Ma znam da nije bio upućen meni nego svimaNisam se ja našla prozvana u nijednom komentaru..
I meni je jasno što i kako bi trebalo, ali eto.. ipak sam išla radit test.
Upravo sam primjetila tamno smeđi iscjedak. Nikad prije menstruacije nemam nadolazeći iscjedak. Uvijek krene odmah kako treba. Ili je implantacijsko ili je ovaj mjesec prvi put nešto drugačijeVidjet ćemo već danas/sutra hoće li krenuti.
I menii 19.dc sam imala kapljicu krvi... Po prvi put nekad se dogodilo isto al se za dan pretvorilo u preuranjenu mensttruaciju ciklus bez ovulacije... To je bilo dva puta u dvije godine pokusavanja... Doktorica mi je rekla da nije nksta dr nego stres... Pa nastojim bit mirna uz redovite odnose... I evo sad ta mala tockica mi je nada da necu dobiti 17.12
Ufff nadam se za svaku od nas! 🍀 🍀 🍀 🍀
Ma znam da nije bio upućen meni nego svimaNisam se ja našla prozvana u nijednom komentaru..
Upravo sam primjetila tamno smeđi iscjedak. Nikad prije menstruacije nemam nadolazeći iscjedak. Uvijek krene odmah kako treba. Ili je implantacijsko ili je ovaj mjesec prvi put nešto drugačijeVidjet ćemo već danas/sutra hoće li krenuti.
I menii 19.dc sam imala kapljicu krvi… Po prvi put nekad se dogodilo isto al se za dan pretvorilo u preuranjenu mensttruaciju ciklus bez ovulacije… To je bilo dva puta u dvije godine pokusavanja… Doktorica mi je rekla da nije nksta dr nego stres… Pa nastojim bit mirna uz redovite odnose… I evo sad ta mala tockica mi je nada da necu dobiti 17.12
I menii 19.dc sam imala kapljicu krvi… Po prvi put nekad se dogodilo isto al se za dan pretvorilo u preuranjenu mensttruaciju ciklus bez ovulacije… To je bilo dva puta u dvije godine pokusavanja… Doktorica mi je rekla da nije nksta dr nego stres… Pa nastojim bit mirna uz redovite odnose… I evo sad ta mala tockica mi je nada da necu dobiti 17.12
Ne znam dali sam na pogrešnu osobu napisala odg
🤷♀️🙋♀️
😂
Curke samo hrabro naprijed, iduca godina je nasa 💪 nadam se da ce nas cure razveseliti oko 20.12. ima ih dosta s tim datumom. Jel ima sad ovih dana testica na vidiku osim Talije?
Nala meni je dr rekla da idemo s ciljanim odnosima do 3 mjeseca iduce godine, pa cemo onda vidjet za dalje, jel to dalje znaci potpomognuta ili? ja sam samo pila letrozol za vise folikula i imala sam tempirane odnose e sad dal postoji jos nekakva opcija nakon toga ili se ide na potpomognutu? nadam se da si me shvatila 😅
Cekam ja 13.12. Pa ak dodje da i prodje pa da se narucim za kontrolu za cin pa kad budem u vezi toga kod gin pitat cu je za savjet sto da radim dalje…
17.12
😄😊
Ja sam u 6mj imala smedjkasto krvarenje po par kapi tri dana menga mi uopce nije bila dosla taj mjesec. Sve je upucivalo na implataciju. Imala sam skoro "sve"simptome trudnoce, napravila par dana za redom testove i nijedan nije pokazao trudnocu da bi me nakon par dana kad je zavrsio smedji iscjedak poceo jedno jutro trbuh bolit za poludit dobrih sat dva i proslo. Nikad me toliko nije bolilo. Nemam pojma sto je to bilo.. Da li biokemijska trudnoca pokaze na testu + ? Oduvijek mi je M skoro svakih 28 dana i nikad mi se tako nesto nije dogodilo.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Raštika držim palčeve da ne dođe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kristinak moguce da pokaže plus pa ipak bude biokemijska, tako je meni bilo jer sam prerano napravila test...
Curke samo hrabro naprijed, iduca godina je nasa 💪 nadam se da ce nas cure razveseliti oko 20.12. ima ih dosta s tim datumom. Jel ima sad ovih dana testica na vidiku osim Talije?
Nala meni je dr rekla da idemo s ciljanim odnosima do 3 mjeseca iduce godine, pa cemo onda vidjet za dalje, jel to dalje znaci potpomognuta ili? ja sam samo pila letrozol za vise folikula i imala sam tempirane odnose e sad dal postoji jos nekakva opcija nakon toga ili se ide na potpomognutu? nadam se da si me shvatila 😅
Čuj ovdje kod mene tj moj slučaj je tako da me ona stvaila blaga stimulaciju hormona uzimam gonal injekcije I pratimo folikulometirju, kad bude dan O onda si zapicim još ovitrelle injekciju I onda akcija. To oni zovu blaga stimulacija sa cikjanom odnosima. I ovo je već 7 ciklus. S time da sam u 5 mj nakon prva dva ostala trudna ali je završilo spontanom. Sad kažem rekla je da bi ona još ovaj mj probala ako ne kaže na IVF. rekla je da nebo išla na nikakve insemenacije i to ako ovako nije nis uspjelo. Sad neznam ako sam pomogla ali meni su tako rekli.
Ja sam u 6mj imala smedjkasto krvarenje po par kapi tri dana menga mi uopce nije bila dosla taj mjesec. Sve je upucivalo na implataciju. Imala sam skoro "sve"simptome trudnoce, napravila par dana za redom testove i nijedan nije pokazao trudnocu da bi me nakon par dana kad je zavrsio smedji iscjedak poceo jedno jutro trbuh bolit za poludit dobrih sat dva i proslo. Nikad me toliko nije bolilo. Nemam pojma sto je to bilo.. Da li biokemijska trudnoca pokaze na testu + ? Oduvijek mi je M skoro svakih 28 dana i nikad mi se tako nesto nije dogodilo.
Meni ti je usred ciklusa krenulo smeckasto krvarenje...koje je trajalo par dana...napravila test i bio pozitivan....i na kraju ispala biokemijska...vadila sam betu i kako je ona padala tako je prestajalo lagano krvarenje to smedkasto.
Uglavnom veli mi dr.da jako puno zena ima biokemijsku ali niti ne zna...ja sam eto isla raditi test pa imali slucajni nalaz taj plus.
Bok cure, moze pomoc? Jel ovo prijelaz trakice ili moguca druga crta? https://ibb.co/ZKqxsdg
Cure, da se i ja pridruzit trenutnoj temi. Ja si svaki mjesec kazem da se necu zivcirat i da ce bit ubrzo i da gledam pozitivno. Cak si kazem: ajd, mozda i bolje, uzivat cemo nas dvoje sami jos, pa nek nas je onda troje i tak, ali nakraju, sama sebi priznam da me polako strah jer je proslo vec 11 mjeseci. A opet, nikakvu si uslugu ne radi zivciranjem. Inace sam osoba koja se zivicira oko svega, pa tako i oko toga.
Bok cure, moze pomoc? Jel ovo prijelaz trakice ili moguca druga crta?https://ibb.co/ZKqxBok cure, moze pomoc? Jel ovo prijelaz trakice ili moguca druga crta?https://ibb.co/ZKqxsdg
Cestitam na trudnoci 😊
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji