Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Meni jos nema vjestice. Sjetila sam se da mi je u 9 mjesecu kasnila 5 dana zbog stresa na poslu. Iskreno se nadam da ovaj put ne kasni opet radi toga. Pricekat cu jos malo ako ne dode pa opet radim test. Drzite fige
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara drzim fige!!! Kad si planirala raditi?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jucer mi je bio negativan. Pa pricekat cu jos koji dan.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mi cemo sljedece godine ako je ne urodi plodom krenuti na konzultacije za MPO. Jos moj muz govori neka cekamo tri mj dok je doma pa ga nema sve do 9mj tako da ako nista ne bude onda u 9mj krecemo sa konzultacijama... Nadam se da cemo uspjeti jer me tako strah te potpomognute iako mozda nebi trebalo..😔 Ovih dana samo cujem oko sebe da su poznanice trudne, pa nas pitaju svi a kad cete vi😦😦
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja sam skoro potrosila folnu od solgara. Da li neko zna jel mogu opet kupit i nastaviti ili da napravim pauzu?
06/20 blighted ovum 8tt.
Mi cemo sljedece godine ako je ne urodi plodom krenuti na konzultacije za MPO. Jos moj muz govori neka cekamo tri mj dok je doma pa ga nema sve do 9mj tako da ako nista ne bude onda u 9mj krecemo sa konzultacijama… Nadam se da cemo uspjeti jer me tako strah te potpomognute iako mozda nebi trebalo..😔 Ovih dana samo cujem oko sebe da su poznanice trudne, pa nas pitaju svi a kad cete vi😦😦
Ajoj sretno. Nadam se da ce vam uletiti veliki plusic.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure meni je danas trebala stici M al je stigla i jucer. Tako da nista od mene.Uz to muž jucer dobio rezultate mikrobioloskog pregleda ejakulata i ima 2 bakterije. Enterococcus faecalis i Staphylococcus species. Ja idem vaditi hormone ovaj tjedan kaj dolazi i onda sa time svime kod dr.
Za kraj godine tocka na i da je sve bezveze. Jel imao netko iskustva s tim bakterijama kod muža?
Sretno svima dalje u borbi.
Da li je mikrobioloska pretraga ejakulata isto sto i spermiogram? Jer vidim da u Medicu postoji pregled mikrobioloskog ejakulata.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji