Cure, sretan Bozic! Nadam se da ste se lijepo provele u krugu obitelji.
Mare87 ja bih rekla da je imam osjecaj da ako se tako puno suzdrzava da se spermici uspore. Bo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Evo, meni ipak stigla s danom zakasnjenja.. 😑
Ona teorija da se suzdrzava od ejakuliranja recimo 10ak dana prije O.. preporuča li to tko ili je to mit? 🤔
To nikako, mužu preporučeno par puta na dan da se obnavljaju što više do O, jer ovi stari ti niš ne valjaju
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure, nova sam ovdje ali vas dugo citam. Mi smo tek poceli radit na bebi, pokrili smo sve dane kad je ovulacija trebala bit i sad nam ostaje samo da cekamo. Trebala bi dobiti 7.1. pa se nadam da nece dociii ;))
Ja i dalje nemam nikakve simptome, dobro se osjecam, nista me ne boli. Cekamo 30ti.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Drage trudilice SRETAN VAM BOZIC! Meni je jos malo biti ili ne biti cekamo 30ti :) Uopce nemam nikakve simptome jos uvijek tako da cisto sumnjam ali ne odustajemo :)
Ja ti radim test ali betu 30, dao mi doktor uputnicu… Iskreno ne nadam se ničemu jer osjećam sve isto ko zadnji mjesec kad je došla vještica… I iskreno znam da je Božić i da su ljudi u blagdankom duhu ali se osjećam tužno… Jos jučer saznala dvoje fremdice trudne, jedna nakon dugo jer su već na ivf i jako mi je drago zmog njih jer su korz svašta prošli… A druga puf samo onako ostala trudna…. I vama mogu reći ali ljubomorna sam i ljuta šta nama nikako ne uspijeva… Kad će naša mala sreća… Nisam ni sretna upravo zato jer se tako osjećam…
Tako je i meni samoj. Drago mi je uvijek zbog drugih sto ce ostvari trudnocu ali s druge strane sam strasno ljuta i razocarana kad mi to ne mozemo.... svatko ima svoj neki put ocito je nas malo tezi ali jedva cekam taj dan kada cu ugledati plus!!!!
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Drage trudilice SRETAN VAM BOZIC! Meni je jos malo biti ili ne biti cekamo 30ti :) Uopce nemam nikakve simptome jos uvijek tako da cisto sumnjam ali ne odustajemo :)
Ja ti radim test ali betu 30, dao mi doktor uputnicu… Iskreno ne nadam se ničemu jer osjećam sve isto ko zadnji mjesec kad je došla vještica… I iskreno znam da je Božić i da su ljudi u blagdankom duhu ali se osjećam tužno… Jos jučer saznala dvoje fremdice trudne, jedna nakon dugo jer su već na ivf i jako mi je drago zmog njih jer su korz svašta prošli… A druga puf samo onako ostala trudna…. I vama mogu reći ali ljubomorna sam i ljuta šta nama nikako ne uspijeva… Kad će naša mala sreća… Nisam ni sretna upravo zato jer se tako osjećam…
Tako je i meni samoj. Drago mi je uvijek zbog drugih sto ce ostvari trudnocu ali s druge strane sam strasno ljuta i razocarana kad mi to ne mozemo…. svatko ima svoj neki put ocito je nas malo tezi ali jedva cekam taj dan kada cu ugledati plus!!!!
S jedne strane ne mogu rec sa se dio mene ne nada sad za taj 30, pogotovo jer mi to zadnja šansa. Onda idemo na IvF... Ali opet drugi dio već vidi negativnu betu u ponedjeljak. Držim ti fige i javi kad napraviš test.
Tako je i meni samoj. Drago mi je uvijek zbog drugih sto ce ostvari trudnocu ali s druge strane sam strasno ljuta i razocarana kad mi to ne mozemo…. svatko ima svoj neki put ocito je nas malo tezi ali jedva cekam taj dan kada cu ugledati plus!!!!
S jedne strane ne mogu rec sa se dio mene ne nada sad za taj 30, pogotovo jer mi to zadnja šansa. Onda idemo na IvF… Ali opet drugi dio već vidi negativnu betu u ponedjeljak. Držim ti fige i javi kad napraviš test.
Hvala i ja tebi drzim fige! Mozda bas ovaj put bude to to
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
S jedne strane ne mogu rec sa se dio mene ne nada sad za taj 30, pogotovo jer mi to zadnja šansa. Onda idemo na IvF… Ali opet drugi dio već vidi negativnu betu u ponedjeljak. Držim ti fige i javi kad napraviš test.
Nala cekamo ponedjeljak s tobom 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
@Rita88 hvala ti... Kažem ti postoji neku mali tračak nade ali ja sam se već bacila u istraživanje za IVF... Iako ću čekati 3 mj da krenem m sa time
Kako si ti? Ima kojih promjena?
Sortiraj odgovore
Najstariji