Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    22. Prosinac 2019. 14:27

kristinak

Da li je mikrobioloska pretraga ejakulata isto sto i spermiogram? Jer vidim da u Medicu postoji pregled mikrobioloskog ejakulata.

Ne spermiogram ke oretraga gdje se gledakukoncentracija, izgled spermija, pokretljivost spermija a mikrobioloska je pretraga za otkrivanje bakterija u ejakulatu. 

Kiky 🥰
    22. Prosinac 2019. 16:19

bennny20

kristinak

Da li je mikrobioloska pretraga ejakulata isto sto i spermiogram? Jer vidim da u Medicu postoji pregled mikrobioloskog ejakulata.

Ne spermiogram ke oretraga gdje se gledakukoncentracija, izgled spermija, pokretljivost spermija a mikrobioloska je pretraga za otkrivanje bakterija u ejakulatu.

Aha, hvala ti. Ja sam mislila da je to isto.. Neznam da li ima smisla napravit tu mikrobilosku analizu bez spermograma

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita88
    22. Prosinac 2019. 16:55

Lalla

Rita, ustvari moze ti biti prekasno na sam dan ovulacije zato sto spermiji moraju proci neki kemijski proces u tijelu zene da bi mogli oploditi jajnu stanicu.
    Svježe izbačeni spermiji su nesposobni za oplodnju jajašca. Spermij mora proći kroz proces unutar ženskog tijela kako bi bio spreman za oplodnju. Kemikalije u glavi spermija se mijenjaju ili uklanjaju, a pokretnost repa spermija se povećava. Ovi koraci pomažu spermiju da sazrije i pružaju mu mogućnost da oplodi jajašce.

Istrazivaci su otkrili da je najbolje imati odnos dan prije ovulacije.

ej, mi smo sinoc hopsali i jucer je bila pozitivna trakica kolko sam citala ovulacija nastupa nakon pozitivne trakice 12-48 h tako da smo prije ovulacije, po tome mi je ovulacija danas ili sutra. Hvala na komentaru. Kakva je tvoja situacija? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• bennny20
    22. Prosinac 2019. 22:53

Curke...trebam pomoc. Muz dobio dijagnozu nakon spermiograma normozospermija no kad se detaljnije cita nalaz spermici cu lose morfologije.
    Da li neka ika iskustva i zna kako to poboljsati? 

• Mara Kokosica
    23. Prosinac 2019. 10:58

Ja radim popodne opet test. Nema jee. Drzite mi fige.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    23. Prosinac 2019. 11:06

Mana_Mare

Mara Kokosica

Ja radim popodne opet test. Nema jee. Drzite mi fige.

Koji ti je dan danas?
    Drzim 🤞🤞

29ti dan od prosle menst. Trebala je stici u petak. Mada mi je ovulacija bila cudna i kao da je kasnije bila. Cijeli ciklus mi je neobican. U subotu bio negativan test. Vidjet cemo danas. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Nova19
    23. Prosinac 2019. 11:06

držiiiiiiiiim mene nažalost nije zaobišla, ali nadamo se da će 2020 biti konačno TA godina

• Mara Kokosica
    23. Prosinac 2019. 11:15

Proslo je 2 tjedna od ovulacije. Trebalo bi se vidjet plusic ako je urodilo plodom? Kaj mislite iskusnije curke?

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    23. Prosinac 2019. 11:18

Nova19

držiiiiiiiiim mene nažalost nije zaobišla, ali nadamo se da će 2020 biti konačno TA godina

Sretnooo vam 😊

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    23. Prosinac 2019. 12:07

Mana_Mare

Mara Kokosica

Proslo je 2 tjedna od ovulacije. Trebalo bi se vidjet plusic ako je urodilo plodom? Kaj mislite iskusnije curke?

Iskreno ja ti neznam, meni je mozda O bila 2. Ili 3.12 neznam, a test sam pravila 19.12, s tim da sam prije tri dana za redom koristila lh trakice i stalno su bile tamne e onda sam cetvrti dan kupila test za trudnocu i oba pozitivna, to bi mi bio 36 dan ciklusa, a inace su mi od 29-35

Okej. Hvala ti.  Vidjet cemo sve popodne.  Super da su oba bila pozitivnaa.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.