesmo plodne dane, onak skolski 11,13 i 15 dc lh mi je bila pozitivna na 13 dc, sad cemo vidjet. Ne zamaram se previse, uzivam u blagdanima, svaki dan kuca puna gostiju pa ne stignem ni razmisljat ☺️ Nadam se da ti ivf nece trebati, ali gle hvala Bogu da i to postoji danas, bitno da se nadje rijesenje i da dobijete svoju bebicu 🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
@Rita88 hvala ti… Kažem ti postoji neku mali tračak nade ali ja sam se već bacila u istraživanje za IVF… Iako ću čekati 3 mj da krenem m sa time
Kako si ti? Ima kojih promjena?
Pa nema promjena, cekam 6.1, pokrili jesmo plodne dane, onak skolski 11,13 i 15 dc lh mi je bila pozitivna na 13 dc, sad cemo vidjet. Ne zamaram se previse, uzivam u blagdanima, svaki dan kuca puna gostiju pa ne stignem ni razmisljat ☺️ Nadam se da ti ivf nece trebati, ali gle hvala Bogu da i to postoji danas, bitno da se nadje rijesenje i da dobijete svoju bebicu 🤗
Imaš pravo, šta bude bit će... Bitno da idemo naprijed. Držim ti fige za 6.1. 😊
Pozdrav cure,
Već mjesecima vas čitam pa vam se odlučujem pridružiti.
Dragi i ja 5 mjeseci radimo na bebi.
No po meni nije baš da "radimo" nego se ne štitimo.
Ciklusi su mi poprilično točni cijeli život 29-31 dan - možda jednom godišnje bude nekog kašnjenja od par dana (najčešće zbog nekog stresa).
Ja sam do sada otprilike znala kad mi je ovulacija - oko 14.-17 dana ciklusa više manje mi krene iscjedak i boluckanje u donjem dijelu trbuha - no meni to traje 3-5 dana... Ne znam što to znači ali mi je uvijek bilo u glavi da je ovulacija 1 dan i da vecina osjeti neko probadanje taj jedan dan...
Dragi naravno negoduje ako ga maltretiram s kalendarima, plodnim danima, ovulacijama itd. pa za mir u kući idem po onom njegovom "dogodit će se" 🙄.
Nego, sad u 12. mjesecu imali smo samo 1 odnos - i to na 19. dan ciklusa. Taj dan sam još imala ovulacijski iscjedak ali me nakon tog dana više nije ništa žigalo što bi uputilo na ovulaciju.
No ovo je sad prvi put u nekom mjesecu da imam ful čudne simptome nakon odnosa - ne znam dal sam pukla na psihu ali:
2 dana nakon odnosa - bolovi u donjem dijelu trbuha. Ful jaki. Cijela 2 dana. Uz to je počela užasna žgaravica i mučnina - nisam skoro ništa jela ta 2 dana.
Nakon toga su prestali bolovi u donjem dijelu trbuha ali nastavlja se žgaravica ( kako u kojem dijelu dana - nisam nikad u životu imala ovako žgaravicu), napuhnuta sam, tu i tamo me štrecne nešto u jajnicima dolje, a ono najgore - ne mogu piti kavu (od kad znam za sebe obožavam kavu i svako jutro svaki dan popijem jednu šalicu kave). Sve popraćeno užasnim umorom i osjećajem iscrpljenosti - nisam se 5 dana mogla pomaknuti.
Grudi me ništa ne bole - ali nikad me ne bole grudi (ni pred mengu ni tijekom menge - jednostavno tu nisam baš osjetljiva).
Mislila sam da sam luda i da možda umišljam sve - ali išla sam pročitati valjda sve postojeće forume na ovu temu u potrazi za sličnim simptomima 🤦♀️
E i naravno - luda kakva jesam od svih tih "simptoma" išla sam popiškiti jedan - dva testa, iako je još uvijek ludo pre rano - danas je 7. dpo i naravno da su testovi negativni.
Po kalendaru mengu očekujem 3.1. pa bi voljela odbrojavati dane s vama ( bolje to nego da spizdim još par testova i love na testove 😁).
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Ja sam si jucer napokon kupila femisan a kapi pa cemo vidjeti da li pomaze. Meni su lagano poceli predmenstrualni bolovi, sve upucuje sa ce doci 😪😪😪
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Irma dobrodosla nam! Nebi ti htijela pokvariti nadanje, al mislim da je 2 dana nakon odnosa prerano imati neke simptome, pa cak i 7 dana nakon, iako naravno ima iznimaka. Mozak je stvarno cudna stvar, zna nas tako zavarati..ja svaki mjesec imam neki simptom trudnoce, pa se na kraju ispostavi da nije nista! U svakom slucaju zelim ti puno srece, ja cekam 4.1. pa smo zajedno u iscekivanju!! 😀🤞🤞
@ela - apsolutno se slažem i potpuno sam svjesna da je pre rano!
Zato sam si rekla da ne mogu više s tim "simptomima" pošto trebam čekati izostanak M da bi znala nešto više. Psiha je gadna stvar 😑
Tako da odbrojavamo još malo, ne znam više kako da ubrzam vrijeme 😁
Koliko dugo vi već pokušavate?
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Di ste zene???
Ja se vratila kuci nakon bozicnih praznika. Jucer mi je bio 11 dc i jucer smo se vidjeli nakon 8 dana i naravno sex je pao i sinoc i jutros. E al mene je jucer bolio desni jajnik. Dugo me vec nije bolio desni i bas je bila ovulacijska bol. Moguce da je O malo pozurila. E sad... Ako uzmemo u obzir da je jucer bila ovulacija i da ce menga stici za 14 dana to pada na 11.01. A tad mi je rodjendan! Sve me strah povjerovati u simboliku da se ne ponadam bezveze unaprijed al nikad ne znas. 🤞🤞 😂😂
U kakvim ste fazama? Blizi li se ikoja testicu?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
pozdrav cure
Nije me bilo nekih 10ak dana ovdje.
Tjela sam se opustit za blagdane,O je bila na Bozic i ne ocekujem 7.1 vrazju M.
Uglavnom isto sam prekjucer se rasplakala kad je blizi clan obitelji objavio trudnocu od 3mj.
Isto su uspjeli odma iz prvog puta.
Mi pokusavamo 4mj i nista ,kupila sam takoder Femisan a kapi,cajeve za sterilitet..
i cak planiram na pregled prohodnosti jajovoda 😔
A muz je poceo piti cink i selen od Solgara jer evo bili smo u Hrv za Bozic i par frendica mi reko da kad su im muzevi pili to da su ostale trudne.
jer su im ginekolozi to rekli da piju.
Sortiraj odgovore
Najstariji