Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    23. Prosinac 2019. 16:21

Opet negativan. Ne znam vise sto da mislim. Preostaje mi cekat vjesticu. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Breskvica123
    23. Prosinac 2019. 17:49

Pozdrav svima kod mene je jos smedji iscjedak pracen sa malo krvi znaci jos nije 'prava' menga krenula kako treba da je samo crveno bas... Ne znam sto da radim?? Test ne zelim raditi jer ocito nista ni ovaj mjesec.. 🤔😔🙄

Raštika
    23. Prosinac 2019. 18:15

Breskvica123

Pozdrav svima kod mene je jos smedji iscjedak pracen sa malo krvi znaci jos nije 'prava' menga krenula kako treba da je samo crveno bas… Ne znam sto da radim?? Test ne zelim raditi jer ocito nista ni ovaj mjesec.. 🤔😔🙄

Meni su takva zadnja tri ciklusa. Moj savjet je da kazes gin. Moguce i da je neki hormonalni poremecaj. A mozda je samo i stres. Bolje provjerit. Ja idem sad iza nove na kontrolu pa cu provjerit i hormone upravo zbog tog smedjarenja. Mislim da test nema smisla opet radit jer sve da je impl. krvarenje ne bi trajalo tako dugo. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Mara Kokosica
    23. Prosinac 2019. 18:21

Mana_Mare

Mara Kokosica

Opet negativan. Ne znam vise sto da mislim. Preostaje mi cekat vjesticu.

Zao mi je, a mozda se jednostavno ciklus poremetio ovaj mjesec. Ako vec M mora doci nakon nje akcija, samo opusteno 🤞🤞

Hvala ti. U meni tracak nade postoji sve dok ne stigne.

06/20 blighted ovum 8tt.

Kiky 🥰
    24. Prosinac 2019. 07:04

Ja cekam 30.12 nadam se da nece doci....O mi je bila oko 17.12 za sada nemam nikakve simptome. Ne bole me grudi jedino me tu i tamo malo strecne u jajnicima ali nista neobicno. Mislim da bi bilo pravo cudo da ne dodje iako mislim da nisam te srece jos...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mrvica2019
    24. Prosinac 2019. 08:21

Breskvica123

Pozdrav svima kod mene je jos smedji iscjedak pracen sa malo krvi znaci jos nije 'prava' menga krenula kako treba da je samo crveno bas… Ne znam sto da radim?? Test ne zelim raditi jer ocito nista ni ovaj mjesec.. 🤔😔🙄

Mene isto stalno prati to smedjarenje. Krenulo je u srijedu jako lagano i traje do danas te vidim da polako navire i menga tako da ocekujem da ce doc danas/sutra.  Meni je to tako krenulo od kad smo poceli raditi intenzivno na trudnoci. Znaci svaki mj bi imala smedji iscjedak po 3,4,5dana prije M. Jedino me tjesi cinjenica da se svejedno uspjela ostvariti trudnoca i jedan od glavnih simptoma mi je bio taj sto nije bilo uopce smedjeg iscjetka.. 

Mallla
    24. Prosinac 2019. 09:57

bennny20

Curke…trebam pomoc. Muz dobio dijagnozu nakon spermiograma normozospermija no kad se detaljnije cita nalaz spermici cu lose morfologije.
    Da li neka ika iskustva i zna kako to poboljsati?

Normozospermija znači da je nalaz uredan! Svatko ima spermija loše morfologije ali da su oni u postotku povećanom tad dijagnoza ne bi bila Normozospermija! Možeš opušteno što se spermiograma tiče.... 

url=https://lilypie.com]

• Nikol2109
    24. Prosinac 2019. 10:03

Ajne cure znaci 26dc mi je ali mi je tako mucnina jutros, vidjela sam cevape (koje inace obozavam) i smucilo me da sam se jedva suzdrazala od povracanja, mislim da cu ovajnput pohitit za testom ranije 😅 iako zelja je velika al nada je labava kao i uvijek 😣

Princess Mimi
    24. Prosinac 2019. 18:05

Bok cure moje, citam vas redovno ali nisam dugo pisala.
    Prvo cestitam na plusicima, stvarno me svaki veseli i daje nadu 😊
    Meni m treba stici za tjedan dana. Ovaj mjesec smo slabo akcijali jer smo kod mojih za Bozic u drugoj zemlji, pa nam nisu uvjeti 🤣 ali pokrili smo dan prije O, pa mozda bude jedno novogodišnje cudo❤️🤞

Od simptoma trenutno skoro nista, jedino osjetljive grudi i neko peckanje, kao lagana upala mjehura (nadam se da ipak nije)

Nala33
    24. Prosinac 2019. 18:39

Cure drage želim vam sretan i blagoslovljen Božić ❤️ i da skoro sve mi ugledamo toliko željene plusice 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.