Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    29. Prosinac 2019. 18:39

Rita88

Marinalin i ja svoju ocekujem tj. ne očekujem oko 6,7.1. nadam se da cemo ugledat plusic zajedno.
    Nala javljaj ujutro odmah sve, drzim fige na najjace. Jel imas mozda kakve simptome?

Opaaa napokon netko da očekuje kad i ja.... Meni dan D 6.1.
    Super, sad se pratimo!
    Inače tu stalkam iz prikrajka, nisam baš previše rječita u zadnje vrime! Cure držim nam palčeve da uberemo te plusiće i da počnemo 2020. Tu s osmjehom na licu i mučninama 😄

url=https://lilypie.com]

Marta14
    29. Prosinac 2019. 19:13

Meni je O bila na Bozic, i samo tada smo uspjeli imati odnos.. Bas sam nekako razocarana.. Sve nes gledam, brojim i kad dodu ti dani uvijek nesto krivo pode..
    Uglavnom, 9.1. Se ceka.. 😅😅

Kiky 🥰
    29. Prosinac 2019. 19:16

Meni jos 2 dana do vjestice. Imam osjecaj da ce doci. Nemam nikakve simptome osim sto me grudi jako bole(ali i inace me bole pred stvari), imam bjelkasti iscjedak i vec me par dana poboljeva na desnoj strani kao da me nesto probada di je jajnik ali vjerovatno prehlada. Javit cu vam ali nis ja te srece.....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

29. Prosinac 2019. 19:38

Nala 33  di si radila pregled prohodnosti ???
    I dali boli,dali si platila il u bolnici?

Nala33
    29. Prosinac 2019. 19:53

Marinalin

Nala 33 di si radila pregled prohodnosti ???
    I dali boli,dali si platila il u bolnici?

Ja ti živim u francuskoj pa sam to radila tu kod mene, i pokriva mi zdravstveno. Čitala sam dosta o tome prije nego sam išla i iskustva su svakakva. Nekima je bolno nekima ne. Ja sam imala sreću i mene nije ništa bolilo, bude samo neka mala nelagoda dok ubrizgaju kontrastno sredstvo ali je kratko sve zajedno pa iskreno meni je bilo skroz ok. 

29. Prosinac 2019. 20:00

Aha ok pa ja imam pregled 21.1 ! u Njemackoj zivim pa cu bas pitat ginekologa dali je besplatno preko zdravstva .

• ZaZa
    29. Prosinac 2019. 20:22

Pozdrav svima. :) Nova sam ovdje. Još jedna. :) 
    Ima vas puno. 
    Zna li netko da li Vuk Vrhovac radi na staru/novu godinu? 3. dan ciklusa bi mi bio baš tada. Evo maloprije sam dobila mengu. Pa ne znam ni sama kako to računati. Bila bih zahvalna kad bi mi netko odgovorio. Iako ću sutra nazvati pa ih pitati. 

Nala33
    29. Prosinac 2019. 20:40

Marinalin

Aha ok pa ja imam pregled 21.1 ! u Njemackoj zivim pa cu bas pitat ginekologa dali je besplatno preko zdravstva .

OK. Nadam se da će biti bezbolno iskustvo kao i meni. Sretno 

• joanna.luna
    29. Prosinac 2019. 22:12

Pozdrav od nove clanice :)
    Htjela bih da podijelim svoje iskustvo obzirom da sam i ja donedavno 0-24h citala vasa iskustva i nadala se pozitivnom testu.
    Petak 13. Je bio moj sretan dan i dan kad sam saznala da sam trudna. 
    Imam 28 godina, godinu i pol sam u braku i moram priznati da sam sve vrijeme bila u fazonu "necu nista da pratim, opustim se i desit ce se".
    Nista se nije desilo, menstruacija cak nije ni kasnila dana da bi mi dala povoda da se i ponadam da sam trudna.
    Zadnji ciklus sam odlucila da pratim. Dakle, nisam se opustila, nego sam dobro proucila svoje tijelo, prvi put u zivotu kupila test za ovulaciju (koji mi je potvrdio da ovulacije i jeste tacno onaj dan kako sam mogla i izracunati skolski, obzirom da imam uredan ciklus 28dana). I pored tog testa nisam se apsolutno oslanjala na to nego smo imali odnose od 9. dana ciklusa do 3 dana poslije ovulacije. Svaki dan. Nekad cak i dva puta dnevno. To sam shvatila kao izazov i uzivali smo, premda smo imali konacan cilj.
    4 dana prije nego sam trebala dobiti m, kupila sam digitalni clearblue jer sam bila ekstremno nestrpljiva. Pokazao je da nisma trudna. Razocarala sam se. Bila sam ubijedjena da sam ovaj mjesec nekako uspjela. 4 dana poslije toga, na dan kad sam trebala dobiti m, probudila sam se sa uzasnim bolom grudi. Ne obicna bol kao pms, nego ozbiljno otecene, bolne grudi. Uradila sam obicni  clearblue test i bio je +kao kuca! :)
    Dakle, ako vam kazu da se opustite jer drugacije ne moze-nije tako. Evo ja se nisam opustila samo sam se posvetila tome i to samo jedan jedini mjesec. (Naravno ukoliko ste sigurne da ste zdrave i vi i partner). Takodjer, nemojte da testove radite ranije iako neke kuce garantuju za pouzdanost testova i to 4 dana prije ocekivane m.
    Bila sam kod doktora, sve je u najboljem redu. 
    Od srca vam zelim da sto prije ugledate plusic! :)

• Nikol2109
    29. Prosinac 2019. 22:27

Pozdrav moze li mi netko reci kako se racuna ovo za vadjenje h profila, piše 2dc do 4dc pa sad jeli se to racuna drugi dan otkad dobijem ili nakon sto mi zavrse stvari onda drugi dan? Hvala i sretno svima 🎀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.