Je ove godine se testirala pa mora rodit sad ovaj mjesec 25.9 joj je termin 😎😎
To su iznimne situacije,e sad ovako npr,ako ti je ovulacija bila npr 24-25 dan,tebi ce onda trebati menga (ne) doci 38 dana od prvog dana poslednje menstruacije,i tu je situacija kad test ne pokaze trudnocu na 32-33 dana..alii i jeste li se keksali cijeli mjesec ,jesi li sigurna da si ugrabila O..i meni je O inace kasnije,ali mi lutealna faza kratka..11dana..a treba 12-14..ali 7 dana od kasnjenja a ako ti je O na sredini ciklusa,nema sanse da test ne pokaze..jedino ovo sto pisem gore da je O bas kasno..ja ne bih mogla tako cekati,tebi svaka cast..🤞🤞💞💞
Ja bi se iskreno radije narucila na pregled kod gin i on ce vec vidjeti u cemu je stvar jer ovih tjedan dana je puno da ne pokaze vec plus, a tetin slucaj je stvarno rijedak🤷🏼♀️ mislim, daj boze da je trudnoca, ali proslo je vec dosta te bi trebao pokazati plus..
Pa bit ce da je ovulacija kasna tako mi je rekao moj ginekolog kad sam isla u 1 mjesecu na ultrazvuk rekao mi je da sam kao ostala trudna bas kad sam mengu trebala dobiti znaci kasna ovulacija i sad si racunam cikluse iz prosle godine 21, 37,32,35,33 eto i normalno da meni ne pomaze aplikacija moj kalendar kad si ne znam ciklus a menga mi je trajala nekad 4 dana a nekad 5 dana... Ja se nadam da ce ovo bit ok, keksali smo se na ove datume : 6.8.,10.8., 17.8.,21.8. I 24.8. Dva puta taj dan 😊😊 nisam ni htjela svaki dan bas zato sam malo radila razmake
Sretno😊
Hvala ti a opet ko da imam neki osjecaj u sebi da ce ipak biti nesto, ne znam ni sama jer tako mi je sa malom bilo kad sam trudna ostala nije mi bila menga dosla jedan mjesec ja si mislim reko opet je preskocilo sto posto i reko aj dobit cu iduci mjesec kad prodje skoro cjeli mjesec to jest sami kraj mjeseca i meni pocele mucnine svako jutro e tu nije bilo sumnje napravila test pozitivan bio i kod ginekologa na ultrazvuk kad ono ja bila trudna vec 9 tjedana plus nesto neznam par dana i sve je bilo u redu hvala Bogu ne planirana trudnoca eto ali kad pogledas najbolje ne mislit o tome i onda se desi ali kad ti znas da si radila sa svojim muzem na bebi boze moj normalno da smo onda nervoze i ocekujemo taj + napokon da ga ugledamo 🤞🤞🤞🤞😊😊
Curke sretno s iščekivanjima plusića, ja vas redovito pratim, mm i ja smo u akciji, menga završila prije par dana i sad gađaj dok ne pogodiš 😅 Breskvice kod mene ciklusi kao kod tebe, moj kalendar vodim ažurno al džabe rekla bih 😒 Tako da samo pazimo da se redovito mazimo pa šta bude 🥰
Curke sretno s iščekivanjima plusića, ja vas redovito pratim, mm i ja smo u akciji, menga završila prije par dana i sad gađaj dok ne pogodiš 😅 Breskvice kod mene ciklusi kao kod tebe, moj kalendar vodim ažurno al džabe rekla bih 😒 Tako da samo pazimo da se redovito mazimo pa šta bude 🥰
Bas tako a ne bacaju mi se novci ni na te trakice za ovulaciju skupe su, a ko zna jel bi dobro i pokazale na takve cikluse 🤞🤞🤞🤞 ja cu jos pricekati pa sta bude
Bas tako a ne bacaju mi se novci ni na te trakice za ovulaciju skupe su, a ko zna jel bi dobro i pokazale na takve cikluse 🤞🤞🤞🤞 ja cu jos pricekati pa sta bude
Ja isto ne želim kupovati jer bi me još i to praćenje u glavi opteretilo, a pokušavam se opustiti i ne mozgati previše. Priroda će učiniti svoje, držimo se fige, volimo se s partnerima i bit će plusića 😊💓
Ja isto ne želim kupovati jer bi me još i to praćenje u glavi opteretilo, a pokušavam se opustiti i ne mozgati previše. Priroda će učiniti svoje, držimo se fige, volimo se s partnerima i bit će plusića 😊💓
E upravo tako kad bude bit ce + ❤️🤞🤞🤞🤞 valjda ce i kod nas uskoro biti +!
Sortiraj odgovore
Najstariji