E pa iz tvojih usta u Bozje usi BaeBae, jer za sad se meni to cini kao ciklus za u kos
Gledam na tvu ove ribare s velikim brodovima i jedan ribar upadne u vodu i sva sreca uspiju ga spasit i ovaj njihov glavni ga grli on place kao spasio si mi zivot plaću oni plaćem jaaa..
Ja iscekujem svoj pozitivan test, prije pola sata pojavilo mi se jako svijetlo rozo krvarenje ali jaaako svijetlo, menstruaciju trebam dobiti za 5 dana. Da li mi je uranila vragulja ili je pak nesto drugo? 🤔 vidjet cemo do sutra hoce li krenuti prava menstruacija ili ce stati. ✌🏻
I ja cekam svoj pozitivan test. Takoder sam imala neko lagano krvarenje koje je trajalo 2-3 dana. Nista posebno. Pomislila da je vjestica dosla, kada ono prestalo na brzinu. I od tada sve super.
Pocele mi se gaditi cigare. Stalno sam umorna. Ali ostalo mi je sve super.
Testovi negativni, jedino mi je test za O vec 2 puta u par dana pokazao pozitivno. Nemam pojma...viditi cemo 🤭
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
sanja0508 a kada trebas dobiti menstruaciju? Ili ti kasni vec? Meni jucer bilo vrlo malo svijetlo roze krvi samo kad se obrisem i nista vise, danas grcevi poceli pa mi sve pomalo lici na to da vjestica dolazi 😏 tak da se ja sad ne nadam previse.
sanja0508 a kada trebas dobiti menstruaciju? Ili ti kasni vec? Meni jucer bilo vrlo malo svijetlo roze krvi samo kad se obrisem i nista vise, danas grcevi poceli pa mi sve pomalo lici na to da vjestica dolazi 😏 tak da se ja sad ne nadam previse.
Tako je i meni bilo. Vidim kada se obrisem i koja tockica smedega iscjedka na dnevnom ulosku.
A trebam dobiti sada za 7 dana, valjda....meni je sve dosta neredovito. Pa mi ciklus od 35 do 45 dana zna biti. Od zadnje M mi je proslo nekih 25 dana.
Viditi cemo sta ce biti 😐
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Moja menga uskoro zavrsava pa ako bog da opet bacanje na posao....samo ako uspijem uhvatiti mm dok su plodni dani jer je stalno na putu....🙄🙄vama curke sto prije plusice zelim🤞🤞🙏
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Mene evo počinje boliti, kao da ce svake sekunde iz mene slapovi krenuti. Sise nista, ali dole, katastrofa. Mislim da i ovaj mjesec nista.... Jebiga
Cure kako stavite ovo lilipie odbrojavanje za tjedne trudnoce
It’s a baby boy💙
Na trgovina play skines, samo sto kosta 14kn koliko vidim
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Nista cure negativan je opet ja odustajem zivcana sam sva samo bezveze sam kupovala test, najbolje da ja to zaboravim ili je jos uvijek rano za test
Sortiraj odgovore
Najstariji