Breskvice,a kada ti je bila ZM,tj.kada bi trebala ne dobiti?
Prije 7 dana sam trebala dobit, sad neznam znalo mi je i prije preskocit ali zbog stresa hormona itd tako mi je rekao i moj ginekolog, sad se nadam da je ovaj put menga sa razlogom pozitivnim izostala 😊🤞🤞
Breskvice,a kada ti je bila ZM,tj.kada bi trebala ne dobiti?
Prije 7 dana sam trebala dobit, sad neznam znalo mi je i prije preskocit ali zbog stresa hormona itd tako mi je rekao i moj ginekolog, sad se nadam da je ovaj put menga sa razlogom pozitivnim izostala 😊🤞🤞
Ne bih da ti pravim nervozu ali tesko da mozs biti u pitanju T..jer 99% test bi pokazao..bolje podji kod dr da vidis tacan razlog..i ako ti je tako neredovno da propratis kad ti je ovulacija..ja iskreno i od srca zelim da bude plusic,ali ne zelim ni da se posle iznerviras..
Breakvica nakon 7 dana izostanka teyt bi vec morao pokazat da je u pitanju trudnoca. Svakako se javi ginekologu nek napravi uzv i provjeri jos jednom da nisu testo i krivo pokazali. A onda ako nije u pitanju T, dat ce ti vjerojatno tablete za izazivanje T i trazi vadjenje hormona od 3-5 dc da vidis o cemu je rijec. Jer ovako ako ti se ponavlaj tako duho kasnjenje nije u redu i teyko ces zanjet sa talvim ciklusima.
Opet se ponavljam da mojoj teti nije ni nakon 10 dana kasnjenja pokazao plus tek je nakon 5 dana ponovila i onda tek je onda plus bio 🤞🤞🤞🤞
Opet se ponavljam da mojoj teti nije ni nakon 10 dana kasnjenja pokazao plus tek je nakon 5 dana ponovila i onda tek je onda plus bio 🤞🤞🤞🤞
Možda ti je kasno bila Ovulacija pa zapravo možda još ne trebaš dobiti. Npr. Ja danas dobila nakon 9 dana kašnjenja.. Ali kako sam O uhvatila 24dc plus 14 dana lutealne faze ispadne današnji dan dan očekivane M. Ako si me skužila. Dakle moguće da je O kasnila pa sad i M kasni. Tvoja teta je iznimka, rjetko se tako dogodi a mi pošto želimo T onda se nadamo da će i nama tako.
url=https://lilypie.com]
Ne znam Breskvice, tjedan dana kasnjenja i minus...nemoj me krivo shvatit al ja se ne bi nadala previse. Vise mi smrdi na neki hormonalni disbalans nego trudnoca. Pusti tetu, i moja mama je iz bezveznog sexa s tatom iz prvog puta zatrudnila sa mnom jos dok su mulci bili a nu mene! Ne mogu zatrudnit nikako 😂😂😂😂 hocu reci da nismo svi jednaki. 😉 Moj savjet je da odes ginu. To ti je najpametnije. Jer problem neki ocito postoji. Nije dobro da su ti ciklusi tako zbrckani. Sretno!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Obozavam kad ja tu recem: nemojte test raditi ranije...a onda ga sama napravim 2 dana ranije i minus je
glupan tupan. Sad bar cekam vjesticu u miru.
Meni je prosli mjesec kasnilo 18 dana, otisla ginicu, a je ispalo da nisam imala ovulaciju zbog stresa. Dobila za 26 dana nakraju. Cim sam rekla ginicu da sam dan prije radila test, rekao je : onda definitivno niste trudni.
Tak je bar situacija kod mene bila.
Sad cekam mengu tek 16.09 jer su mi se produzili ciklusi.
Breskvice pretprostavljam da tvoja teta nije taj test radila sad ove godine ili lani, vec prije nekog vremena. Danas su testovi prilicno tocni, cesce polazu lazno pozitivno iz mog iskustva. Al u svakom slucaju odi kod gin i rijesi dilemu, ako si i trudna vazno je da krenes sa prenatalima, a mozda bi ti ukljucio i neku terapiju. Treba vidit dal se onda plod razvija itd.
Sortiraj odgovore
Najstariji