Acqua tako je i meni bilo, nista posebno, i danas spavam na trbuhu, ni cice, ni smedjarenje, ni implantacijsko, ma da nije tog testa i napetosti u trbuhu, ne bi nikad rekla da sam u plusu +, primijetila sam da me emocije svladaju u sekundi, al to je psiha, a ne tijelo..
Tufnica, saljem pozitivne vibrice ~~~~!!!💕🤗
Peggy, hvala!! Tebi nekako zelim plus isto ko sto sam sebi, bit ce, biiit cee!!!!!
Ivonal ne gubi nadu, gle mene,a ti joa ni nisi u danu kad trebas dobiti!
Vuky, vidis, ja sam isto mislila da nista, al eto ga...
Breskvice, ajde, ako kazes da nikako da dodje-kaze moj dragi da je i on sumnjao, jer "pa uvijek ti je tocna" - njegove rijeci.
Sad nek sve bude ok i sreca do neba!! Eto opet smrkavim😭🤩💕
Sretno vama cekalicama💕💗💞💓❣️😍
Cure cestitam na plusicima! 🤘🏻
Di su nam Mika i Pina? 🤔
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zamislite najlosije stvari koje nam se dogadjaju su jaaako dobar znak i da po prvi put zbog takvih stvari smo sretne ono tipa zavrti ti se odes povracat i vicess toooooo 🤣🤣🤞🤞🤞
Pozdrav cure
Evo ja se pridruzujem vama. Muz i ja pokusavaamo vec par mjeseci ali nazalost nista 😞 dugo smo odgadjali bebu,ne razmisljajuci da bi mogo bit problem..
Imam neredovite cikluse,32-36 dana,rijetko kad i duzee. Tako da mi je tesko pratit plodne dane,bacili smo se na posao cca svaka 2 dana,zadnji mjesec nismo previse jer smo bili prezauzeti poslom,i nismo ni obracali paznju. Evo Danas mi je 56dc i menge nema,staalno mi ide na povracanje i bude mi slabo,ali nista od +
Jucer sam radila test,znaci 55dan i -
Ne znam sta bi moglo bit,zbunjuje me sve,minus a stvarno mi konstantno ide na povracanje. Danas mi je vrucina unutarnja kao inace kad trebam dobit,pa cemo vidjet.
Imate kakve ideje sta i prijedloge sta dalje?
Zelim svima od ❤️ Plusic+
Pozdrav cure
Evo ja se pridruzujem vama. Muz i ja pokusavaamo vec par mjeseci ali nazalost nista 😞 dugo smo odgadjali bebu,ne razmisljajuci da bi mogo bit problem..
Imam neredovite cikluse,32-36 dana,rijetko kad i duzee. Tako da mi je tesko pratit plodne dane,bacili smo se na posao cca svaka 2 dana,zadnji mjesec nismo previse jer smo bili prezauzeti poslom,i nismo ni obracali paznju. Evo Danas mi je 56dc i menge nema,staalno mi ide na povracanje i bude mi slabo,ali nista od +
Ne znam sta bi moglo bit,zbunjuje me sve,minus a stvarno mi konstantno ide na povracanje. Danas mi je vrucina unutarnja kao inace kad trebam dobit,pa cemo vidjet.
Pričekaj jos 2, 3 dana i probaj onda napraviti test, ako je i dalje negativan, odi ginekologu da vidis koji je razlog izostanka menge, skoro 2 ciklusa.
Pozdrav cure
Dobro nam dosla..a da li ti i inace zna toliko kasniti..malo nevjerovatno da ti posle toliko kasnjenja ne pokaze..ali sacekaj jos dan dva i ako bude negativan idi uradi betu pa kod ginekologa..srecnoo
Pozdrav cure
Dobro nam dosla..a da li ti i inace zna toliko kasniti..malo nevjerovatno da ti posle toliko kasnjenja ne pokaze..ali sacekaj jos dan dva i ako bude negativan idi uradi betu pa kod ginekologa..srecnoo
Inace mi dodje 36-37 dan
Zadnji ciklus je bio 45 dana
Ne znam,nisam pametna. Prije 5 god sam isla na vadjenje spolnih hormona,da vidim zasto mi tolko kasne i sve je bilo ok ,nemam pco samo je gin rekla da su jednostavno produzeni ciklusi.
Trenutno nisam u svom gradu,pa ne mogu kod svoje gin, al i tako nisam zadovoljna s njom pa mogu otic ovdje privatno da vidimo sta je.
Pozdrav cure
Inace mi dodje 36-37 dan
Zadnji ciklus je bio 45 dana
Ne znam,nisam pametna. Prije 5 god sam isla na vadjenje spolnih hormona,da vidim zasto mi tolko kasne i sve je bilo ok ,nemam pco samo je gin rekla da su jednostavno produzeni ciklusi.
Trenutno nisam u svom gradu,pa ne mogu kod svoje gin, al i tako nisam zadovoljna s njom pa mogu otic ovdje privatno da vidimo sta je.
Sa tako neredovnim ciklusom,moras pratiti ovulaciju ili LH trakicama ili da ides na folikulometriju..to je bas zeznuto..a npr i meni su od kad smo poceli raditi na bebi,produzili se ciklusi..ne znam tacno u dan kad cu dobiti,doduse,u nekih 4-5 dana znam ..obavezno posjeti ginekologa
Ivonal pad imuniteta moze biti jako dobar znak, kao i sve ostalo sto spominjes. Drzim fige u srijedu za plus! Sretno.
Cestitam curama na plusicima koje nisam popamtila ime!
Ma to je sve nista ja imam 4dana do menge a ni jedan jedini sitni grc nisam dobila nistaa zelja za slatkim nistaa od toga osim sto sam se jucer cudno cijeli dan osjecala nekako kao da osjecam da je to to
😊😊😊😊❤️❤️❤️🤞🤞
Baebee85 zelim ti sretnu i urednu trudnocu 😍🤰
Hvala, nadam se i ja da ce biti 🙏❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji