Nala i ja te čitam i Vjerujem da će vam ivf ostvariti želju. Ja nisam još ni blizu toga da moram razmišljati o ivf ali sve za bebicu.
Ja danas od oko podne imam neke grčeve u donjem dijelu trbuha tj u jajnicima. Tak da imam osjećaj da mi vještica dolazi (treba doći za 4-5 dana - malo je rano za bolove ali opet...)..
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Rita ja cekam 4.1. Iako nemam nikakvih simptoma, pa se ne nadam previse, sve je kao i inace pred M. Ovaj mjesec nisam ni pratila kada je O bila, samo po kalendaru otprilike. Odnose smo imali svaki, nekad svaki dugi dan, pa cemo vidjeti dali se nesto uhvatilo.
Još malo brojimo 🤞🤞 mozda ti bas ovaj mj. bude dobitan ☺️☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nala i ja te čitam i Vjerujem da će vam ivf ostvariti želju. Ja nisam još ni blizu toga da moram razmišljati o ivf ali sve za bebicu.
Ja danas od oko podne imam neke grčeve u donjem dijelu trbuha tj u jajnicima. Tak da imam osjećaj da mi vještica dolazi (treba doći za 4-5 dana - malo je rano za bolove ali opet…)..
mozda se mrvica gnijezdi 🤗🤗 znaju onda bolovi biti kao da trebas dobit.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala vam cure... Javljam onda novosti kad krnem sa ivf. Irma90 sretno.
Hvala vam cure… Javljam onda novosti kad krnem sa ivf. Irma90 sretno.
Sretno!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sretno!
Jesi ti radila test? Rekla si 30. Ili?
Bok cure evo i mene malo... smedjarenje proslo, menge nije bilo, tu i tamo cice zabole, imam plinove, od testova sam odustala, za par dana opet krecemo u akciju! 👊🤗🤞
Bok cure evo i mene malo… smedjarenje proslo, menge nije bilo, tu i tamo cice zabole, imam plinove, od testova sam odustala, za par dana opet krecemo u akciju! 👊🤗🤞
Hej, oprosti sto upadam ali zasto ne odradis betu da znas na cemu si? Koliko ti je trajalo smedjarenje? U svakom slucaju ukoliko nisi trudna, najbolje ti je otici na pregled da se vidi gdje je zapela menga.
Snjeguljica, ako citas, kako si? Ima li kod tebe sto novog? Pratim vas iz prikrajka i dalje!
Rastika i ostala ekipa takoder sretno i da sto prije ugledate svoje plusice!
Sretno!
Nisam radila. 30 ili 31.12 vidit cemo sutra dali ce doci. Ako ne dodje cu napraviti 1.1
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sretno!
Nisam radila. 30 ili 31.12 vidit cemo sutra dali ce doci. Ako ne dodje cu napraviti 1.1
Aha, ajde da uđemo sa plus u Novu... Bar malo pozitive. Držim fige 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji