molim ako netko ima iskustvo sa zadebljavanjem endometrija?
naime, 28.08. folikul 18mm, endometrij 10,8..30.08. folikul puknuo, endometrij 10.0..dr nije nista posebno komentirala debljinu endometrija, a ja se nisam ni sjetila pitati jer je ovo prva ovulacija nakon duzeg vremena pa sam bila uzbudena 😂😂
u iscekivanju sam, do testa, tj bete..🤗🤗
jel to normalno? da se nadam ili?
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
Hmm cure imam pitanje...
Jel ja mogu zamolit ginica da mi napravi nalaz hormona ? Naime, sve zivo sta sam citala navodi na to da smedarenje prije menstruacije moze bit povezano sa manjkom progesterona. S obzirom da sam imala spontani koji je isto kao i moje menstruacije krenuo sa smedarenjem, nekak sam si bacila bubu u uho 🙄🙄... jel ima koja iskustva s manjkom progica ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
10 je čisto pristojan endometrij, držim ti fige!
a nisam bas optimisticna, ovo je prva ovulacija nakon duuugog vremena, tako daa
malo me zabrinulo to "stanjivanje" nakon 2 dana, ali valjda ce sve biti ok, valjda je to normalno
hvala ti ❤❤
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
Hmm cure imam pitanje…
Jel ja mogu zamolit ginica da mi napravi nalaz hormona ? Naime, sve zivo sta sam citala navodi na to da smedarenje prije menstruacije moze bit povezano sa manjkom progesterona. S obzirom da sam imala spontani koji je isto kao i moje menstruacije krenuo sa smedarenjem, nekak sam si bacila bubu u uho 🙄🙄… jel ima koja iskustva s manjkom progica ?
meni je isro bilo smedarenje prije m, ali kad sam isla vaditi hormone vec sam mj prije bila na terapiji duphastonima, pa su hormoni bili ok..vjerojatno mi je bilo do progesterona jer od kad sam na duphastonu nema ni smedarenja ;)
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
Sorry na upadu, pozz moze li pomoc?od mene je situacija malo cudna.Prosli mjesec sam imala mjesecnicu 17.8-23.8 obilno kao inace.Odmah nakon zavrsetka mjesecnice sam osjetila ziganje jajnika a jucer uradila test koji izglesa ovako.Imam uredne ciklusr 29-31dan
Clear sign je test uslikan u zadanom vremenu.Kolika je migucnost da je neka greska.
Inace radimo na bebi dugo
https://ibb.co/vBSWqs5 [ibb.co]
Ja procurila, jucer vjestica dosla..nemam stvarno vise volje ni pokusavati ostati trudna. Ja dizem ruke od svega rekla sam muzu ne mogu vise, necu svaki mj plakat kad dobijem i nadat se uzalud iz mjeseca u mjesec. Digla sam ruke od trudnoce..vama svako dobro zelim i pratim i dalje vas ali ja odustajem od borbe dugogodisnje. ❤️❤️❤️❤️
Zvjezdica37 pa ti si uradila test i prije nego je ovulacija nastupila 😁 zeno jos dva tjedna pa onda test. Ako ti je menstruacija bila 17.8 to je tek 15 dana od ciklusa proslo, ni nalaz krvi ti nebi pokazao trudnocu a kamoli test.
Sorry na upadu, pozz moze li pomoc?od mene je situacija malo cudna.Prosli mjesec sam imala mjesecnicu 17.8-23.8 obilno kao inace.Odmah nakon zavrsetka mjesecnice sam osjetila ziganje jajnika a jucer uradila test koji izglesa ovako.Imam uredne ciklusr 29-31dan
Clear sign je test uslikan u zadanom vremenu.Kolika je migucnost da je neka greska.
Inace radimo na bebi dugo
https://ibb.co/vBSWqs5[ibb.co]
Ja koliko ovdje vidim test je negativan.Od tvoje menge je proslo samo 9 dana.
Def.ti je rano za ikakav rezultat,a za ziganje jajnika postoji mnogobrojni razlozi,od "nije nista" do "svasta je".
Npr.meni je gin.rekla da je to normalno ziganje posle menge da traje dan-dva.
Ja procurila, jucer vjestica dosla..nemam stvarno vise volje ni pokusavati ostati trudna. Ja dizem ruke od svega rekla sam muzu ne mogu vise, necu svaki mj plakat kad dobijem i nadat se uzalud iz mjeseca u mjesec. Digla sam ruke od trudnoce..vama svako dobro zelim i pratim i dalje vas ali ja odustajem od borbe dugogodisnje. ❤️❤️❤️❤️
Tufnica1602..zeno draga nemoj se predavat i odustajat...ja 6 godina se borim....3 spontana i vanmatericna sa odstranjenim jajnikom....(makar je jedan u funkciji)..isto tako svaki mjesec razocarenje....al netreba odustat...samo treba malo se opustit i nemislit toliko...same sebe opterecujemo previse....malo samo se opusti i vidjet ces da ce se desiti plusic kad se najmanje nadas...saljem ti velike puseee😘😘😘🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji